Усвојише они неки дан законе о ВС и Одбрани..............
Pa,sta da ti kazem.Promeni radno mesto.Ima clanova koji se nisu menjali,a odnose se na to.Pozdrav
xa,xa,kakva vojnicinaaa....neka hvala ..... radno mesto ne bih menjao ni za 100000000 drugih u VS :wink:
ja imam uvek 20 radnih dana u letnjoj sezoni ... tako da onih 5 ili 10 ostatka mi ne znace nista u zivotu![]()
xa,xa,kakva vojnicinaaa....
znam ja da ti ne bi menjao svoju kancelarijicu nizasta na svetu...
verovatno ti siroti vojnici ciste i pusku.....
a tek onu vitrinu sa kojom se toliko hvalish.....
jadna deca.
A molim te ..... gde to pise da POLICIJA nije pametnija od ostalih pripadnika >>> a i da nisu njeni pripadnici toliko pametni .... rade mnogo slozenije i odgovornije zadatke od vecine pripadnika VS i takav trud treba da se necim i nagradi...a tih 4 meseca benificije .... nije apsolutno nista ...
Закон о Полицији
Члан 137.
Полицијском службенику, због отежаних услова рада, природе послова и одговорности за обављање послова, стаж осигурања рачуна се у увећаном трајању тако да се сваких 12 месеци ефективно проведених у обављању послова полицијских службеника рачуна као 16 месеци стажа осигурања, у складу са посебним законом.[/i]
Значи полицајци имају по +4 месеца годишње, а професионални војници најчешће +3, неко и по +2 месеца. У изузетним (и заслуженим) случајевима професионални војници у специјалним јединицама имају +6 месеци.
Господо професионални војници, узмите се у памет, не дајте да полиција буде "паметнија" од вас!
ops:
A molim te ..... gde to pise da POLICIJA nije pametnija od ostalih pripadnika >>> a i da nisu njeni pripadnici toliko pametni .... rade mnogo slozenije i odgovornije zadatke od vecine pripadnika VS i takav trud treba da se necim i nagradi...a tih 4 meseca benificije .... nije apsolutno nista ...
nemoj da te tuzim babi...@mshone - pa Zoki iz Dragaceva je poznati provokator na ovim temama, jer kod njega u selu nisu dalje od tv-a ni videli. Tako da on o vojsci zna isto kao i njegova baba).Tata i mama mu dali dzeparac pa je sinak uplatio internet ,a to su inace sve nasi heroji iz senke ili junaci koji su sluzili vojsku od 9 meseci ili su civilnim sluzenjem doprineli odrani zemlje.ZIVELI JUNACI !!!
au Beli pa i tebe isprovocirashe....
Како коментаришете укидање чинова тј. прелазне одредбе о истим. хоће ли аутоматски да преведу вИк у ств. и кИк у мајоре или ће да постављају услове типа: формацијско место-чин, или школа и сл.
Тангира ме жестоко!
+ више нема двојних држављанстава, чек да видим неке монје коплеге које имају и домовницу .......Negativno:
-smanjen godisnji
-3x smanjena plata
-smanjena naknada za "minuli rad"
-ogranicena mogucnost napredovanja...
Pozitivno:
+
(ako neko pronadje,slobodno neka popuni prazno mesto)
Negativno:
-smanjen godisnji
-3x smanjena plata
-smanjena naknada za "minuli rad"
-ogranicena mogucnost napredovanja...
Pozitivno:
+
(ako neko pronadje,slobodno neka popuni prazno mesto)