sta mislite o "novom trendu" ?

mislim da se danas vise vrednuju uspesne zene nego ranije
i msilim da sponzoruse nikad nece prestati da budu in, ali jake zene su sada bar dobile priznanje za svoj uspeh
msilim da su zene ako nista drugo bar pocele vise da se cene kada naprave uspeh u karijeri i kada naprave mnogo novca, mnogo zena ima i uspesnu porodicu i sredjen ljubavni zivot i karijeru, tako da zene su pokazale da sve mogu, iako im se to osporava
cak i u vremenu kada se od zena trazi nemoguce, da budu all in one, one i to mogu

- - - - - - - - - -

p.s. iako su takva htenja nerealna i pametna zena treba da ih ignorise i radi kako joj odgovara, a ne kako drugi ocekuju

Takvih zena pogotovo u Srbiji ima veoma malo, ovde jos uvek je dominantan obrazac da je muskarac taj koji je duzan 100% sve da obezbedi a od zene tu i ne postoje neka ocekivanja. Sponzoruse nikada nisu bile IN vec su uvek bile IN lepe, zgodne devojke jer je fizicki izgled zena uvek bio na ceni a u sredini kao sto je Srbija u kojoj postoji sinteza patrijarhata i recidiva tog vremena i novog liberalno materijalistickog pogleda sponzoruse postaju dominantan model ponasanja, kulturnog obrasca, obicaja u Srbiji .
Toga su zene svesne tako da zena moze da bude doktor nauka, da ima poslovnu imperiju ali ako nema izgled, to joj nece ni blizu doneti takvu paznju kao nekoj sa osnovnom skolom ali prelepim izgledom.
Takve devojke su toga i svesne pa zato se mogu videti bez ikakvih kvalieta sem izgleda koje imaju samopouzdanje do neba . Da su devojke svesne sta se gleda i trazi vidi se to i na drustvenim mrezama, fejsbuku, izlascima gde one i prelaze neke granice dobrog ukusa isticucu na vulgaran nacin obline, neukusno se oblaceci, postavljajuci stupidne selfi slike kao jedine svoje kvalitete.
Na taj nacin one sebe dozivljavaju kao zvezde, koje zasluzuju zivot iz bajke a pod tim podrazumevaju voznju besnim kolima, letovanja na fancy mestima i slicno

Amal i Kluni su spoj dva kompleksa. Njegova potreba da bude politicki angazovan i mnogo pametan sa cim su se sprdali svi redom, cak i sautparkovci, i njena, vrlo ocigledno, velika zelja da bude slikana, slikana, slikana ne kao advokat vec kao selebriti...ona je njemu dala poreklo i obrazovanje a on njoj san da bude, ponovo, slikana, slikana, slikana...

Mark, ma sta ja o njemu kao coveku mislila, nije mediokritet, vlasnik je onog uobrazenog mozga koji moze da me nervira ali ga cenim a nije ni njegova izabranica bas prosek. Samim tim sto i ne znam kako zena izgleda, postujem je.
вагинална солидарност:rtfm:

:rotf:

Takvih zena pogotovo u Srbiji ima veoma malo, ovde jos uvek je dominantan obrazac da je muskarac taj koji je duzan 100% sve da obezbedi a od zene tu i ne postoje neka ocekivanja. Sponzoruse nikada nisu bile IN vec su uvek bile IN lepe, zgodne devojke jer je fizicki izgled zena uvek bio na ceni a u sredini kao sto je Srbija u kojoj postoji sinteza patrijarhata i recidiva tog vremena i novog liberalno materijalistickog pogleda sponzoruse postaju dominantan model ponasanja, kulturnog obrasca, obicaja u Srbiji .
Toga su zene svesne tako da zena moze da bude doktor nauka, da ima poslovnu imperiju ali ako nema izgled, to joj nece ni blizu doneti takvu paznju kao nekoj sa osnovnom skolom ali prelepim izgledom.
Takve devojke su toga i svesne pa zato se mogu videti bez ikakvih kvalieta sem izgleda koje imaju samopouzdanje do neba . Da su devojke svesne sta se gleda i trazi vidi se to i na drustvenim mrezama, fejsbuku, izlascima gde one i prelaze neke granice dobrog ukusa isticucu na vulgaran nacin obline, neukusno se oblaceci, postavljajuci stupidne selfi slike kao jedine svoje kvalitete.
Na taj nacin one sebe dozivljavaju kao zvezde, koje zasluzuju zivot iz bajke a pod tim podrazumevaju voznju besnim kolima, letovanja na fancy mestima i slicno
какав сад патријархат:hahaha:,чији"патријархат",оФце Србијице не знају шта је то:whistling:

