Šta mislite o Nataši Kandić?

Šta mislite o Nataši Kandić?

• Ona je heroj, borac za pravdu!

• Ona je strani plaćenik, mrzi Srbe, loša je osoba

• Nemam mišljenje o njoj

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Poshtovani gospodine!
Ja sam Vama obecala da cu pronaci neki dokaz o onoj temi za koju ste me pitali ali ne mogu da pronadjem nikakav dokument.
Simoc sam se videla sa mojom prijateljicom, koja me je potsetila da smo zajedno na TVu gledale u emisiji Kljuch ili Poligraf. Goshca je bila jedna aktivistkinja za borbu protiv nasilja u porodici i tada je rekla, odlichno se secam, rech je bila o usvajanju dece i zashto se na to toliko dugo cheka.
Njen odgovor je bio ,izmedju ostalog i taj, da *roditelji imaju pravo da znaju iz kakvih veza je dete rodjeno i tada je rekla da se u domovima za decu bez roditeljskog staranja nalazi CHAK oko 70 posto dece rodjenih iz incesta!
ps.To svakako nije dovoljan dokaz za ovo hsto sam rekla jer nemam pisani tekst ili neki link, koji bi to potvrdio, ali, ako je neko gledao tu emisiju, pre godinu-dve, neka se javi
s' poshtovanjem
Alergichna

I ti si se zbrkala, repliciraš mu na repliku koju je meni napisao

da ona kopa SVE, mislim da je srbi ne bi toliko mrzeli, a šiptari toliko voleli.
To, koga mase vole ili mrze je pravi pokazatelj kvaliteta :dash:

Enio Morikone je ,u okviru Gitar art festivala odrzao koncert u Areni, znachi jednom u dve godine imamo chast da slushamo takve umetnike, a sveke nedelje se odrzava Grand parada u, dupke punim-prepunim dvoranama, shto bi , izrazeno u procentima bilo 90% vishe interesovanja za zvezde Granda
ps.samo prost primer o *popularnosti medju shirokim masama

Poslednja izmena:
ok. ovo nisam znala, u svakom sluchaju HVALA IM!
ps.Da li to treba da znachi da je Slobu finansirala neka, mnogo jacha sila, s'obzirom da je vishe od deset godina sprovodio takvu torturu nad celim narodom i niko mu nije mogao *doakati toliko godina........

Slobu je finansirao naivan narod preko Jezde,Dafine,Borke Vučić i Preporoda za Srbiju, el si to zaboravila kad pitaš?!

Poshtovani gospodine!
Ja sam Vama obecala da cu pronaci neki dokaz o onoj temi za koju ste me pitali ali ne mogu da pronadjem nikakav dokument.
Simoc sam se videla sa mojom prijateljicom, koja me je potsetila da smo zajedno na TVu gledale u emisiji Kljuch ili Poligraf. Goshca je bila jedna aktivistkinja za borbu protiv nasilja u porodici i tada je rekla, odlichno se secam, rech je bila o usvajanju dece i zashto se na to toliko dugo cheka.
Njen odgovor je bio ,izmedju ostalog i taj, da *roditelji imaju pravo da znaju iz kakvih veza je dete rodjeno i tada je rekla da se u domovima za decu bez roditeljskog staranja nalazi CHAK oko 70 posto dece rodjenih iz incesta!
ps.To svakako nije dovoljan dokaz za ovo hsto sam rekla jer nemam pisani tekst ili neki link, koji bi to potvrdio, ali, ako je neko gledao tu emisiju, pre godinu-dve, neka se javi
s' poshtovanjem
Alergichna
Поштована госпођице да су то била Ваша личн сазнања ја бих био склон да Вама поверујем ,међутим из искутва с већином људи која се појавњује у медијима са сензационалистичким тврдњама без поткрепљених података не верујем њима.
Тако да ћу тај податак сматрати као дезинформацију коју нисте Ви смислили али сте је пренели у доброј намери.
хвала Вам

ok. ovo nisam znala, u svakom sluchaju HVALA IM!
ps.Da li to treba da znachi da je Slobu finansirala neka, mnogo jacha sila, s'obzirom da je vishe od deset godina sprovodio takvu torturu nad celim narodom i niko mu nije mogao *doakati toliko godina........

