Šta mislite o devojkama koje čine prvi korak

• Začetnik teme Začetnik teme Acimcevka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
e taj fazon...ko je slusao mene daleko je dogurao.Neka mu je laka zemlja :mrgreen:

pa to ti pricam zamisli recimo ja se pozalim na nesto ovde na forumu i pitam za neki savet i javi mi se neki klinac od 13-15 god(sto ja naravno ne znam da je klinja) i pocne da mi se proserava kako je popio svu pamet ovog sveta :p

davno sam bas o tome otvorio temu ovde http://forum.krstarica.com/threads/332047

Taj vec pociva, ali ne u miru....:mrgreen:
Ma ovde ne mozes da se pozalis, a da za uzvrat ocekujes neki ozbiljan odgovor, cast izuzecima. Jer nikad ne znas ko se krije iza profila, koliko ima godina, zivotnog iskustva. Mada, sve se to vremenom provali, jer ne mogu klinci toliko da se pros.eravaju, a da ne budu provaljeni...:)
Dobra ti je tema....:ok:

Sada sledi lagano skretanje sa teme.

Ne moras da budes mali da bi se *proseravao*. Mozes da budes Ghetto.

Saznanje da savete deli desetogodisnjak bi izazvalo veliki skepticizam u nastavku diskusije, medjutim isti nacin na koji se desetogodisnjak proserava moze da primeni neko ko je stariji. Jedina razlika je ta sto je savete desetogodisnjaka lakse otpisati kao proseravanje onda kada saznas da je sagovornik star svega...10 godina.

Jedan tip nekvalitetnog saveta (proseravanja) koji je meni poznat i koji sam ja nekada davao je puko prepricavanje prica sa izmenjenim likovima predstavljeno kao licno iskustvo ili definitivna istina. Nema problema kod prepricavanja, naravno, ukoliko je sagovornik iskren i ukoliko stavi do znanja sagovornicima da je u pitanju prepricavanje. Samo prepricavanje je cesto bez vrednosti za kvalitetnu diskusiju. Ponekad je neutralno, a ponekad je kontraproduktivno kao onda kada se maskira priroda argumenta.

Sta to znaci? To znaci da nije najpametnije ici u krajnost jer si primetio da se desetogodisnjaci proseravaju na Internetu. Nije najpametnije da otpisujes svaki savet jer znas da postoji mogucnost da se iza njega ne krije jaka podloga. U sustini, kod saveta i kod diskusije, najbitnije je da je sagovornik otvoren i spreman testiranju, sto ce reci da nije preterano samouveren i da je strpljiv. S tim, najpametnije je, barem po meni, da se naucis da ocenjujes nacin na koji sagovornik diskutuje, jer jedino tako mozes da utvrdis da li su njegove reci kvalitetne a da se ne zatvoris previse.

Braca je pricao o sebi i svom iskustvu, nije davao savete, koliko mogu da primetim, tako da je sve ovo sto sam ispricao nebitno, ali iskoristih to kao povod da promenim temu. A ona je...asertivnost. (:

Nije mi bila namera to da kazem, ali napisah lose tekst (hteo sam da kazem da mozes da budes Ghettovih godina i opet da se proseravas) i posto ima trunke istine u tome rekoh da ga ostavim.

Dakle...

Ne mogu da kazem da si katastrofalan. Nisi.
Ali imas tu problematicnu crtu. Barem sto se mene tice.
Kazem problematicnu, jer mi nekim tvojim ponasanjem rusis idealan svet. -.-

Ne svidja mi se kako pricas i podsmevas ruznim osobama.
Ne svidja mi se tvoje preterano ignorisanje.

