Šta mislite o Nataši Kandić?

Šta mislite o Nataši Kandić?

• Ona je heroj, borac za pravdu!

• Ona je strani plaćenik, mrzi Srbe, loša je osoba

• Nemam mišljenje o njoj

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
čedina_zebra
Citat:
Original postavio Parsifal
Ти изгледа као да не знаш шта се уствари десило 5 октобра, каква је ситуација у Србији данас и колико је Срба после 5 октобра овај режим побио?!

Република Србија је држава у којој се на власти налази окупациони режим, постављен од стране Новог Светског Поретка. Као такав он не поседује самосталност у раду, већ делује искључиво на основу директива које добија из (за нас) централе НСП-а (читај: Америчке амбасаде у Београду).

Губљење слободе није једини што је Србија изгубила, већ је у току пљачка и уништавање српских финансија, привреде, националног и духовног бића уз откидање њених територија - Космета, Војводине и Санџака. Комадање Србије спроводи српска аристократија која је углавном сконцентрисана у ДС-у, а значајно то што све режимске странке у свом бирачком телу имају максималних 35% српских гласача, што само по себи говори много.

Нико у Србији не бежи од одговорности, али Наташа - као и остале НВО представљају УДБ-у Новог Светског Поретка, који им служе за даље злостављање и сатанизацију Србије и српског народа. Ту о правди и истини нема ни говора.

Ja na ovo moram da reagujem i nikako ne pristajem da se ovaj režim naziva ni postavljenim ni okupacionim jer bi to značilo da sam JA taj okupator jer sam JA izišla na izbore i JA sam glasala, nije me zvao ni predstavnik SAD, ni EU ni NATO da mi kaže za koga da glasam.
To što si napisao je glupost bez presedana
Original postavio Parsifal

Све што се у Србији дешава води томе, између остало зато је и постављен окупациони режим. У супртоном уколико млади Срби не уче,тј. уколико их не програмирају да су Срби злочинци, онда ће се они упитати које онда злочинац. Уколико их режим не програмира, онда ће се млади Срби упитати ко је и зашто у последњих 100 година побио скоро 4 милиона Срба (50% укупне популације) и зашто.

Како би то спречили поставили су садшњи режим са јасно зацртаним задацима које треба да обаве. Геноци се и даље наставља.

AMA ČOVEČE TI LAŽEŠ ILI SI GLUP PA NE MOŽEŠ DA SHVATIŠ DA JE NAROD TAJ KOJI JE GLASAO ZA VLAST I POSTAVIO JE SVOJIM GLASOVIMA.
Годинама су нас држали у концентрационом логору ускраћивали нам храну, лекове, гориво, слободу да се крећемо светом и обећали да ће нам и у будућности бити тако, све док не прихватимо да на власт дође њихов окупациони режим у виду данашњих режимских странка.

За 700 милиона долара купили су српску аристократију која је пристала да подржи и оправда њихов геноцид над Србима, медијски и обавештајно су их помагали (и даље то раде) на сваком кораку, отпуштали су људе са посла, хапсили и слали их у затвор на дугогодишњу робију и убијали - најчешће у исценираним несрећним случајевима, све оне, који би на било који начин представљали препреку садашњем окупационом режиму.

Као "српску опцију" оставили су неколицину неважних политичара у виду "глупог Геџе" и "полуписменог Србијанца", како би народу показали колика је срамота бити Србин, волети своју земљу и бранити је.

Они, који би својим ауторитетом, интелигенцијом и образовањем могли да угрозе блејача из Силиконске Долине, на време су упозорени да се "ману политике, јер је живот превише кратак да би се трошио на њу".

Да, баш ћу ти поверовати да није у питању окупациони режим, нарочито кад гласове броје амерички "Цесид".

Poslednja izmena:
I za ondasnje Francuze De Gol je bio zlocinac i izdajnik ali za danasnje Francuze je ponos.Mozda ce vec tvoji unuci uciti u skoli suprotno od toga sti ti sada mislis i gledati te mrsko kada chuju tvoju verziju koja ce tada biti verzija onih koji su srozali autoritet srbije na taj nivo da prijatelje srbije u svetu mozes nabrojati na prstima.

:think: po tvojoj teoriji sve dolazi na to da ce tvoji unuci uciti o Taciju da je bio terorista i zlocinac(sto i zaista jeste)....pa dobro bar ce nesto dobro iz svega toga da izadje....ako ga uopste pomenu u nekom udzbeniku:)

Годинама су нас држали у концентрационом логору ускраћивали нам храну, лекове, гориво, слободу да се крећемо светом и обећали да ће нам и у будућности бити тако, све док не прихватимо да на власт дође њихов окупациони режим у виду данашњих режимских странка.

