Zlatko 01
Poznat
- Poruka
- 8.685
25000 do 30000 dinara, one jeftinije...nisu skupi glasovi...ovo ne moze da izvede u vecim gradovima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
25000 do 30000 dinara, one jeftinije...nisu skupi glasovi...ovo ne moze da izvede u vecim gradovima
ако победимо поштени избори
ако изгубимо покрадени избори
![]()
Nema nigde u Srbiji više ništa jeftino za Vučića.25000 do 30000 dinara, one jeftinije...nisu skupi glasovi...ovo ne moze da izvede u vecim gradovima
znaju oni sve te mahinacije, uigrana je to lopovska ekipa....tek sada se spremaju za izbore, ovo im je sada najbitnijeNema nigde u Srbiji više ništa jeftino za Vučića.
Sigurno Vučić sada za glas mora da plati oko 5000 evra jer za njega drugačije niko neće glasati, zato su i odabrane ove opštine sa malo stanovnika, jer para nema za više od toga.
Glas je u Kosijeriću plaćao 3000 evra pa je izgubio 25% podrške i tako, i dobio 1000 glasova manje nego na predhodnim izborima.
Ovo su saveti za Negotin, Mionicu i Sečanj
-Snimajte ceo dan mobilnim telefonima na smenu ulaz u svaku zgradu gde je glasačko mesto kako bi se VIDEO DOKAZOM prebrojao broj izašlih glasača
- A oni koji su ucenjeni i plaćeni možete da poništite listić na ovaj način u glasate za koga vi hoćete
Pogledajte prilog 1824459
- I kad krenete na glasanje podsetite se i ovoga da je Ustaša Vučić odbio rezoluciju o Jasenovcu danas u skupštini Srbije
Pogledajte prilog 1824460
па то кажем ко изгуби изборе, нису регуларниKad bi se zajebavali, više glasača nego stanovnika Negotina ukazuje da su izbori pokradeni.
Ostaje samo da se vidi dal krađa uspela ili ne.
tvojisns, opozicija ili studenti?.
da li na ovim izborima studenti imaju svoju listu?
istina...tako ce i biti ako glasaju za av-ea
Што ти свашта питаш, као да не знаш?sns, opozicija ili studenti?.
da li na ovim izborima studenti imaju svoju listu?

nema mojih..ja ne izlazim na izbore.
Па, страни држављани не могу на српске изборе...nema mojih..ja ne izlazim na izbore.