то"самопоуздање"се урушава за свега неколико секунди:rtfm:

куЈве ко куЈве:whistling:

preterujete s tim izgledom, lepo izgledati i pristojno nije tesko, mozda je tesko biti nekakvo chudo
meni nikako ne deluje da u srbiji fali zena koje rade, strucnjaka, i da su one tupave, mozda postoji zenski i muski nacin rada, ali nemam utisak da su zene inferiorne. mozda su neka zanimanja inferiorna ili nacin zivota ne moze da prodje ovde pa moras u inostranstvo

Ima i toga, a verovatno zavisi i od toga sta je kome vise bitno, sta manje. Jer ni on bas ne izgleda kao neko ko je mnogo polaze na svoj fizicki izgled, reklo bi se ne ide redovno u teretanu i u solarijum.
Bice da im je to na listi prioriteta negde na dnu i da ih neke druge stvari vise ispunjavaju. Ko sta voli....

Pa ja dosta polazem na svoj izgled, stvarno se trudim, ali i dalje nemam problem sa svojom visinom, sisama ili nekim drugim evidentnim nedostacima.. msm ne smetaju mi, niti ih konstatujem, ali volim da sam uvek u svom najboljem izdanju i da se ja osecam lepo ( jer to i jeste moje najbolje izdanje na kraju krajeva). I to da sve zavisi kome je sta koliko bitno je tacno... isto koliko mi je bitno da da lepo izgledam toliko mi je bitno da taj dan imam sta da citam ili da kuvam nesto sto volim ili nesto sasvim peto. Ja stvarno duboko verujem da su ljudi koji polazu na samo jednu stvar u svom zivotu, pa bio to i izgled povrsni i slabo provodim vreme sa takvima..

SPONZORUŠE VIŠE NISU U TRENDU: Evo za kakvim ženama muškarci sada uzdišu!

Izraz "žene trofeji" sada dobija potpuno novo značenje. Mlade, zgodne, lepe ženice koje su u očima svojih stari(ji)h, bogatih muškaraca smatrane trofejima više nisu u modi! Sada su popularne "nove trofej žene"!

Muškarci, pogotovu oni uspešni, bogati i zgodni i dalje pored sebe žele atraktivne, zgodne žene međutim one više nisu neobrazovane lepotice čija je funkcija jedino da izgledaju dobro i da ćute, već su danas one uspešne, zarađuju dosta novca i nalazi se na pozicijama od moći.

Žene koje su zbog svog izgleda stupile u brak sa sponzorima, zamenjene su ženama koje su sa njima jednake u količini novca koje zarađuju, ali i po moći i uspešnoj karijeri. To je sada seksi.

Antropolog doktor Stefan Huan u jednoj televizijskoj emisiji rekao je da su "žene trofeji" sada prošlost, a poželeo je dobrodošlicu "moćnim parovima", piše "Prva".

"Jedan zaista jak muškarac želi ženu koja je kao on, snažna u svakom smislu, i to je danas istina. Slab muškarac želi pored sebe poslušnu ženu i sluškinju. Kada muškarac pored sebe želi ženu bez mozga kakvo je do sada bilo značenje izraza "žena trofeja", to je znak njihove nesigurnosti. Supruge mogu da budu prelepe, inteligentne i da imaju svoje karijere kao i mišjenje podjednako jako kao što je to kod njihovih partnera", keže doktor Huan.

Dani kada je najviše bilo starijih bogatih muškaraca oženjenih lepim, mladim, poslušnim ženama bez karijere polako ostaju iza nas. Obrazovane, inteligentne žene sada su izbor muškaraca od moći.

Mozak je nova lepota!

Kada je Mark Zakerberg oženio svoju ljubav iz srednjoškolskih dana, Prisilu Čen, on nije oženio samo jednu lepu ženu. Ona je završila Medicinski fakultet i ima veoma uspešnu karijeru. To je pokazatelj jednog veoma moćnog para.

Nazovite to uzdizanje alfa žene ili možda samo polčetak nove ere u vezama, dolazak nove žene trofeja koja je sada uspešna zahvaljujući svojim kvalitetima i u salama za sastanke je podjednako dobra kao i u spavaćoj sobi.

http://pressonline.rs/plus/ona_i_on...vo-za-kakvim-zenama-muskarci-sada-uzdisu.html

Kakve gluposti....

Back