sta mislite muskarci?

muskarci sta mislite ? ako nekog zaista volite da li bi je cekali dok bi ona bila spremna? ili bi non stop navaljivali?
da li je sex najvazniji?

Čekao bih je i mesec dana, pa i više ako treba, ali to zavisi i od uzrasta.
Tinejdžerke 14-15 god često nisu spremne ni nakon jedne godine, bar je tako bilo u moje vreme.
Ali danas je dosta drugačije i šta znam.
Već u 16,17, 18 god situacija je dosta drugačija. 4 meseca čekanja je neki standard bio, ali i to je znalo da bude brže ako se deca poznaju od malena i šta znam.

Nemoj se čuditi da momak navaljuje kad je mlad, ali ako zaista voli devojku onom "iskrenom ljubavlju" onda bi čekao i duže, ali i to zavisi od osobe do osobe.
Ništa ne bih mogao sa sigurnošću da kažem.

muskarci sta mislite ? ako nekog zaista volite da li bi je cekali dok bi ona bila spremna? ili bi non stop navaljivali?
da li je sex najvazniji?

Vidi ovo ti je vrlo škakljivo pitanje...
Šta ona ima da bude spremna kada je njega mama pripremila za seks još u 12-oj godini
Od 12 do 18 čekao 6 godina pa još i nju da čeka do 25-te....
Neke mame pripreme dete 13 godina pre ikakvog seksa...
Ko je njega pitao jel spreman?
Bitno da su odrasli bili spremni...
Ima u Srbiji svašta pa čisto da znate...

A i mit je da mi iniciramo seks, sve se uvek svodi na vaše vučenje za ruku i uvlačenje u sobu...
Sve isplanirate unapred, bilo da ste same u gajbi bilo da je delite pa znate kada će biti prazna
Ovo je u mom životnom iskustvu sto postotna statistika...
Znači, nisam ni stigao da vidim kako muvam ribu na seks...

Vidi ovo ti je vrlo škakljivo pitanje...
Šta ona ima da bude spremna kada je njega mama pripremila za seks još u 12-oj godini
Od 12 do 18 čekao 6 godina pa još i nju da čeka do 25-te....
Neke mame pripreme dete 13 godina pre ikakvog seksa...
Ko je njega pitao jel spreman?
Bitno da su odrasli bili spremni...
Ima u Srbiji svašta pa čisto da znate...

mama? :eek:

Back