Nedodirljiva88
Ističe se
- Poruka
- 2.788
to su ti oni hinjski smajlici:-D :-D :-D :-D !!~Arijel~:hoce da se svadja a stavlja smajlice : ))))
ok je.......mnogo pozitivna cura!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to su ti oni hinjski smajlici:-D :-D :-D :-D !!~Arijel~:hoce da se svadja a stavlja smajlice : ))))

)
ma, simpa je!
Nedodirljiva88:sex,samo sex-samo sakaš sex,samo samo sex.........on stalno misli na sex!!!!!!!![]()
![]()

aaaaa.........pa jesu ti to ispala sočiva pa me ne vidis!!!Ajd' ne brini kupiti ces druga........ovako ćorav si zanimljivijiZikica:pa de si ti......ne vidim te![]()

ma nemoj...........Zikica:ma fala bogu ne trebaju mi djozluzi niti sociva.....nego...sta ne mogu da dodirnem ne mogu da vidim![]()
:wink:a ako ne mozes da me dodirnes,time ne mozes ni da me vidis...........kako onda uspijevas da odgovoris na moj post????????Zikica:dabome:wink:
pa ne bi se bas reklo.........eto sad si mi odgovorio:-DZikica:ko kaze da tebi odgovaram.......ja odgovaram sam sebi na prethodnim mudrostima![]()

markiraj to...........pljuni pa zalijepiZikica:vala bas kako sebe zasenim svojim razmisljanjima
e zile zile naj si bolji od svu decu![]()

aha....jest' vala..............isto ko snorlaks i bulbasor-samo ujedinjeni!!!Zikica:zile jedan jedini neponovljivi
kako je on mocan lik......k`o mocni rendzeri i nindza kornjace zajedno![]()