timmy
Ističe se
- Poruka
 - 2.760

sve naj-naj

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
retvoriti ga ne samo u aktivnog ucesnika, nego i u ovisnika o seksu... HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJJJJJJBoza:Dakle, dragi moji, Jovanu i mene nesto interesuje pa rijesismo da ovdje razrijesimo tu dilemu...
Buduci da smo na "Ljubav i seks" primijetili hronicnu nestasicu aktivnih ucesnika u seksu, muskog pola,, pitamo ima li zainteresovanih za ispravljanje te greske...
Kandidat bi bio mjesec dana zatvoren i mucen seksom...
Ciljretvoriti ga ne samo u aktivnog ucesnika, nego i u ovisnika o seksu...
Jovana i ja bismo dale sve od sebe, da ostvarimo tu misiju...
Inace, obje smo izrazile skepsu da ce se bilo ko prijaviti, a ovaj topic ce pokazati jesmo li bile u pravu ili ne...
ops:  :wink:em3pac iverson:Nervira me SisaDaPimp,a najbolji su Red_zmaja i John Sparrow...
ops:  
ops:  
ops:  
ops:  
ops:  
ops: 
ops:  
ops:  
ops:Chernobill:Da imam mozga da mislim seo bih da ucim, a ne bih blesio ovde.

Najdrazi mi Jovana77 i timmy.Niko me ne nervira.absonic:Sta mislite o clanovima foruma?Ko vam je drag,ko simpatican,ko vas nervira?
Srculence:Najdrazi mi Jovana77 i timmy.Niko me ne nervira.absonic:Sta mislite o clanovima foruma?Ko vam je drag,ko simpatican,ko vas nervira?

Nije smesno :x :x :x :x :x :xtimmy:Srculence:Najdrazi mi Jovana77 i timmy.Niko me ne nervira.absonic:Sta mislite o clanovima foruma?Ko vam je drag,ko simpatican,ko vas nervira?![]()
![]()
![]()
ma bilo je garantSrculence:Nije smesno :x :x :x :x :x :xtimmy:Srculence:Najdrazi mi Jovana77 i timmy.Niko me ne nervira.absonic:Sta mislite o clanovima foruma?Ko vam je drag,ko simpatican,ko vas nervira?![]()
![]()
![]()
Nije bilo garant.timmy:ma bilo je garantSrculence:Nije smesno :x :x :x :x :x :xtimmy:Srculence:Najdrazi mi Jovana77 i timmy.Niko me ne nervira.absonic:Sta mislite o clanovima foruma?Ko vam je drag,ko simpatican,ko vas nervira?![]()
![]()
![]()
garant je bilo,i to više puta :wink:Srculence:Nije bilo garant.timmy:ma bilo je garantSrculence:Nije smesno :x :x :x :x :x :xtimmy:Srculence:Najdrazi mi Jovana77 i timmy.Niko me ne nervira.absonic:Sta mislite o clanovima foruma?Ko vam je drag,ko simpatican,ko vas nervira?![]()
![]()
![]()
Mozdatimmy:garant je bilo,i to više puta :wink:Srculence:Nije bilo garant.timmy:ma bilo je garantSrculence:Nije smesno :x :x :x :x :x :xtimmy:Srculence:Najdrazi mi Jovana77 i timmy.Niko me ne nervira.absonic:Sta mislite o clanovima foruma?Ko vam je drag,ko simpatican,ko vas nervira?![]()
![]()
![]()
ops:
ops:
Devilishgirl:Svi su super, ali ona Devilish...kako me ta devojka nervira, ma uzas![]()