STA MISLIS O OSOBI IZNAD?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ali svaki put kad pomislim, zaustavim se... bolje je tako... ili kad su svi nasmejani... kao juce... ma neka je i lose... to samo oboji po malo... u mnogo boja... jel se secate onih bojanki? eee... o tome uglavnom sad pricam kao o zivotu... posle sam shvatio da nije gust bojiti samo one najlakse sa najmanje boja...

imao sam jednom biciklo nije nista posebno hahhaha .... nema veze ..kaze meni ortak brate Nicky ...jel danas zurka u kraju , ja mu kazem ...oladi brate keva ionako nece ni tebe ni mene pustiti ..on kaze hahahahha ja nemam kevu , ja odoh i tako farbanje kose u zeleno je bilo neminovno ...

nesto se bas pitam, da li nekome treba posvetiti ceo svoj zivot... sve sto se odcuti... sva polja... i ulice... i sve fudbalice... sve avatare... svu proslost... sve sto neko kaze... i cvrkut... sve setnje... buducnost posebno... kakva treba da je ta osoba? koja ce gledati na drugu stranu a okrenuti se samo kad je zaboli... i ocekivati sve ponovo... i osmeh... i rec... i senku.... i ruku... i pogled... iako ne ume da prepozna ono sto joj je pred ocima....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back