Šta mislite o devojkama koje čine prvi korak

• Začetnik teme Začetnik teme Acimcevka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sve najbolje. :ok:
Simpa mi je kad mi devojka prva pridje.
Ne mislim za nju da je laka, naprotiv mislim da je jaka, samouverena,.... ima balls. :mrgreen: (bukvalisti **** off)
Cenim devojke koje prve prilaze. ;)
Nazalost takve su retke, 99% devojaka ceka da muskarac napravi prvi korak, i kad ga napravi onda ona glumi nezainteresovanost tj tvrdi pazar (sto mene odbija).

Mislim da niko ovde nema toliko los smisao za humor da ovo shvati bukvalno, i da pravi sale na boldovani deo.:neutral:
Da nisam videla "upozorenje" ne bi' ni obratila paznju.

Ne volim. prvo,nisi dzabe musko. mada,vecina muskig danas su pi.cketine ne usudjuju se da pridju ribi kamoli neshto vishe. Druga polovina su sve neki satro jebaci '' druga svake noci '' a od tih koje jebu 80 posto su neki prosek. U mojim ocima,to i nije neki ulov.Ajde da privodis svake noci ribe koje izgledaju kao da su iskocile iz Playboy-a,ili magazina,ko srpske verzije Kim Kardashian pa da ga josh gledam kao opasnog.A ovo,klinkice u minicima,sa nekom prosecnom-ruznom facom i nekom buljom,pa se oni utripuju da su one lepe pa kazu ''uhh kakav riba'' ...a od ribe nigde veze. Tako da,donekle razumem ribe koje prilaze ali ja licno ne bih,ne bih volela da mushkarac kojeg ja zelim bude neko ko nema hrabrosti.

Shto se mene tiche..ja dajem signale,musko prilazi,ja necu da se trudim oko njega,cim vidim da me ne gleda znaci da me nije odmah primetio, dakle gotovo je,mozda je arogantno ali tako je...ocekujem i druge stvari. Nisam sponzorusha,ali da me dovozi i odvozi,ako ima kola,normalno..da placa,ne uvek kad izlazimo,ne volim da mislim da sam nekom na grbaci,ali shto se izlazaka tiche da cesce bude da on placa,opet,nije dzaba musko,necu ja valjda da za njega placam pica,to je pre svega bruka za njega,da mu riba stalno placa. Zato i volim starije. Ne jer imaju para ili slicno,ali oko tih stvari nikad ne morash da se brines- kad izlazite,prevoz je sredjen,sve je placeno...Ako decko nema para,i ako ga volim,pa shta sad,necu ja njega siliti ili terati,ja cu biti onda ta koja ce vuci,necu traziti nikakve nerealne zahteve,ali ako ima dosta para,shto onda ne bi dao. Imala sam bivseg koji je stalno bio u besparici i nikad od njega nishta ne bih trazila,a imala sam bivseg kome sam trazila da mi da 200 evra za dve tetovaze.

Nije mi jasno zbog cega pravila nisu ista za one koji imaju manje i za one koji imaju vise para :lol: jer >>
Nisam sponzorusha

Dalje:
da me dovozi i odvozi,ako ima kola,normalno.
>>>>
ne volim da mislim da sam nekom na grbaci,

Nego
a imala sam bivseg kome sam trazila da mi da 200 evra za dve tetovaze

I je l dao?

Back