Sta mislite o Betty Boop?

Slika govori vise od 1000 reci.

Iako sam protivnik generalizovanja nekoga na osnovu izgleda i oblacenja, cula sam devojcice na Beoviziji i jednom u Bignu (daaa, blaaam, gledala sam Bingo- ali to je druga prica) i ono je zaista i uzas, i dno dna, i sramota. Ko sto neko rece, Avril ih sve upropasti.

Fino je ako imaju entuzijazam, ali ako je vec tu neka njihova drugarica (ili clanica benda), preporucila bih im par stvari:

a) Da zavrse skolu.
b) Da nauce da sviraju, odnosno pevaju. Bar 3, 4 akorda. Kod moze Leonard Koen, mogu i one.
c) Da manje mlataraju kosama, gitarama itd, i da uopste smanje dozivljaj na nastupima
d) Da se manje uzivljavaju da je ono sto rade tvrd zvuk i da su rokerke. Nisu. Ne kazem da je neophodno biti roker, niti da je to bitno, ali jasno je da sebe ne smatraju denserkama. A veoma su bliske Britni i Avrilki.
e) Da im neko drugi pise tekstove, pa nemaju pet godina. Ono njihovo smisla nema.

A da ja tebi nes kazem......
a)Skolu zawrsawaju,cak weoma im dobro ide,tako da ti je taj coment suwisan.
b)Bolje da malte kosom,nego du****m i grudima da kao neke turkinje...
c)Ti ne znas sta one smatraju da su...samo rade nes' drugacije od onoga sto rade mladi......
d)Njihowi tekstowi nisu nista bolji ni gori neko mnoooogi dr iz strane i domace produkcije.
Stwarno je suwisno komentarisati nesto sto ne znas.......bljaaaaaak.....:P

A U CEMU JE FORA SA INSTRUMENTIMA..?
Ako su stupidne da ne mogu bara da nauce da ih drze pravilno u rukama,
neka ih poklone nekome ko zna da ih svira..!!!

Njihova muzika je podsmevanje klincima koji u danasnje vreme zaista sviraju punk i rock...

c)Ti ne znas sta one smatraju da su...samo rade nes' drugacije od onoga sto rade mladi......
d)Njihowi tekstowi nisu nista bolji ni gori neko mnoooogi dr iz strane i domace produkcije.

ma to treba po kratkom postupku:
a)pozoves ih na zurku
b)mora Hans mitraljezac da svira
c)zasvira i odu u pakao
d)bude na vestima nekoliko dana i zaborave svi
i zna kraju zatvore ovu glupu temu .

Izvini, ja sam samo rekla da im se poruci par stvari. A za svoje godine sam se nagledala dosta bendova, bendica i istripovanih muzicara da znam da raspoznam neke stvari. Izmedju ostalog, talentovane klince koji imaju potencijal.

a)Samo sam rekla da se skola zavrsava i da im to bude najvaznije. Ako jeste, svaka cast! Ako im dobro ide, neka se posvete onome sto im ide i batale slikanje pred kamerama.
b) Iako je mlacenje kosom malo cednije nego dupetom i sisama, opet se svodi na isto- skretanje paznje nemuzickim sredstvima, zato sto muzicka nisu dovoljno vredna.
c) Bas nista drugacije ne rade, rade bas ono isto sto rade svi klinci njihovog uzrasta koje sam imala prilike da vidim. Ne kazem da se svi klinci tripuju da imaju bend, ali da, ljudi u tom uzrastu su uvereni da sta god rade, rade ne znam ni ja sta drugacije, jedinstveno, originalno i pametno, pogotovo oni koji se loze da su rokeri. A ne rade, veruj mi. Been there, done that.
d) Tekstovi su im na nivou Avril LAvinj. To je verovatno bolje od Marine Tucakovic ali da valja, ne valja. Ne kazem da treba (niti mogu) da pisu kao Bob Dilan, ali neka nadju nekog drugog (moze i njihovih godina) ko ima smisla, znanja i zrelosti za pisanje tekstova. Ako vec ne govorimo o muzici.

Na kraju, ja nisam komentarisala nista sto ne znam. Istina, cula sam samo njihove dve pesme, ako se ostale razlikuju, izvinjavam se, ali nije trebalo da se publici predstavljaju bas sa tim najlosijim. Dakle, znam kakve su im pesme, kakvi tekstovi, kakav scenski nastup. Sta sam pomenula sto ne znam? Zavrsavanje skole bio je samo savet, nisam aludirala da ne zavrsavaju skolu. Nego da ih podsetim, tj. da ih njihovi prijatelji ili ko je ovde na forumu, bodre da nastave sa skolovanjem. Ako im vec muzika ne ide, mozda ce biti dobre pravnice, lekari, nuklearne fizicarke.

Back