GrimReaper
Iskusan
- Poruka
- 5.035
a vidim ti si dokazao da BB imaju nizak IQ? kad god hoces mozemo da uporedimo IQ momche.. ni1 bb nije glup i ne moze biti.. jednostavno ne ide to tako.. ne moze neko poznavati svoje telo da zna sta mu treba u svakoj sekundi i biti glup.. evo kad god hoces mozemo da se nadjemo i uporedimo IQ.. ja imam extra visok IQ al necu da pricam nista bez dokaza..
Drugo ja ne vredjam nikoga prvi.. ti si rekao da su BB kompleksasi.. ja kazem da nisu .. ja sam trenirao kosarku u partizanu i jednostavno teretana i kosarka nije islo.. napustio sam kosarku..
"muda ti u teretani nece porasti samo misici"
nisam ni rekao da hoce.. nema potrebe
"prvo ide bleja,riba,izlasci i cimanje da zaradim za sebe kesh pa tek onda dolazi teretana..."
ko kaze da mi je na prvom mestu teretana.. to je nesto sto volim da radim i radim zato sto volim.. a nisam zanemario izlaske itd .. samo ne klosarim kao ti i ne pijem/ne pusim
"Drugo, nisu svi koji ne zhele da izgledaju tako (a samim tim, oni koji imaju drugachije
mishljenje od tebe), budale koje ne znaju shta je dobro u zhivotu"
to nikad nisam ni rekao al jesu kompleksasi oni koji ih pljuju bez razloga kao npr ti
"kada izadjes sa ribom hvali se koliko si serija sklekova uradio u teretani "
to je nesto sto bi ti voleo da radis da si na mom mestu.. ali ja nisam takav ne radim to.. ne sumjam da bi ti to radio po ceo dan
"bravo za tebe uspeo si u zivotu kada se budes nabildovao kao lik iz klipa sto si okacio."
za sad ne planiram nista tako.. vec kao Binais Begovic i lik pre njega.. ali voleo bi.. naravno da bi.. lik izgleda makar po meni odlicno, vozi ferrari enzo ... i reci da nije uspeh raditi nesto sto volis + zaradjivati od toga?
Jeste, treba ti narochito visok IQ da dizhesh tegove i radish sklekove. A i dobro obrazovanje, po svemu sudetji (inache, oblik pomotjnog glagola 'biti' u prvom licu jednine je 'bih', i to je neshto shto se uchi josh u osnovnoj shkoli)