Fifty Shumaher
Iskusan
- Poruka
- 5.383
Hm...
Sta reci...
Direkt moj najgori neprijatelj, o neprijateljima uvek sve najbolje, nemam pojma nasmeju me njegovi postovi redovno i razmisljam odakle mu takva inspiracija
TLOS, nesto se prisecam da sam ga pre bas gotivila ali nemam pojma sta mu se desi odjednom
North nekada najveci neprijatelj dok nisam saznala da smo komsije
tako da su mu svi gresni postovi oprosteni
Bezimena ili kifla s jogurt
sta se bre desilo sa tim devojcurkom ?
Skini, Doc, Skvid (gde je on????) old school, jos tek kad sam dosla na forum sam ih zavolela, njih i nase price i razglabanja do 6 ujutru (divna vremena)
Math uvek mi je drago naici na njega dok lutam po forumu
Verwest zamalo pa da se uda
moja omiljena forumasica 
Akutaaaaaa pa da akuta
zanimljiv decko njegova prepucavanja sa direktom mi ulepsaju dan
Ghetto BG jedan od cool likova sa ovog foruma
Filozof ako ga se secate stari forumasi
najbolji lik koji je ikada postovao na ovom forumu
ako sam nekoga zaboravila nek se javi
Sta reci...
Direkt moj najgori neprijatelj, o neprijateljima uvek sve najbolje, nemam pojma nasmeju me njegovi postovi redovno i razmisljam odakle mu takva inspiracija
TLOS, nesto se prisecam da sam ga pre bas gotivila ali nemam pojma sta mu se desi odjednom
North nekada najveci neprijatelj dok nisam saznala da smo komsije
Bezimena ili kifla s jogurt
sta se bre desilo sa tim devojcurkom ?Skini, Doc, Skvid (gde je on????) old school, jos tek kad sam dosla na forum sam ih zavolela, njih i nase price i razglabanja do 6 ujutru (divna vremena)
Math uvek mi je drago naici na njega dok lutam po forumu
Verwest zamalo pa da se uda
moja omiljena forumasica Akutaaaaaa pa da akuta
Ghetto BG jedan od cool likova sa ovog foruma
Filozof ako ga se secate stari forumasi
najbolji lik koji je ikada postovao na ovom forumuako sam nekoga zaboravila nek se javi
Yoki svojevremeno veoma pametan kulturan forumas al nemam pojma gde se izgubio...
, ali suma sumarum, razumeli smo se skroz
) morao ostati u senci boljeg. Ima odlično razrađene životne stavove, iskustvo kojim ih može potkrepiti, a povrh svega VOLJU da iza njih stoji. I to ne da se krije iza njih, već da ih dosledno brani i sprovodi. 

Sve zbog promene plana, samo što izgleda nisam našao adekvatno popunjavanje vremena, već ono ode dovraga.