Only Beer
Buduća legenda
- Poruka
- 29.775
Bez solarijuma nista, nema sanse da neko bude lepo ako ne ide u solarijum.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema.Bez solarijuma nista, nema sanse da neko bude lepo ako ne ide u solarijum.![]()
![]()
ybt ja sam redovno u cudu i neverici kad citam sta ti pises.Meni treba ženska koja će me tjerati naprijed, stalno da kvoca i sere a ja onda da popizdim ***** joj sve po spisku, izduvam se i uradim kako je rekla.
ybt ja sam redovno u cudu i neverici kad citam sta ti pises.
Nema.A kada je vec tu kod kozmeticara moze da zakaze i depilaciju.
![]()
pa i to sto kazes...a posle lupam glavom o zidi ti svasta volis procitati)))
ybt ja sam redovno u cudu i neverici kad citam sta ti pises.
istrosices tako i sebe i nju, meni se slosilo samo kad sam procitala sta si napisaoPrimjetio sam da je to obrazac ponašanja gdje sam najproduktivniji.
Eto, a posle neko ovde otvori temu da li je forum gubljenje vremena. A vidis kako nije...Nisam znao da se u solarijum ide kod kozmeticara.
Ali danas sam vec mnogo toga naucio...o muskoj trudnoci i jos nekim novim temama.![]()
вагинална солидарностAmal i Kluni su spoj dva kompleksa. Njegova potreba da bude politicki angazovan i mnogo pametan sa cim su se sprdali svi redom, cak i sautparkovci, i njena, vrlo ocigledno, velika zelja da bude slikana, slikana, slikana ne kao advokat vec kao selebriti...ona je njemu dala poreklo i obrazovanje a on njoj san da bude, ponovo, slikana, slikana, slikana...
Mark, ma sta ja o njemu kao coveku mislila, nije mediokritet, vlasnik je onog uobrazenog mozga koji moze da me nervira ali ga cenim a nije ni njegova izabranica bas prosek. Samim tim sto i ne znam kako zena izgleda, postujem je.
какав сад патријархатTakvih zena pogotovo u Srbiji ima veoma malo, ovde jos uvek je dominantan obrazac da je muskarac taj koji je duzan 100% sve da obezbedi a od zene tu i ne postoje neka ocekivanja. Sponzoruse nikada nisu bile IN vec su uvek bile IN lepe, zgodne devojke jer je fizicki izgled zena uvek bio na ceni a u sredini kao sto je Srbija u kojoj postoji sinteza patrijarhata i recidiva tog vremena i novog liberalno materijalistickog pogleda sponzoruse postaju dominantan model ponasanja, kulturnog obrasca, obicaja u Srbiji .
Toga su zene svesne tako da zena moze da bude doktor nauka, da ima poslovnu imperiju ali ako nema izgled, to joj nece ni blizu doneti takvu paznju kao nekoj sa osnovnom skolom ali prelepim izgledom.
Takve devojke su toga i svesne pa zato se mogu videti bez ikakvih kvalieta sem izgleda koje imaju samopouzdanje do neba . Da su devojke svesne sta se gleda i trazi vidi se to i na drustvenim mrezama, fejsbuku, izlascima gde one i prelaze neke granice dobrog ukusa isticucu na vulgaran nacin obline, neukusno se oblaceci, postavljajuci stupidne selfi slike kao jedine svoje kvalitete.
Na taj nacin one sebe dozivljavaju kao zvezde, koje zasluzuju zivot iz bajke a pod tim podrazumevaju voznju besnim kolima, letovanja na fancy mestima i slicno
Takvih zena pogotovo u Srbiji ima veoma malo, ovde jos uvek je dominantan obrazac da je muskarac taj koji je duzan 100% sve da obezbedi a od zene tu i ne postoje neka ocekivanja. Sponzoruse nikada nisu bile IN vec su uvek bile IN lepe, zgodne devojke jer je fizicki izgled zena uvek bio na ceni a u sredini kao sto je Srbija u kojoj postoji sinteza patrijarhata i recidiva tog vremena i novog liberalno materijalistickog pogleda sponzoruse postaju dominantan model ponasanja, kulturnog obrasca, obicaja u Srbiji .
