Sta mislite o ovome?

Buhahahahahahaha, dobra fora.

Koliko su vodje ove tvoje sekte pokupile kinte do sada? Pobegli iz Amerike zbog progona tamosnjih institucija, i organizovali sektu u Srbiji, zakon.

zakon ne moze da te popravi kolega. obamine, tadiceve, nikoliceve zakone nece da poprave stvari.
poluitan sam treba da odluci sta je. ili sedi na ogradi ili se skochi u dvoriste u koje misli da pripada.
problem je sto kad sedis na ogradi, laka si meta za shibanje sa obe strane
tvoja drama ce da se resi nekako. neki mali vatromet ce da se desi koji niko nece ni da primeti i preporodis se u *****.
a i nisi prvi slucaj da se leptir pretvori u larvu.
a sa mnom sto se kachish ovde... hehe

zakon ne moze da te popravi kolega. obamine, tadiceve, nikoliceve zakone nece da poprave stvari.
poluitan sam treba da odluci sta je. ili sedi na ogradi ili se skochi u dvoriste u koje misli da pripada.
problem je sto kad sedis na ogradi, laka si meta za shibanje sa obe strane
tvoja drama ce da se resi nekako. neki mali vatromet ce da se desi koji niko nece ni da primeti i preporodis se u *****.
a i nisi prvi slucaj da se leptir pretvori u larvu.
a sa mnom sto se kachish ovde... hehe

Dobro. Hajde sada komentarisi temu.

nisam kraljica >I
a za temu pa dobro ima na neki nacin ekstremnih ljudi

Bas tako, ekstremizam. Otvara temu ljubomoran sto o njemu ne pise stampa vec o voditeljki koja resila da se hrani zdravo. Kako nije dobio podrsku forumasa da blati zenu, okrenuo se ljudima koji se ne hrane GMO plastikom kao on i evo ga, nekoliko dana ekstremise.

- - - - - - - - - -

Ne znam da li je to od glave koja mu se zavrsava u kupu (odozdo ka vrhu) ili je bio takav od ranije.

http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/466361/Danijela-Pantic-Sin-mi-je-vec-vegan

Ja cu svoj komentar dati u sledecem postu, posto mislim da je potrebno da se to posebno naglasi.

Mislimo da je to preterivanje i pomalo samovolja, jer ono sto je ranije bilo dovoljno za imunitet (u cistim, prirodnim sredinama), danas nije i izbegavanje vakcinacije je bas ogroman rizik. Takodje, nisam sigurna ni da dete treba podvrgavati od malih nogu vegetarijanskoj torturi.

Hrabrost jeste, ali je i veliki rizik.

Back