sta mislite o bilderima

a vidim ti si dokazao da BB imaju nizak IQ? kad god hoces mozemo da uporedimo IQ momche.. ni1 bb nije glup i ne moze biti.. jednostavno ne ide to tako.. ne moze neko poznavati svoje telo da zna sta mu treba u svakoj sekundi i biti glup.. evo kad god hoces mozemo da se nadjemo i uporedimo IQ.. ja imam extra visok IQ al necu da pricam nista bez dokaza..
Drugo ja ne vredjam nikoga prvi.. ti si rekao da su BB kompleksasi.. ja kazem da nisu .. ja sam trenirao kosarku u partizanu i jednostavno teretana i kosarka nije islo.. napustio sam kosarku..

"muda ti u teretani nece porasti samo misici"

nisam ni rekao da hoce.. nema potrebe

"prvo ide bleja,riba,izlasci i cimanje da zaradim za sebe kesh pa tek onda dolazi teretana..."

ko kaze da mi je na prvom mestu teretana.. to je nesto sto volim da radim i radim zato sto volim.. a nisam zanemario izlaske itd .. samo ne klosarim kao ti i ne pijem/ne pusim

"Drugo, nisu svi koji ne zhele da izgledaju tako (a samim tim, oni koji imaju drugachije
mishljenje od tebe), budale koje ne znaju shta je dobro u zhivotu"

to nikad nisam ni rekao al jesu kompleksasi oni koji ih pljuju bez razloga kao npr ti

"kada izadjes sa ribom hvali se koliko si serija sklekova uradio u teretani "

to je nesto sto bi ti voleo da radis da si na mom mestu.. ali ja nisam takav ne radim to.. ne sumjam da bi ti to radio po ceo dan

"bravo za tebe uspeo si u zivotu kada se budes nabildovao kao lik iz klipa sto si okacio."

za sad ne planiram nista tako.. vec kao Binais Begovic i lik pre njega.. ali voleo bi.. naravno da bi.. lik izgleda makar po meni odlicno, vozi ferrari enzo ... i reci da nije uspeh raditi nesto sto volis + zaradjivati od toga?

Jeste, treba ti narochito visok IQ da dizhesh tegove i radish sklekove. A i dobro obrazovanje, po svemu sudetji (inache, oblik pomotjnog glagola 'biti' u prvom licu jednine je 'bih', i to je neshto shto se uchi josh u osnovnoj shkoli) :lol: Dalje, nisam ja rekao da su svi bodybuilderi iskompleksirani, samo ti, jer chim postoji neko chije se mishljenje ne poklapa s tvojim, ti se pozivash na njegove komplekse (ne znam inache odakle toliki kompleksi, osim ako nisu u tvojoj glavi).

ja tebi decko nisam nista rekao i nemoj pogresno da me shvatis..
Probaj da dizes samo tegove i radis sklekove i vidi dal ces napredovati ili nazadovati.. ima tu jos mnogo vaznih faktora.. od kristalizacije amino kiselina , sinteze proteina i mnogooo milion faktora .. i sve treba nauciti i biti veoma obrazovan.. svaki bb ima svoje tajne i sam ih moras otkriti da bi napredovao.. mnogi su trenirali po god dana i shvatili koliko je tesko i prestali.. ti ocigledno nikad nisi zashao u teretanu..
to je sport za koji se najvise treba edukovati.. za razliku od fudbala gde im bacis loptu i 20 mazgi trci i samo sutira(nemoj da me shvatis pogresno nemam nista protiv fudbala, al tako moze biti,ne znaci da su glupi).. sve je u vezbi .. nema potrebe za razmisljanje i edukovanje.. ja sam mashinski inzenjer..sta si ti zavrsio kad si tako pametan?
u bodybuildingu najlakse je uraditi trening.. ali i trening je komplikovana stvar treba da otkrijes koliko intezivan trening treba da bude da bi doslo do pucanja misicnih vlakana a pri tom ne jakog katabolizma misica .
bodybuilding je sport koji se najvise radi u kuhinji..

nisam ovde doshao da vezbam gramatiku sa tobom sine.. ja pisem veoma brzo i ne obracam paznju na greske.. znam da je prvo lice jednine bih i ti bi trebao razmake posle zareza da stavljas.. ne pre.. mozda sam i ja pogresio al nije mi stalo do toga uopste..

