Sta mislite o Betty Boop?

Ali njihova pesma je toliko providno slicna onoj od prosle godine. Isto dranje i cimanje gitara. Dok ostali se ugledaju na pesme koje su donosile rezultate i uspeh, a uspeh Betty Boop je veoma diskutabilan. Inace i na Evroviziji kada jedne godine pobedi pevacica sa sjajnom koreografijom, sledece godine se pojavi MASA pevaca sa grupama i koreografijama, kad pobedi rock bend, sledece godine se pojavi masa rock benova, ako pobedi balada, kao sada, onda se pojave svakave balade, kao sto ce to sad biti slucaj. Ja samo kazem da one nisu pokazale da su ista naucile od prosle godine, a to je da pevaju i sviraju, niti su se potrudile da promene pesmu, jer ova pesma ima slican,ako ne i isti pocetak, ritam, i mnogo toga jos od stare pesme.
Golub i Jablan i Zavet or whatever su kopija Laneta i Molitve. Jos od Zeljkovog Laneta se forsira taj sablon. I sad tebi smeta sto neke klinke od 17 godina dve godine za redom imaju istu pesmu, idi begaj...

Nisam ni prva ni poslednja koja kaze da su te etno pesme copy paste fazon. Svako normalan da ih poslusa jednu za drugom bi to potvrdio. Kao sto su narodnjaci sablonirani..... A sad ispade ova deca najgora.

e ovako drugari i drugarice, posto sam im tu iz komsiluka, da vam odkrijem tajnu o mladim rockerkama.....one ni R od rocka nisu videle, izlaze na mesta gde je najkvalitetnija muzika tehno, znaci nema ni traga nekom rocku, furaju taj fazon samo dok sviraju da bi imale neku prdju kod decice,a da cak i ne sviraju, bio sam im na probi, ljudi moji oni imaju PROBU na plejbek!!!!! samo vokal nije na plejbek,a proba se sastoji od toga da smisljaju koreografiju.....ja licno ne podnosim kad neko svira rock,punk ili bilo sta,a da je privatno fenser,to ja ne mogu da shvatim....eto toliko...pozdrav iz Beti Bup Zrenjanina :)

Da kada su one u pitanju to je ocito pozeraj...Ali postoje ljudi koji prave veoma kvalitetnu rock/punk muziku a u privatnom zivotu nisu okoreli i zadrti samo za to....

Golub i Jablan i Zavet or whatever su kopija Laneta i Molitve. Jos od Zeljkovog Laneta se forsira taj sablon. I sad tebi smeta sto neke klinke od 17 godina dve godine za redom imaju istu pesmu, idi begaj...

Nisam ni prva ni poslednja koja kaze da su te etno pesme copy paste fazon. Svako normalan da ih poslusa jednu za drugom bi to potvrdio. Kao sto su narodnjaci sablonirani..... A sad ispade ova deca najgora.

Beovizija je prosla, tako da dzabe se ovde prepiremo. Ocigledno je da se ne slazemo oko njihovog izvodjenja i uopste oko muzike, mada smo pritom opravdali naziv teme. Samo ako nastavimo da meshamo Jablane, golube i ostalu pernatu i nepernatu zivinu uspecemo da prodjemo kroz celu nas "divnu" estradu, kako vole da kazu.

Beovizija je prosla, tako da dzabe se ovde prepiremo. Ocigledno je da se ne slazemo oko njihovog izvodjenja i uopste oko muzike, mada smo pritom opravdali naziv teme. Samo ako nastavimo da meshamo Jablane, golube i ostalu pernatu i nepernatu zivinu uspecemo da prodjemo kroz celu nas "divnu" estradu, kako vole da kazu.
Ja ne slusam ovu grupu, to sam na samom startu napisala. :)

:lol: Gledao sam negde... Pa one ne znaju ni da odglume to sto trebaju da sviraju, a ne da odsviraju. Prvo se uci da sviras, a posle pravis bend. A ne da prvo snimis pesme, pa onda ucis...
Ima dobrih pesama, recimo blizu, to mi se svidja, ali su mogle mnogo bolje da otpevaju... Sviranje ne komentarisem, jer svako ko zna bar malo vidi da ne sviraju...

Overkill 991:
Sta tvoj Justin,Avril L.,Britney imaju nekog kvaliteta i znaju da sviraju i pevaju!????[/QUOTE]

Kao 1. oni nisu moji!!!! :x A kao 2. oni su se prvo dokazali u nekim manjim mestima pa su na kraju uspeli - tj. gradili su svoj put do uspeha!! Nisu smislili jednu pesmu i pojavili se na najprestižnijem takmičenju u zemlji!!!!!!
Možda jenog dana Betty Boop bude i nešto dobro, ali do tada neka prvo stvore kvalitet!!
:rtfm:

Pa bili su na prosloj Beowiziji i oswojile 5. mesto u finalnoj weceri!!!

Pa ako realno pogledate, niko nije toliko "zanimljiw", bas zbog toga sto su mlade i otkacene...

A to sto ne znaju da swiraju... Werujte mi uce!

Najwerowatnije ce imali live nastup na leto u Zr-u!;):lol::heart:

Kada nauce:p:p Ako znaju dva akorda pravilno da uhvate ja njih castim cokoladnim mlekom.....:):):)
Svaka cast na trudu sve je bolje od narodnjaka ali bojim se da je cisti pozeraj:-(:-(

Nek su i privatno fenserke i nek nemaju pojma da sviraju, a ni da pevaju, one su uspele da ostvare sta su zamislile a vidim da je vecina ovde ljubomorna na to.. Vi sto super znate da svirate i svi vi koji extra pevate, pa niko vam ne brani da to i pokazete...Imate zvezde granda ako ne slusate ''ovu vrstu muzike''...ahahaha... Kako bilo, klinke su ok kao pojava, muzika onako, ali sto vec neko rece - vazno da nsu turbo folkerke...Ostalo moze da prodje!

Back