sta mislite o bad copy i bitcharkama na travi?

jagodica:
Ernesto_Che:
biti DIREKTAN i biti prost nije jedno te isto....a ti idi da ih slusas ako ti se slusha, al ne znam kako mozes, ja bi povratila! :wink:

ali kako bi ti opisala sex. znaci o sexu ne treba da se pise. to se samo radi. ili ne radi. postoje razni nachini ali recimo da je ovo jedan

ne znam devojko dal si ti nekad procitala neku knjigu(salim se)ali postoji mnogo nacina da se opise sex, a ovo definitivno nije jedan od lepsih...

Gledala sam na B92 onu emisiju kada su Bitcharke prozivale Gocu Trzan :?Mislim da nashoj hop sceni treba vishe zenskih izvodjaca, ali dok nisam cula njih, nisam znala koliko je grozno kad devojka psuje.Mislim to nisu one psovke koje mi izgovaramo svakodnevno, one su stvarno preterano vulgarne.A i chula sam svashta o njima....Shto se tice BC,to je bilo ovako : Pre ekskurzije u 2. godini, svi ortaci su se nalozili na njih,i tako ja pozajmim od ortaka CD,pozovem naj ortakinju kod sebe da ga preslushamo.Umrle smo od smeha :) .Simpaticne su im pesmice,ali ipak vishe volim Ajsa,pogotovu ono shto radi sa Timjah-om :) :wink:

Back