Napadoste deceka...bez preteranog razloga.....vecina koja ide u teretanu to radi zbog fizickog izgleda...msm lepse je da imas lepo telo nego gadno.....ako to govori da je osoba koja brine o svom fizickom izgledu glupa onda se isto tako moze reci da je svaka devojka koja stavlja sminku glupa......
terq mnogo vatriras iskuliraj se..

Napadoste deceka...bez preteranog razloga.....vecina koja ide u teretanu to radi zbog fizickog izgleda...msm lepse je da imas lepo telo nego gadno.....ako to govori da je osoba koja brine o svom fizickom izgledu glupa onda se isto tako moze reci da je svaka devojka koja stavlja sminku glupa......
terq mnogo vatriras iskuliraj se..

ma lepo je ici u teretanu, lepo je brinuti o fizickom izgledu..
ali nije lepo govoriti da su momci kojima to nije tako bitno kompleksasi, glupi, ruzni, nakaze bla bla...
i za devojke koje to ne vole da nikad nisu imale dobrog decka jer su gabori..
:evil:

posto vi vidim pazite o pismenosti i gramatici na forumu(ja sam rekao da ne pazim, so no bullshits for me).. malo cu vas poduciti

kakav zarez?ili kažeš milion faktora ili mnogo faktora <--- written by Marsha or something
prvo slovo se uvek pise veliko, posle ? ide razmak pa opet veliko slovo, na kraju recenice tacka

kakve veze njen ajkju ima sa tim što ne zna ko je?
kaze se kakve veze IMA njen ajkju ..
opet prvo veliko slovo

nemam mozak, nije mi mama rodila.
pa nisam verovala da si toliko drzak da kacis njegove slike u negativnom kontekstu, ali to je vec tvoj problem..mislila sam da si samo nasao nekog nebitnog za primer.. <--- written by JaNa
na pocetku veliko slovox3
nebitan se pise odvojeno.. 2 tacke nista ne znace..
postove od ranije necu ni da gledam.. mnogo gresite jbga :(

ma lepo je ici u teretanu, lepo je brinuti o fizickom izgledu..
ali nije lepo govoriti da su momci kojima to nije tako bitno kompleksasi, glupi, ruzni, nakaze bla bla...
i za devojke koje to ne vole da nikad nisu imale dobrog decka jer su gabori..
:evil:

kolko ja znam...vi ste ga prvi napali...sta god...

Pa po prostoj logici...lepsi fizicki izgled....lepsi partner.......meni nesto nije logicno da neko moze da ne voli lepo telo....to bi bilo isto ko kad bi neko rekao da ne voli lepo lice...msm nesto mi tu nije logicno...sta god necu da se raspravljam nema poente...

ja 100 put ponavljam.. ja se druzim sa drugaricama koje vole i ne vole bildere i BAS ME BRIGA! samo ne volim da neko vredja body buildere i prica da se glupi bez razloga.. a to vi radite.. vi ste svi samo uleteli u moju raspravu sa ghettoboy ja nisam nikoga prvi uvredio niti sam hteo ako je se neko osetio uvredjen

kolko ja znam...vi ste ga prvi napali...sta god...

Pa po prostoj logici...lepsi fizicki izgled....lepsi partner.......meni nesto nije logicno da neko moze da ne voli lepo telo....to bi bilo isto ko kad bi neko rekao da ne voli lepo lice...msm nesto mi tu nije logicno...sta god necu da se raspravljam nema poente...

ma nije svakom isto lepo...nekom ovo nekom ono...
i bilderu,ne znam nick...za ovo nebitan me bas zanima otkud to da se pise odvojeno...
i nisam te napala..uvek postujem to sto neko ima neki cilj, kakav god on bio i to sto je neko necemu predan..
i nemam nista protiv bodibildinga..
ali imam protiv toga da vredjas druge jer ne misle kao ti..
eto KISS :D