За 700 милиона долара купили су српску аристократију која је пристала да подржи и оправда њихов геноцид над Србима, медијски и обавештајно су их помагали (и даље то раде) на сваком кораку, отпуштали су људе са посла, хапсили и слали их у затвор на дугогодишњу робију и убијали - најчешће у исценираним несрећним случајевима, све оне, који би на било који начин представљали препреку садашњем окупационом режиму.

Као "српску опцију" су оставили неколицину неважних политичара у виду "глупог Геџе" и "полуписменог Србијанца", како би народу показали колика је срамота бити Србин, волети своју земљу и бранити је.

Они, који би својим ауторитетом, интилигенцијом и образовањем могли да угрозе блејача из Силиконске Долине на време су упозорени да се "ману политике", јер је живот превише кратак да би се трошио на њу.

Да, баш ћу ти поверовати да није у питању окупациони режим, нарочито кад гласове броје амерички службеници из "Цесида".

Preterujes covece. Prvo pises tonu teksta a onda to citiras :eek:

Cenjena gospođice ili gospođo nije stvar u godinama,već u odnosu.
Hoće te li mi molim Vas odgovoriti na pitanje? Po mom mišljenju u oba perioda su izbrane vlasti za koje je narod glasao ,i kako je narod imao prvo da bira tada ima i sad.
Takođe kako je narod imao pravo da se pobuni protiv vlasti tada ima i sada.

Pa ko je to doveo u pitanje, ja nisam?!
Ja sam samo rekla da ne prihvatam podvalu o okupatorskom režimu i stojim iza toga što sam već objasnila.

Финансије Фонда
Активности Фонда финансијски су подржали: Национална задужбина за демократију (NED), САД[14] (која је 99% финансирана из буџета САД[15], Open Society Institute чији је оснивач имућни Џорџ Сорош[16] итд. У емисији ТВ Ентер емитоване дана 30. новембра 2007. Наташа Кандић је изјавила да Фонд финансира Џорџ Сорош са 230 хиљада долара годишње.
ca Википедијe.

ok. ovo nisam znala, u svakom sluchaju HVALA IM!
ps.Da li to treba da znachi da je Slobu finansirala neka, mnogo jacha sila, s'obzirom da je vishe od deset godina sprovodio takvu torturu nad celim narodom i niko mu nije mogao *doakati toliko godina........

Poštovna gospođice režim nije okupatorski,ali su u sastavljanju vlada posle 2000 aktivno učestvovale zapadne zemlje ,sada je mali pomak,jer je učestvovala i Rusija nađen je neki kompromis.

Poshtovani gospodine!
Ja sam Vama obecala da cu pronaci neki dokaz o onoj temi za koju ste me pitali ali ne mogu da pronadjem nikakav dokument.
Simoc sam se videla sa mojom prijateljicom, koja me je potsetila da smo zajedno na TVu gledale u emisiji Kljuch ili Poligraf. Goshca je bila jedna aktivistkinja za borbu protiv nasilja u porodici i tada je rekla, odlichno se secam, rech je bila o usvajanju dece i zashto se na to toliko dugo cheka.
Njen odgovor je bio ,izmedju ostalog i taj, da *roditelji imaju pravo da znaju iz kakvih veza je dete rodjeno i tada je rekla da se u domovima za decu bez roditeljskog staranja nalazi CHAK oko 70 posto dece rodjenih iz incesta!
ps.To svakako nije dovoljan dokaz za ovo hsto sam rekla jer nemam pisani tekst ili neki link, koji bi to potvrdio, ali, ako je neko gledao tu emisiju, pre godinu-dve, neka se javi
s' poshtovanjem
Alergichna

čedina_zebra

Као "српску опцију" оставили су неколицину неважних политичара у виду "глупог Геџе" и "полуписменог Србијанца", како би народу показали колика је срамота бити Србин, волети своју земљу и бранити је.

Они, који би својим ауторитетом, интелигенцијом и образовањем могли да угрозе блејача из Силиконске Долине, на време су упозорени да се "ману политике, јер је живот превише кратак да би се трошио на њу".

Да, баш ћу ти поверовати да није у питању окупациони режим, нарочито кад гласове броје амерички "Цесид".

Dokle seže ovo, do vremena turske okupacije ili još dalje u prošlost.

ok. ovo nisam znala, u svakom sluchaju HVALA IM!
ps.Da li to treba da znachi da je Slobu finansirala neka, mnogo jacha sila, s'obzirom da je vishe od deset godina sprovodio takvu torturu nad celim narodom i niko mu nije mogao *doakati toliko godina........
Da li to treba da znachi da je Tita finansirala neka, mnogo jacha sila, s'obzirom da je 35 godina sprovodio takvu torturu nad celim narodom i niko mu nije mogao *doakati toliko godina........ ?

Back