Поштована госпођице тортуру над нашим народом у том периоду а и сада спроводе и спроводили су исте групације које командују финансијерима Фонда за Хуманитарно право. Циљ групација није светска власт или светска моћ,они то имају.Преко те моћи желе да смање популацију човечанства на број који би по њима у садашњим условима могао да да стабилну одрживу светску економију и равномерну експанзију човечанства,. Циљ им је хуман, али метода којом га спроводе је геноцид ,јер број људи по њима не сме бити већи од 1,5 милијарди.
хвала

Поштована госпођице тортуру над нашим народом у том периоду а и сада спроводе и спроводили су исте групације које командују финансијерима Фонда за Хуманитарно право. Циљ групација није светска власт или светска моћ,они то имају.Преко те моћи желе да смање популацију човечанства на број који би по њима у садашњим условима могао да да стабилну одрживу светску економију и равномерну експанзију човечанства,. Циљ им је хуман, али метода којом га спроводе је геноцид ,јер број људи по њима не сме бити већи од 1,5 милијарди.
хвала

Korekcija radi se o ZLATNOJ MILIJARDI !

cunami.talas
хвала
Просто не могу да верујем када видим да сматраш да им је циљ хуман, али им само замераш на методама!

С друге стране они не поседују светску моћ, већ се боре да је освоје и то никада неће успети, као што у том сулудом пројекту нису успеле ни друге психопате. Ако пак сматрају да је планета пренасељена, онда нека број становника смање почевши са члановима своје породице, а нас нека оставе на миру.

Poslednja izmena:
хвала

Nešto sam načula na tu temu, ali koga ugrožava Srbija sa svojih 7 miliona stanovnika, takve bi strategije bile pogodne možda za Kinu,Indiju pa i SAD koje su mnogoljudne zemlje

Nešto sam načula na tu temu, ali koga ugrožava Srbija sa svojih 7 miliona stanovnika, takve bi strategije bile pogodne možda za Kinu,Indiju pa i SAD koje su mnogoljudne zemlje
Poštovan gospođice da li ste ikada igrali risiko?
Balkan je meki trbuh Evrope a Srbij i BiH su teritorije sa kojih se kontroliše Balkan.
cunami.talas
Просто не могу да верујем када видим да сматраш да им је циљ хуман, али им само замераш на методама!

С друге стране они не поседују светску моћ, већ се боре да је освоје и то никада неће успети, као што у том сулудом пројекту нису успеле ни друге психопате. Ако пак сматрају да је планета пренасељена, онда нека број становника смање почевши са члановима своје породице, а нас нека оставе на миру.
Poštovani gospodine i Hitler je kao krajnji cilj svoje ideologije imao humano društvo hiljadugodišnjeg mira pa ja smatram da je krvolok.

cunami.talas
Poštovani gospodine i Hitler je kao krajnji cilj svoje ideologije imao humano društvo hiljadugodišnjeg mira pa ja smatram da je krvolok.
Зато су и опасни јер своје лудило скривају "хуманим идејама", те је стога важно (за нас саме пре свега) да имамо јасну слику о томе шта се крије иза лепих речи о демократији и људским правима.

Tto, koga mase vole ili mrze je pravi pokazatelj kvaliteta :dash:

Enio Morikone je ,u okviru Gitar art festivala odrzao koncert u Areni, znachi jednom u dve godine imamo chast da slushamo takve umetnike, a sveke nedelje se odrzava Grand parada u, dupke punim-prepunim dvoranama, shto bi , izrazeno u procentima bilo 90% vishe interesovanja za zvezde Granda
ps.samo prost primer o *popularnosti medju shirokim masama

popularnosti? negde si se zbunila, radi se o poslu, odnosno radu.

Babu finansira National Endowment for Democracy.

NED je ustanovljen posto je CIA izgubila dozvolu da se bavi ovakvim poslovima posle par politickih skandala - NED kao toboze nevladina organizacija omogucava Amerima a thin veneer of deniability, sto kaze nas napaceni narod, kada ih optuze da postavljaju i ruse rezime po svetu.

It [NED] has been accused by both right-wing and left-wing personalities of interference in foreign regimes, and of being set up to legally continue the CIA's prohibited activities of support to selected political parties abroad.

Ukratko, koga finansira NED taj je sasvim otvoreno americki agent i ljiga i pogodniji za legalne sankcije nego za divljenje. Doduse, Kandicki i slicnima se dive iskljucivo ne-Srbi, tako da je i to ok.

