Sta mislite o ovoj ploci Asus M4A77TD Pro ?

Nisam ni reko da moze Biostarova crosfire ali da sam iso na tu opciju da uparujem dve visoko budzetne kartice ne bi uzeo ni ovu asusovu plocu zato sto je kao svaka jeftina ploca osakacena na ovaj ili onaj nacin,slabiji cipset a bolja naponska jedinica ili obrnuto,znaci ako mu je na umu crossfire bolje da izdvoji jos 50e i da kupi vrhunsku plocu na kojoj se nije zakidalo da bi bila jeftinija!

Imaš li ti predstave koliko je toga prošlo kroz moje ruke? Koliko se od kojih ploča vratilo na reklamaciju, koliko se NB na J&W i Biostaru greje, koliko stari čipset na ASUS-u radi bolje od tog sakatog novog čipseta? Ili koliko su nestabilni naponi za CPU kod J&W-a? Evo pogledaj i sam http://images.tigerdirect.com/skuimages/large/B450-2379-Main-JH.jpg - ovo meni ne liči na toliko dobru i kvalitetnu ploču (pristojna je svakako i odlična za neku kućnu upotrebu) da bi je uzeo pre ASUS-a.
Ja sada videh da PRO verzija te ASUS ploče izgleda ima SB700, to mi se ne sviđa, SB710 je daleko napredniji - približno kao SB750 samo sa slabijom Raid podrškom. Kombinacija NB770 i SB710 najbolje je rešena na ploči MSI 770-C45 + sa DDR3 podrškom, ali nema CrossFire kao ni pomenuti Biostar (a začetnik teme je već napisao da ga zanima ploča sa CF podrškom ali ovde niko ne čita suštinu, nije ni čudo - objaviše ovih dana frapantne činjenice o nepismenosti kod nas u svim info emisijama).
Tako da, trebalo bi da neđemo sasvim novog 'favorita' za pitanje:

A to je ogroman problem ako se malo greje?Kuleri su mnogo skupi?
A Asus ni po cemu nije bolji proizvodjac od Biostara,samo drzi vece cene zbog imena...
I kao sto ste i sami zakljucili,ne treba da uzima ovakvu plocu ako hoce crossfire sa visokobudzetnim grafama.;)
Za neko prosecno koriscenje je Biostar i vise nego best buy.
A ovde je totalno nebitno sta je i koliko tebi proslo kroz ruke,jer je ta Biostar ploca svuda preporucivana,a nisu svi ludi sigurno...No hard feelings.:ok:

Poslednja izmena:
Mislis M4A79XTD EVO maticna je odlicna prema onom sto sam video,nego zar to nije mala cena za ono sto nudi i zar je ima u prodaji kod nas ,nesto nisam razgledao nase radnje zadnjih par meseci!

Ima je nasao sam je na istom mestu gde sam nasao i gore pomenutu iz naslova...Deluje super po specifikacijama...Jedino sto mi se ne svidja je raspored PCI slotova posto imam tv karticu bice tu poprilicna guzva ako budem uzimao drugu graficku karticu...

Back