prof. Grof
Ističe se
- Poruka
- 2.775
Ma zajebajem te a ti si glup pa ne razumiješ..............
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мени у почетку било жао кад је СНЛ остао испод цензуса. После кад видех шта се ту скрива иза брега све ми постаде јасно. Моцо Вуксановић исти лого користи у СНВ;Српском националном савјету и СНЛ. Канцеларије Савјета постадоше и канцеларије СНЛ. Чујем Гојко Раичевић оптужио Савјет за утају гомиле пара.
Кампања СНЛ 80 % била усмерена на приземну пљувачину по Андрији.
Што је најгоре, као плод њихове кампање Андрија изгубио пуно гласова а они освојили свега непуних 5000. Ево не могу их више ни Миро Влаховић, Војин Грубач и остали видети очима, све јад и туга сем оног Тошковића и оно људи што представља српске радикале. Остало је катастрофа. Ех, да и поред тога што освојише толико мало гласова они и даље сматрају да су најпозванији да одлучују какав статус треба Срби да имају. Одакле им право? С којим легитимитетом, кад малтене ни рођена мајка не гласа за њих.
Zašto bih za kampanju SNL-a rekao: "Tipično srpski". Naravno, bez neke uvrede, ali najveća mana srpskog naroda je preveliki razdor među njima samima.
Za ovo boldovano.
Nemoj sad da me razočaraš, nije valjda da ti je Bojan Strunjaš OK???

"srbi" u crnojgori su politicka izmisljotina.

Струњаш има и квалитета и мана по мом мишљењу.Zašto bih za kampanju SNL-a rekao: "Tipično srpski". Naravno, bez neke uvrede, ali najveća mana srpskog naroda je preveliki razdor među njima samima.
Za ovo boldovano.
Nemoj sad da me razočaraš, nije valjda da ti je Bojan Strunjaš OK???
Струњаш има и квалитета и мана по мом мишљењу.

Neću da budem prost.........
Prvo zbog sebe i moje familije.................a onda ako sam toliko na provokacije nasedao na ovom forumu,sada neću ipak sam ja ovde od 2005-te godine.........

Предност му је што је борац за Српство а мана што некада уме да даје прилично тврде изјаве и тиме они своју странку лимитирају на максимум пар процената бирачког тела и што такве речи умеју да иритирају неке људе који су другачијих политичких виђења. Ја нпр. навијам за ЦГ кад игра против неке Канаде, Новог Зеланда, Белгије...Au, nemoj o tome da mi govoriš. Strunjaš je jedna bitanga neuka, jedna budala zaluđena nekim velikosrpstvom i mržnjom svega što nije srpsko. Za mene, ko god podržava ovu fukaru, podržava nasilje i jednačim ga sa Hitlerom.
Samo kad se śetim izjave Bojana Strunjaša: "Ja kad vidim crnogorske vaterpoliste, padne mi mrak na oči"![]()
Kad tada nijesam slomio televizor...![]()
Zbog vrijedjanja nase nacionalne manjine... 
Предност му је што је борац за Српство а мана што некада уме да даје прилично тврде изјаве и тиме они своју странку лимитирају на максимум пар процената бирачког тела и што такве речи умеју да иритирају неке људе који су другачијих политичких виђења. Ја нпр. навијам за ЦГ кад игра против неке Канаде, Новог Зеланда, Белгије...
Млад је Бојан, има времена да исправи своје недостатке.

Da l' da krenem da ti pretražujem postove, pa da i ti ban dobiješ, kada ga već tražiš...Zbog vrijedjanja nase nacionalne manjine...
![]()

Da l' da krenem da ti pretražujem postove, pa da i ti ban dobiješ, kada ga već tražiš...![]()

Предност му је што је борац за Српство а мана што некада уме да даје прилично тврде изјаве и тиме они своју странку лимитирају на максимум пар процената бирачког тела и што такве речи умеју да иритирају неке људе који су другачијих политичких виђења. Ја нпр. навијам за ЦГ кад игра против неке Канаде, Новог Зеланда, Белгије...
Млад је Бојан, има времена да исправи своје недостатке.
Ma da, to je...Nijesi shvatio poentu???![]()
Kako bih ja nekad želela da izjave poput ove ne postoje... da su izmišljotina.. da ih nema...
Obrati malo pažnju na ono što pišeš. Ne generalizuj stvari, ne briši sa spiska živih one koji još nisu umrli, ne tvrdi da ne postoje čitave nacije, jednom rečju - primiri se malo.
Ovo smatraj opomenom.
A zašto opomenu nikad nijesu dobili oni koji su Crnogorce nazivali "vještačkom" ili "nepostojećom" nacijom?
Nije da branim forumaša kojeg si opomenula, ali me samo interesuje, pošto se žale kako su "manjine" na forumu u povlašćenom položaju, a najčešće kao "manjine" spominju "Ustaše"

Prema popisu iz 2003.
Црногорци 43,16%
Срби 31,99%
Бошњаци 7,77%
Албанци 5,03%
Муслимани 3,97%
Хрвати 1,10%
Роми 0,42%
Југословени 0,30%
Становништво Црне Горе по матерњем језику
српски језик 63,49%
црногорски језик 21,96%
бошњачки језик 5,49%
албански језик 5,26%
Dakle, po mojoj proceni nece ih biti vise od 20%, jer se kao Crnogorci uglavnom izjašnjava mlađa populacija, a Srbi se iseljavaju u Srbiju i trece zemlje. I rezultati izbora to mogu potvrditi.
Mada, ne bi me iznenadilo i da ih bude oko 40%, imajući u vidu da je maternji jezik većini srpski.
Koja je vaša procena brojnosti Srba u Crnoj Gori, izložite argumente?
Šta lupaš, prema popisu iz 1909 je bilo preko 90% Crnogoraca koliko se ja śećam