STA MISLITE O MUSKARCIMA?

Voleti muski ili zhenski pol generalno jest nonsens ili glupost. Voleti generalno musharce je u paradoxu sa - voleti jednog mushkarca. Isto vazhi i u obrnutim polnim ulogama.

Medjutim, to ne znachi da ako volim jednu devojku mrzim sve ostale. Ne, naprosto ih posmatram van njihovog pojmovnog odredjenja.

Chetnick-Nish:
Voleti muski ili zhenski pol generalno jest nonsens ili glupost. Voleti generalno musharce je u paradoxu sa - voleti jednog mushkarca. Isto vazhi i u obrnutim polnim ulogama.

Medjutim, to ne znachi da ako volim jednu devojku mrzim sve ostale. Ne, naprosto ih posmatram van njihovog pojmovnog odredjenja.

Konacno jedan pametan odgovor!!!!!

Muskarci su uglavnom dobra, pametna i topla bica sa kojima ne treba igrati one nase uobicajene zenske igre i taktike, vec ponasati se prema njima onako kako zelimo da se oni ponasaju prema nama i onda isplivava ono najbolje iz njih. Naravno, postoje i oni koji se lose ponasaju, ali na nasu srecu, oni su u manjini.

muskarci su...bica...koja u zivotu mnogo teze prolaze nego bilo koja osoba zenskog pola.
nama se cine kao "svinje" i kao da su "svi isti", ali kada pogledate sa kojim sve stvarima oni moraju da se izbore dok zene samo pucnu prstima, i koliko oni treba da se trude da razumeju ono sto se zenama mota po glavi, dok oni vrlo jednostavno i racionalno razmisljaju, a mi tupimo mnogo i sve komplikujemo, onda shvatite da su oni, takve kakve ih mi vidimo, u konacnom, krajnjem proizvodu, u stvari jedna verzija jaceg pola , naplasena nasim izlivima emocija, iz koje se moze izvuci mnogo dobrih stvari , samo ako se malo potrudis.
da, vise cenim muskarce. zena sto moze da ti zabiberi nijedno musko ne moze da ti napravi :)

hanibal77:
mala,da se upises na temu o zenomrscima:lol:
a068.gif

ma nije, ali stvarno nam je lakse u zivotu..skrivili su i meni svasta muskarci, ali to je sve iz...neke vrste garda ili slabosti...ja to tako dozivljavam. zene su jace, ja to znam i vidim...ali ja muskarce ne krivim nizasta, gledajuci iz ovog ugla......

Back