Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Šta mislite o momcima koji žele da im drugi zavide na djevojci sa kojom su?
Dobro............................a pitanje za ovde prisutne momke?
Sta vishe volite da vidite pored sebe? zgodnu,lepu devojku? ili da shetas neku koja prelazi 80kg? i visoka 160? sta sam hteo da kazem?...........
Pa jednostavno bre ne radi se o tome da li ce neko nekom da zavidi,je*ote pa ako tebi neko ne odgovara fizicki ti prvi neces da budes sa njom,i nemoj niko da vas laze kad pocne da pusta price "fizicki izgled je nebitan",of kors da je bitan bre...bez toga nema privlacnosti makar ta cura bila i najpametnija na svetu,mora da lici na nesto je*iga...
Isto vazi i za cure,one su pa jos okrutnije jer kazu...jao ti si dobar,stvarno si dobar,al znas..nisi za mene i one trostruko vishe ogovaraju svoje momke u drustvu isticajuci njihove vrline i mane...i neprestano samo o tome blebecu,DOK NAS ORTACI SNIME SA RIBOM I BUDE SLEDECE : EXTRA JE,DOBRA JE,BRATE RUZNA ZAEBI JE...I SLICNO TOME...i ne polemishe se mnogo.Dok zene o momcima istorijat prave
No dobro sto je lose u tome da zene svoje jezike pomicu na spomen muskaraca u vecoj mjeri ? Za dobrim konjima se prasi .. ! Treba da Vam laska gad demn !
...šta oni u stvari žele..?....ne bi bilo dobro da se svima sviđa ista djevojka....jel to kompleks?....neko dokazivanje...?...treba li ih žaliti..?...zar vi momci tako birate djevojke...?...ili imate neke svoje kriterije nezavisno od onoga što drugi misle....Ako vam neko kaže ne sviđa mi se tvoja djevojka šta ćete odgovoriti i kako postupiti...?...ili ako vam kaže ne sviđa mi se tvoj momak?..za djevojke...šta ćete odgovoriti?...šta uraditi?...
Iskreno ako se svidja i svima ostalima, najverovatnije se svidja i meni, privlacnost je univerzalna stvar-uglavnom
A naravno da zelim da mi zavide na devojci, zelim da se mogu ponositi njome-logicno zar ne?
Iskreno ako se svidja i svima ostalima, najverovatnije se svidja i meni, privlacnost je univerzalna stvar-uglavnom
A naravno da zelim da mi zavide na devojci, zelim da se mogu ponositi njome-logicno zar ne?