peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 40.786
Veliki prijatelj dabrova.Biljana Stojković
Pametna, Soroš&co- nepotkupljena, iskreni patriota, razumno i odgovorno orijentisana ka EU
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Veliki prijatelj dabrova.Biljana Stojković
Pametna, Soroš&co- nepotkupljena, iskreni patriota, razumno i odgovorno orijentisana ka EU
Što baš dabrovaVeliki prijatelj dabrova.
Što baš dabrova
Ima nešto posebno u vezi njih?
Ili je neka fora
Iz pera dotične.Pomenula bih još zanimljivost o kornjačama koje izlaze iz vode, ali i o drugim životinjama koje imaju tu nesreću da im je život bar delimično vezan za vodu. Odavno kolaju priče u naučnoj zajednici da je jedan od velikih uzroka nestanka dabrova sa teritorije Vojvodine, još pre skoro dva veka, upravo pravoslavlje. Naime, „životinje koje iz vode izlaze“, po nekakvim blesavim tumačenjima, ne mogu biti mrsna hrana, te su dozvoljene u vreme posta. Pored pojedenih dabrova, tu bi svakako spadale i kornjače, makar bile i šumske, a takođe i patke, guske i slična perad.
Пуно је наших комшија са свих страна који су функционери у заједничким органима Европске уније.
Нпр. Ирена Јовеваје посланик у Европском парламенту, словенка Марта Кос је помоћник Урсуле за проширење ЕУ,пре ње је био неки Мађар,
неки Мађар из Бојбодине је био (а можда још увек) посланик Орбанове партије у ЕП.
Ту су и многи Хрвати, Словенци, Мађари, Румуни (нпр. Тужитељка Лаура Ковеши), Бугари (има нека Цветалинова, она је негде неки рацку...).
И многи за које не знамо, јер не пратимо.
Шта мислите, ко ће бити Срби у Бриселу после 2029. (ако собалимо Вучића 2025-2026. а ако не, онда после 2035)?
У Европском парламенту ће на изборима добро проћи неки евроскептик, а то је и најудобнија позиција.
Хоће ли Србин или Српкиња, или Румунка из Србије бити, нпр. Комесар ЕУ или неки битан фактор у Бриселу, подељеном граду?
Vidi ti ljute bosanske patriJotkinje. Izjaloviće vam se baš svi planovi, za tvoga života, videćeš.Odakle ti Altere ideja da će Srbija ući u EU? Neće. Nije ni planirana, a ni zainteresovana.
Kako uspevaš da to pomiriš sa svojom drugosrbijanskom ideologijom?1. Република Србија
2. Република Српска,
3. Република Црна Гора
Ја бих више волео да је то све "Уједињено Краљевство Велике Србије и Северне Македоније".
Ja smatram da si ti debil i da nisi vredan da trosim vreme na tvoje glupe postove.Kako uspevaš da to pomiriš sa svojom drugosrbijanskom ideologijom?
Ja smatram da si ti debil i da nisi vredan da trosim vreme na tvoje glupe postove.
A, eto želi tebe i takve kao ti?!Ja smatram da ti lupetas gluposti tesko.
Srbija NIKAD , ali zapamti NIKAD nece uci u EU.
EU te ne zeli.
A, eto želi tebe i takve kao ti?!
Nije ni EU za svakoga. Naročito ne za one, preko veze, mufte, sredi mi to, ukradi, prevari, slaži, falsifikuj....
Bugarska i Rumunija ne prave probleme. Svi naši problemi u RS su ili došli iz Srbije ili skovani tamo.pa kako primise onda Bugarsku i Rumuniju preko noci? Ne pricaj gluposti.
Interesi odredjuju politiku EU kakvi crni standardi kakvi bakraci.
Nije im u interesu da nas prime i zato nece i to je to.
Ko je pametan to skapira , i prilagodi se tome, a glup pokusava nesto da uradi za sta nema sanse. I ispada glup u kontinuitetu.
Opisuješ Bugarsku?A, eto želi tebe i takve kao ti?!
Nije ni EU za svakoga. Naročito ne za one, preko veze, mufte, sredi mi to, ukradi, prevari, slaži, falsifikuj....
Bugarska i Rumunija ne prave probleme. Svi naši problemi u RS su ili došli iz Srbije ili skovani tamo.
Jok. Nas i vas.Opisuješ Bugarsku?
U međuvremenu tvoji su govornici u europskom dijalogu ..Ja smatram da si ti debil i da nisi vredan da trosim vreme na tvoje glupe postove.
Naravno da znam da u RS ima i Bošnjaka.Znam da znaš![]()
Pa sta ako ima? Ima ih i u Srbiji i u Hrvatskoj. Oli su naš Bosnjaci losijiNaravno da znam da u RS ima i Bošnjaka.