I to je to, mislim, nista strasno.
Ni rep mi se ne svidja, ali dobro, sta sad. Tiesto prolazi. d:
Ni gazztos mi se ne svidja. XD

Ali ovo nije tema o sta mislimo jedni o drugima. D:

Mislim da je uvek bolje da decko prvi pridje devojci... ;)
Ili vec da ga devojka,ako ga prva primteti,nekako navede da on njoj pridje... :flert:
Mislim,to je bar moje misljenje...
Ali ako ovaj i dalje ne prilazi... Tu nema pomoci,onda moras prva... :mrgreen:
Sto je sasvim ok... :)
Pa cak i da neka devojka stalno prva prilazi,nema tu nista lose... Svako ima svoj "stil" :D

Mislim da je uvek bolje da decko prvi pridje devojci... ;)
Ili vec da ga devojka,ako ga prva primteti,nekako navede da on njoj pridje... :flert:
Mislim,to je bar moje misljenje...
Ali ako ovaj i dalje ne prilazi... Tu nema pomoci,onda moras prva... :mrgreen:
Sto je sasvim ok... :)
Pa cak i da neka devojka stalno prva prilazi,nema tu nista lose... Svako ima svoj "stil" :D

pa ako prvi ne prilazi i posle toga...onda je verovatno nezainteresovan...

Šta mislite o devojkama koje čine prvi korak. :?

Sve najbolje. :ok:
Simpa mi je kad mi devojka prva pridje.
Ne mislim za nju da je laka, naprotiv mislim da je jaka, samouverena,.... ima balls. :mrgreen: (bukvalisti **** off)
Cenim devojke koje prve prilaze. ;)
Nazalost takve su retke, 99% devojaka ceka da muskarac napravi prvi korak, i kad ga napravi onda ona glumi nezainteresovanost tj tvrdi pazar (sto mene odbija).

Sve najbolje. :ok:
Simpa mi je kad mi devojka prva pridje.
Ne mislim za nju da je laka, naprotiv mislim da je jaka, samouverena,.... ima balls. :mrgreen: (bukvalisti **** off)
Cenim devojke koje prve prilaze. ;)
Nazalost takve su retke, 99% devojaka ceka da muskarac napravi prvi korak, i kad ga napravi onda ona glumi nezainteresovanost tj tvrdi pazar (sto mene odbija).

otkud ti znaš da glumi?

možda i jeste nezainteresovana... možda nije čekala da taj

muškarac napravi prvi korak... :D

Ne volim. prvo,nisi dzabe musko. mada,vecina muskig danas su pi.cketine ne usudjuju se da pridju ribi kamoli neshto vishe. Druga polovina su sve neki satro jebaci '' druga svake noci '' a od tih koje jebu 80 posto su neki prosek. U mojim ocima,to i nije neki ulov.Ajde da privodis svake noci ribe koje izgledaju kao da su iskocile iz Playboy-a,ili magazina,ko srpske verzije Kim Kardashian pa da ga josh gledam kao opasnog.A ovo,klinkice u minicima,sa nekom prosecnom-ruznom facom i nekom buljom,pa se oni utripuju da su one lepe pa kazu ''uhh kakav riba'' ...a od ribe nigde veze. Tako da,donekle razumem ribe koje prilaze ali ja licno ne bih,ne bih volela da mushkarac kojeg ja zelim bude neko ko nema hrabrosti.

Shto se mene tiche..ja dajem signale,musko prilazi,ja necu da se trudim oko njega,cim vidim da me ne gleda znaci da me nije odmah primetio, dakle gotovo je,mozda je arogantno ali tako je...ocekujem i druge stvari. Nisam sponzorusha,ali da me dovozi i odvozi,ako ima kola,normalno..da placa,ne uvek kad izlazimo,ne volim da mislim da sam nekom na grbaci,ali shto se izlazaka tiche da cesce bude da on placa,opet,nije dzaba musko,necu ja valjda da za njega placam pica,to je pre svega bruka za njega,da mu riba stalno placa. Zato i volim starije. Ne jer imaju para ili slicno,ali oko tih stvari nikad ne morash da se brines- kad izlazite,prevoz je sredjen,sve je placeno...Ako decko nema para,i ako ga volim,pa shta sad,necu ja njega siliti ili terati,ja cu biti onda ta koja ce vuci,necu traziti nikakve nerealne zahteve,ali ako ima dosta para,shto onda ne bi dao. Imala sam bivseg koji je stalno bio u besparici i nikad od njega nishta ne bih trazila,a imala sam bivseg kome sam trazila da mi da 200 evra za dve tetovaze.

Back