djorax
Poznat
- Poruka
- 7.984
o gucci-YU se ne misli
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

SHTA RECHE NESRECO???????djorax:o gucci-YU se ne misli
Kad budesh Idol ondak mozesh, a poshto nisi, shto se javljash kad te nisam prozvala, jedino ako hocesh da popravish ocenu!!!???Zikica:necu nista da sklanjam..znas kako to vodi prvo sklonis sliku iz profila pa promenis avatar pa informacije i na kraju te banuju zauvek
slike su tu jer su mi se dopale na prvi pogled a posto sve radim impulsivno turiJo sam ih![]()
Smokvica8:Kad budesh Idol ondak mozesh, a poshto nisi, shto se javljash kad te nisam prozvala, jedino ako hocesh da popravish ocenu!!!???

gucci_novosadjanka:SHTA BI SE DESILO KAD BI NEKO ISKLJUCIO MOZAK???????

pokusavas da budes dubokoumna?gucci_novosadjanka:SHTA BI SE DESILO KAD BI NEKO ISKLJUCIO MOZAK???????
Jel gotivis idola?Smokvica8:Deca da idu u krevet, ovo su ozbiljni razgovori....![]()
![]()
![]()
Smokvica8:Deca da idu u krevet, ovo su ozbiljni razgovori....![]()
![]()
![]()
CURSE:U jbte..ja sam bila ubedjena da si 88 godiste... :shock: :shock: :shock:
AXA.....................ma ne.................ja ti cuvam ledja!!!!!!!!!!!!!:Idol::gucci jer mi ti to radis nesto iza ledja?

gucci_novosadjanka:Jel gotivis idola?

Zikica:necu nista da sklanjam..znas kako to vodi prvo sklonis sliku iz profila pa promenis avatar pa informacije i na kraju te banuju zauvek
slike su tu jer su mi se dopale na prvi pogled a posto sve radim impulsivno turiJo sam ih![]()