Атомик™
Srebrna tastatura
- Poruka
- 253.653
a kad to ulazi srbija u eu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a kad to ulazi srbija u eu
nisam rekla da propadaju, ali da imaju svoje probleme i da im budzet, a i bezbednost opterecuju migranti..Моја констатација јесте да си ти идеолошки затрована, па мислиш да тамо негде, само зато што су нам непријатељи, да они пропадају.
Европа не пропада, нити чланице ЕУ. Постоје проблеми, али ти проблеми нису везани за ЕУ. Нпр. мигранти. Ти мигранти би у тим земљама били подједнако и да ЕУ не постоји. Или нпр. спорији привредни раст. Привредни раст развијених земаља се нормално успорава јер нема више места за раст, а то би било исто и да ЕУ не постоји и да никада није постојала.
Опет, смешно је да ми, који живимо у држави која је распад, да се ми смејемо пропасти ЕУ и земаља ЕУ јер неке од њих имају мигранте. Имамо их и ми, у далеко мањој мери, сразмерно томе колика смо рупа у односу на њих. Многе земље ЕУ и немају мигранте. Нити је ЕУ рупа која пропушта мигранте. Нпр. Пољска нема мигранте и ЕУ им не смета да затворе границу ако желе. Не чух да се неко у Словенији жали на мигранте. Тамо су и даље мигранти Срби и босанци (и Македонци, као нпр. наша лепотица Ирена Јовева).
lepo si sad odgovorio..Ево ти констатације, и ту завршавам смарање са тобом.
Кликни на линк. https://forum.krstarica.com/threads...srbija-udje-u-eu.1029612/page-3#post-50962130
Odakle ti Altere ideja da će Srbija ući u EU? Neće. Nije ni planirana, a ni zainteresovana.
Može i crna hronika budućnosti.Srbija nikad neće u eu. Molim da se tema prebaci na teorije zavere . Ili, humor. Bolje humor.
Može i crna hronika budućnosti.
Đes Hero? Reci ovim svojim da smanje doživljaj.
Dobro, nego šta.Evo bona, moram do ambrele po nikotinsku tečnost samo preleteo ovde malo i nasmeja me nišlija. Rešićemo. Ti si dobro?
Моја констатација јесте да си ти идеолошки затрована, па мислиш да тамо негде, само зато што су нам непријатељи, да они пропадају.
Европа не пропада, нити чланице ЕУ. Постоје проблеми, али ти проблеми нису везани за ЕУ. Нпр. мигранти. Ти мигранти би у тим земљама били подједнако и да ЕУ не постоји. Или нпр. спорији привредни раст. Привредни раст развијених земаља се нормално успорава јер нема више места за раст, а то би било исто и да ЕУ не постоји и да никада није постојала.
Опет, смешно је да ми, који живимо у држави која је распад, да се ми смејемо пропасти ЕУ и земаља ЕУ јер неке од њих имају мигранте. Имамо их и ми, у далеко мањој мери, сразмерно томе колика смо рупа у односу на њих. Многе земље ЕУ и немају мигранте. Нити је ЕУ рупа која пропушта мигранте. Нпр. Пољска нема мигранте и ЕУ им не смета да затворе границу ако желе. Не чух да се неко у Словенији жали на мигранте. Тамо су и даље мигранти Срби и босанци (и Македонци, као нпр. наша лепотица Ирена Јовева).
Ово са мигрантима није тачно.Постоје проблеми, али ти проблеми нису везани за ЕУ. Нпр. мигранти. Ти мигранти би у тим земљама били подједнако и да ЕУ не постоји.
Ово са мигрантима није тачно.
Земље које одбију да приме азиланте плаћају казне.
Мађарску су ребнули 200 милиона у комаду,
плус, ако касне са уплатом, милон евра дневно:
Asylum policy: Hungary is ordered to pay a lump sum of 200 million euros
and a penalty payment of 1 million euros per day of delay for failure to
comply with a judgment of the Court of Justice
https://curia.europa.eu/jcms/upload/docs/application/pdf/2024-06/cp240099en.pdf
Dal će Srbija uopšte uć' u EU?Пуно је наших комшија са свих страна који су функционери у заједничким органима Европске уније.
Нпр. Ирена Јовеваје посланик у Европском парламенту, словенка Марта Кос је помоћник Урсуле за проширење ЕУ,пре ње је био неки Мађар,
неки Мађар из Бојбодине је био (а можда још увек) посланик Орбанове партије у ЕП.
Ту су и многи Хрвати, Словенци, Мађари, Румуни (нпр. Тужитељка Лаура Ковеши), Бугари (има нека Цветалинова, она је негде неки рацку...).
И многи за које не знамо, јер не пратимо.
Шта мислите, ко ће бити Срби у Бриселу после 2029. (ако собалимо Вучића 2025-2026. а ако не, онда после 2035)?
У Европском парламенту ће на изборима добро проћи неки евроскептик, а то је и најудобнија позиција.
Хоће ли Србин или Српкиња, или Румунка из Србије бити, нпр. Комесар ЕУ или неки битан фактор у Бриселу, подељеном граду?
Unuci ovih sad blokadera.Пуно је наших комшија са свих страна који су функционери у заједничким органима Европске уније.
Нпр. Ирена Јовеваје посланик у Европском парламенту, словенка Марта Кос је помоћник Урсуле за проширење ЕУ,пре ње је био неки Мађар,
неки Мађар из Бојбодине је био (а можда још увек) посланик Орбанове партије у ЕП.
Ту су и многи Хрвати, Словенци, Мађари, Румуни (нпр. Тужитељка Лаура Ковеши), Бугари (има нека Цветалинова, она је негде неки рацку...).
И многи за које не знамо, јер не пратимо.
Шта мислите, ко ће бити Срби у Бриселу после 2029. (ако собалимо Вучића 2025-2026. а ако не, онда после 2035)?
У Европском парламенту ће на изборима добро проћи неки евроскептик, а то је и најудобнија позиција.
Хоће ли Србин или Српкиња, или Румунка из Србије бити, нпр. Комесар ЕУ или неки битан фактор у Бриселу, подељеном граду?
Ovo se vidi ko ume da gleda....zedne prevodi preko vode, slepe preko kanapa, a gluvima svira Betovena....Kažu da je nakon izbora pape došlo na sve strane do nekih mirovnih sporazuma, čak je i Putin pozvao Zelenskog na razgovor.
Ko zna šta nas sve dobrog čeka u godinama koje dolaze
Meni je malo daleko da se selim za Brisel. Inače bih bila ozbiljan kandidat.![]()
tajvanski foxcon vapi za takvim radnikom ko ti sto si
I na Ravnoj Gori čuli za foxcon,ko bi reko.tajvanski foxcon vapi za takvim radnikom ko ti sto si