Poshtovani gospodine!
s' poshtovanjem
Alergichna

..s' poshtovanjem rekla-kazala neka negde, pre par godina..za ovakvu tvrdnju da smo mi jedan bolestan narod i da je incest normalna pojava u nashem narodu ochekuje se ozbiljan dokaz..ovako ja mogu da tvrdim da su ti mama i tata brat i sestra zato shto je to neki forumash napisao negde na nekom forumu negde pre par godina..
s'neposhtovanjem
junkmarko

Poslednja izmena:
..s' poshtovanjem rekla-kazala neka negde, pre par godina..za ovakvu tvrdnju da smo mi jedan bolestan narod i da je incest normalna pojava u nashem narodu ochekuje se ozbiljan dokaz..ovako ja mogu da tvrdim da su ti mama i tata brat i sestra zato shto je to neki forumash napisao negde na nekom forumu negde pre par godina..
s'neposhtovanjem
junkmarko

Pokojni DR Jovan Rašković psihijatar po zanimanju inače otac naše ambasadorke Sande Rašković-Ivić reče jedared da su Srbi pomalo lud narod.:manikir:

chitate ono shto Vam se mili, a ne ono shto sam napisao..pronashao sam Vas u toj izjavi jerbo ste je Vi citirali..a i izvuchena je iz konteksta, a i rechena je u nekom trenutku u nekoj odredjenoj situaciji i obichna je frustracija psihijatra koji je pokushao da bude politichar..

хвала
"Poshtovani gospodine, o teoriji zavere slushamo vec 50-60 godina, josh uvek nisam sklona da verujem da su svi politichari na nashoj,tuznoj sceni, ubacheni.
Ja, lichno, kao i veliki deo zitelja Srbije mogu konkretno da okrivim konkretnu osobu iz
nashe politike.......to da su oni neki strani placenici, malo je previshe, zapravo, sumnjam u njihove sposobnosti za *shpijunske poslove

ps. I, zamolila bi' Vas, kako ste se ranije zvali, mislim pre cunami talasa?

s'neposhtovanjem
junkmarko

..ja nisam, a za tebe i ovu histerichnu se nebi izjashnjavao poshto se Vi izjashnjavate preko ove nebulozne izjave izvuchene iz konteksta..u sluchaju da ste srpkinje..u suprotnom.:evil:..mila..:heart::heart:
.s'neposhtovanjem
junkmarko

Meni *jako teshko pada saznanje da sam NEPOSHTOVANA od strane jedne takve osobe sa kojom se, inache, vec duze vreme *veoma dobro slazem :roll:ali mozesh biti spokojan zbog toga,tvoije *uvazeno mishljenje poshtuje veliki broj krstinih aktivista a ja medju njima nisam, na obostrano zadovoljstvo

ps.Krajnje je vreme da malo *izrastesh iz tog jeftinog *humora i da smislish neshto novo na temu mog nicka, jer to *histerichna nisi bio sposoban ti da smislish vec prepisujesh, shto ti naravno ne zameram.

..nije to jeftin humor, to je stanje stvari..nimalo se ne shalim kada te nazivam histerichnom, poshto to i jesi..a tvoji postovi su chista propaganda i gomila lazhi iznetih urlanjem i chesto i proklinjanjem..ochita je mrzhnja prema svima onima koji ne dele vashe(lsd) stavove, a koji su na vashu(lsd) zhalost u velikoj vecini i to se na nashu srecu nece promeniti..

..nije to jeftin humor, to je stanje stvari..nimalo se ne shalim kada te nazivam histerichnom, poshto to i jesi..a tvoji postovi su chista propaganda i gomila lazhi iznetih urlanjem i chesto i proklinjanjem..ochita je mrzhnja prema svima onima koji ne dele vashe(lsd) stavove, a koji su na vashu(lsd) zhalost u velikoj vecini i to se na nashu srecu nece promeniti..

pa naravno da si ocharan *svojim humorom o tome i pricham, to se zove sreca,jer -svako bi za svojom pameti potrch'o, pa tako i ti!

ps.Da, u pravu si, kad god se povede diskusija o sukobu raspale sekte na dve male sektice srs i sns, prosto mi se samo nametne da vam se obratim, vama jedino razumljivim jezikom, citirajuci vashe poslanike, pa onda odatle i to DA BOGDA.....:hahaha::hahaha::hahaha:

Haha, jesi video sta su ove dve sakalude pisale o incestuoznim Srbima?

..koje moje poslanike?..kakve ja veze imam sa tim maloumnim likovima?..kada govoris tim "jezikom" ne razlikujesh se od njih, a to potvrdjuje moje mshljenje da ste svi vi gomila g.ovana..i da ste najashili na kichmu svim normalnim ljudima u ovoj zemlji pravdajuci to nekom "politichkom borbom"..koristite se poluistinama i zamenom teza misleci da ste extremno pametni..a najgore ste shto je ljudska vrsta iznedrila..pol. aktivisti..bljak..ja reagujem na vashe debilne pokushaje propagande kada preterate ma kojem bloku pripadali, a ti si vishe puta zhestoko preterala u svom prepoznatljivom histerichnom maniru. ..kao sada sa ovim tvrdnjama o incestu..

Back