Šta mislite 0 ......

Mislim da su komšije imale dojavu da si kasno legao, pa su namerno krenule da te zajebbavaju sa tom izmišljenom pričom.

Сетио си ме и сличних случајева, на пример, чим ми жена одлазила из куће неким послом, наиђе случајно понека комшиница... z:lol:

Више пута сам проверавао ситуацију, кад жена ми није ту, а ја морам да одем до града, отидем до првог чошка, и вратим се назад, и пуно пута видим да оправдано сумњам у поштење људи...

Nočas sam malo zaglavio duže za kompom, tj, do jutros sam sređivao titlove za neke filmove.

I pojavi mi se neko na ulaznim vratima i poče da viče: " Komšija, komšija! "

A samo što sam bio legao i počeo san da me hvata. Ustadoh ja i javih se, i onako u piđami izađoh, kad ono jedan od daljih komšija, pita me nešto za komšiju do mene. Ja zinuo. Koji mu je, pomislih se, pa što nije kod njega otišao odmah, a ne da mene zove, svašta!

Ova pojava nije prvi put, ne samo od iste osobe, već i od drugih.

I svo vreme se pitam koji to mogu biti razlozi da me tako "obilaze", tražeči drugog, a znaju da taj drugi živi do mene...

Šta mislite, odkud ta pojava, i šta može biti razlog ovakvom ponašanju pojedinih? :)

Skontali ljudi da si upućen u komšijski život,pa koga drugog da pitaju z:)

Kladili su se da ne menjas gatje, pa sad proveravaju. :lol:
Мислиш, долазе да ми промене гаче? :lol:

- - - - - - - - - -

Skontali ljudi da si upućen u komšijski život,pa koga drugog da pitaju z:)

Хах, по мени би и заборавили да постојим, да ме не позову код себе на кафу и слично, као и то да сами нешто некажу о себи, не направе неку пи.дарију, не би ни ја знао да ми и живе у комшилуку... :lol:

Back