zeksiv
Ističe se
- Poruka
- 2.186
sta mislite o ovoj organizaciji
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
takodjeMislim da im je najveca greska bila kada su zeleli postati stranka i komercijalizovati se... Inace, sve pozitivno![]()
Mislim da im je najveca greska bila kada su zeleli postati stranka i komercijalizovati se... Inace, sve pozitivno![]()
Da. Samo je pitanje da li postoji iko ko se ne bi komercijalizovao. Mislim da ne.
pa oni su davali nadu, mislim, lepo je pocelo, grupica podrske i sve to... Izgledalo je kao da je osnovni cilj skidanje Milosevica sa vlasti, a onda odjednom i oni zele deo kolaca... E pa, kolac je bio mali, a gosti gladni... pogotovu onaj mlohavi gost![]()
Jeste to tacno. I LDP da dodje danas na vlast bi se komercijalizovao zbog nedostatka kriticke javnosti.
Teroristicka organizacija. A Otporasi - tuzne face, tuzni ljudi.
moguce, ali ipak mislim da ldp nikada nece biti popularisticka stranka kao ds ili srs...![]()
nikad se ne zna
svasta je uspelo u Srbiji
ja kazem hajde da vidimo...glasaj za ldp jer je to jedini nacin da proverimo![]()
ja kazem hajde da vidimo...glasaj za ldp jer je to jedini nacin da proverimo![]()