Toga su zene svesne tako da zena moze da bude doktor nauka, da ima poslovnu imperiju ali ako nema izgled, to joj nece ni blizu doneti takvu paznju kao nekoj sa osnovnom skolom ali prelepim izgledom.
Takve devojke su toga i svesne pa zato se mogu videti bez ikakvih kvalieta sem izgleda koje imaju samopouzdanje do neba . Da su devojke svesne sta se gleda i trazi vidi se to i na drustvenim mrezama, fejsbuku, izlascima gde one i prelaze neke granice dobrog ukusa isticucu na vulgaran nacin obline, neukusno se oblaceci, postavljajuci stupidne selfi slike kao jedine svoje kvalitete.
Na taj nacin one sebe dozivljavaju kao zvezde, koje zasluzuju zivot iz bajke a pod tim podrazumevaju voznju besnim kolima, letovanja na fancy mestima i slicno
Ima i toga, a verovatno zavisi i od toga sta je kome vise bitno, sta manje. Jer ni on bas ne izgleda kao neko ko je mnogo polaze na svoj fizicki izgled, reklo bi se ne ide redovno u teretanu i u solarijum.
Bice da im je to na listi prioriteta negde na dnu i da ih neke druge stvari vise ispunjavaju. Ko sta voli....
Наравно. Адвокат да се ожени келнерицом - то не бива.
Slicni se slicnima raduju.. ljudi traze nekoga sa kim ce biti jednaki. Ostatak ljudi u njima izaziva gadjenje i biva u neku ruku pregazeno.
Ja sam otisla par puta ali nekako mi gadljivo ne znam..sumnjam da cu ikad vise ici,bela sam ko sirko i ne odgovara mojoj kozi nekako..ne znamBez solarijuma nista, nema sanse da neko bude lepo ako ne ide u solarijum.![]()
![]()
SPONZORUŠE VIŠE NISU U TRENDU: Evo za kakvim ženama muškarci sada uzdišu!
Izraz "žene trofeji" sada dobija potpuno novo značenje. Mlade, zgodne, lepe ženice koje su u očima svojih stari(ji)h, bogatih muškaraca smatrane trofejima više nisu u modi! Sada su popularne "nove trofej žene"!
Muškarci, pogotovu oni uspešni, bogati i zgodni i dalje pored sebe žele atraktivne, zgodne žene međutim one više nisu neobrazovane lepotice čija je funkcija jedino da izgledaju dobro i da ćute, već su danas one uspešne, zarađuju dosta novca i nalazi se na pozicijama od moći.
Žene koje su zbog svog izgleda stupile u brak sa sponzorima, zamenjene su ženama koje su sa njima jednake u količini novca koje zarađuju, ali i po moći i uspešnoj karijeri. To je sada seksi.
Antropolog doktor Stefan Huan u jednoj televizijskoj emisiji rekao je da su "žene trofeji" sada prošlost, a poželeo je dobrodošlicu "moćnim parovima", piše "Prva".
"Jedan zaista jak muškarac želi ženu koja je kao on, snažna u svakom smislu, i to je danas istina. Slab muškarac želi pored sebe poslušnu ženu i sluškinju. Kada muškarac pored sebe želi ženu bez mozga kakvo je do sada bilo značenje izraza "žena trofeja", to je znak njihove nesigurnosti. Supruge mogu da budu prelepe, inteligentne i da imaju svoje karijere kao i mišjenje podjednako jako kao što je to kod njihovih partnera", keže doktor Huan.
Dani kada je najviše bilo starijih bogatih muškaraca oženjenih lepim, mladim, poslušnim ženama bez karijere polako ostaju iza nas. Obrazovane, inteligentne žene sada su izbor muškaraca od moći.
Mozak je nova lepota!
Kada je Mark Zakerberg oženio svoju ljubav iz srednjoškolskih dana, Prisilu Čen, on nije oženio samo jednu lepu ženu. Ona je završila Medicinski fakultet i ima veoma uspešnu karijeru. To je pokazatelj jednog veoma moćnog para.
Nazovite to uzdizanje alfa žene ili možda samo polčetak nove ere u vezama, dolazak nove žene trofeja koja je sada uspešna zahvaljujući svojim kvalitetima i u salama za sastanke je podjednako dobra kao i u spavaćoj sobi.
http://pressonline.rs/plus/ona_i_on...vo-za-kakvim-zenama-muskarci-sada-uzdisu.html