?????????????????????????????????????????????????????????????
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tacno, a nekad ni za trudnocu nije potreban svrsetak, desi se da se u toku odnosa(dakle, pre svrsetka) izluci mala kolicina sperme daovoljna za oplodnju.....teresa:Svrsetak nema veze sa prenosom bolesti...
micilica:Paklo kondoma sam pomenula jer je, po njegovim rijecima kupljeno taj dan a 3 su falila.... pa sam, glupo, zakljucila da ih redovno koristi.... Znam da sam guska..... OK! Koliko treba cekati test za HIV??????
meda_bica:Ni ja nisam sigurna sta ti se desilo ali pretpostavljam da se plasis da si zarazena HIV-om.Idi u bolnicu i uradi test a na rezultate ces morati da cekas bar sest meseci.
micilica:Koliko treba cekati test za HIV??????
micilica:?????????????????????????????????????????????????????????????
Upravo htedoh da napisem ovako nesto, ali nema potrebe, sve je receno!!!!zelenooka:Ne znam šta se desilo i da li postoji realan razlog za ovo pitanje, ali svejedno, neće da škodi malo pričice.
Znači, dijagnoza HIV infekcije se postavlja nalazom anti HIV antitela i to najčešće ELISA tehnikom. Elem, pojava ovih antitela se dešava između 1 i 10, najčešće 4 do 8 nedelja od početka bolesti i ovo ti je onaj čuveni (verovatno si čula) period prozora, kada se virus u krvi replikuje, ali se standardnim tehnikama ne može još dokazati. Znači, za dokazivanje HIV infekcije standardnim tehnikama (čitaj-jeftino, tj. besplatno) trebaš da sačekaš minimum dva, optimalno tri meseca, pa ako je rezultat negativan, onda još jedan test posle 6 meseci i onda si, može se reći, skoro sigurna da nisi zaražena.
Ali, postoje nove metode, kada je moguće dokazati virus u krvi i kada je on prisutan u malim količinama i to su PCR tehnike, koje možeš raditi nakon nedelju dana, ali su skupe i ne rade se rutinski u našim laboratorijama, znači, moraš da platiš iz svog džepa. Skupe-pa, reda veličine 150-200 eura.
VisionOfDisorder:Molim?
Sedam dana, vrh...
Yeeee... 6 meseci. sick.
Super ti tema...micilica:?????????????????????????????????????????????????????????????
micilica:?????????????????????????????????????????????????????????????
Ali, zato si ti, ocito, odlicno upoznat sa terminologijom...Aleksej_BASO:Vazno da znas da sedas na kitu, a nemas pojma ni sta je ovulkacija i tako to...