Mislim stvarno kakva tema.. ok.. nekom ne izgledaju lepo.. al one komentare u kojima pokusavaju da uvrede bodybuildere.. stvarno fail-uju.. takvi ljudi su uglavnom neki mrsavci koji su iskompleksirani.. devojke su uglavnom one koje nikad nisu bile u prilici da budu sa bodybuilderom jel izgledaju jadno.. a bb makar znaju sta je dobar izgled zenskog tela pa smatraju da ce ih odbiti.. pa opet jedan kompleks od odbijanja i zato hejtuju bb..ne kazem, ima i devojka koje ne vole muscle boys.. to je ok.. ali nije ok pljuvati bez razloga.. nikad nisam cuo da je nekog bb-a devojka odbila zato sto se bavi bodybuildingom..mnogi krenu u teretanu.. misle za godinu dana ce biti zivotinje.. vide ne ide.. prestanu.. i pljuju po bb.. tipa mogao sam i ja tako da izgledam samo da sam hteo.. al ustvari to je jedan od najtezih sportova(ako se izuzme powerlifting) ikada koji trazi najvise odricanja.. rizika .. veoma brutalan sport.. mnogi bb mi ne lice ni na sta ali ok.. i dalje respectujem njih trud i shvatam koliko je mucenja trebalo da bi se postiglo tako nesto..
evo neke osnove da kazem
Protein.. protein u prasku je nista vise nego preradjena surutka u prahu.. protein ima u mesu ribi jajima itd.. 95% proteina se unosi iz hrane i 5% iz praska (ako uopste pijemo to) .. taj prasak nije nista magicno samo kao jedna shnicla koja se brze ugradi u misic i prednost je sto se odma popije nakon treninga.. kad se sredi ishrana do kraja .. onda se ubacuje protein uz pomoc kojeg napredujemo za najvise 5-10% bolje.. tako da to nije nikakav magican prah kako se prica..
Steroidi.. da od steroida se nabacuje dosta mase(masa moze biti voda, salo, misic...).. al misica.. tesko.. jedino uz brutalne treninge i mnoogo mesa..
ljudi koji su na steroidima treniraju mnogo teze nego naturalci(protein, kreatin, amino kiseline sve se to naravno podrazumeva pod natural zato sto ga vec ima u hrani i nije nikakva hemija)..
ni1 dijeta ne utica na coveka isto.. bb moraju da experimentisu na sebi dok ne ukapiraju formulu koja ih dovodi do cilja.. ja npr imam preko 300sati provedeno citajuci sto o sintezi proteina, lucenju pankreasa, misicnim vlaknima itd.. i opet imam jos puno da ucim..
profesionali bb koji zaradjuju milione nije im toliko ni stalo da izgledaju lepo (cast izuzetcima) vec samo da budu sto veci i izdefinisaniji da bi bili najbolji)
ne verujem da bi se ijedna devojka bunila da joj ovako izgleda momak..
2514510000_d88b3e947e.jpg
upravo tako.. back on track.. dosta je offa to bi neko mogao da pobrise sve molim i bez svadje vise ..

obrisano 159 spam poruka, neki i kažnjeni
ili se vratite temi ili ode u zaborav... pod katancem

hvala bogu..

reci slobodno sta mislis o tom.. od dobrih bildera ja stvarno ne znam nekog ko je seljak.. ima likova koji su veliki ali nisu nista u odnosu na bodybuilding i koji su seljacine.. oni koji bb prihvataju kao sport i obavezu se skroz drugacije ponasaju.. ja svaki dan u teretani vidjam 1000 pacijenata i pitam se dal oni uopste imaju mozga.

Ja razumem da devojke vole misice i niko im ne brani da to kazu i sve, to je ok, doduse i mi volimo mnogo sto sta sto nase cure obicno nemaju, velike sise i dobro dupe :lol: Ali molim vas prestanite svoje momke da uporedjujete sa ovim americkim sabanima koji su uzgred najveci pesovani u holivudu :roll:

Hvala

Back