Šta mislimo jedni o drugima?

Hm... :D
Sta reci...
Direkt moj najgori neprijatelj, o neprijateljima uvek sve najbolje, nemam pojma nasmeju me njegovi postovi redovno i razmisljam odakle mu takva inspiracija
TLOS, nesto se prisecam da sam ga pre bas gotivila ali nemam pojma sta mu se desi odjednom
North nekada najveci neprijatelj dok nisam saznala da smo komsije :D tako da su mu svi gresni postovi oprosteni
Bezimena ili kifla s jogurt :) sta se bre desilo sa tim devojcurkom ?
Skini, Doc, Skvid (gde je on????) old school, jos tek kad sam dosla na forum sam ih zavolela, njih i nase price i razglabanja do 6 ujutru (divna vremena)
Math uvek mi je drago naici na njega dok lutam po forumu :)
Verwest zamalo pa da se uda :) moja omiljena forumasica :D
Akutaaaaaa pa da akuta :D zanimljiv decko njegova prepucavanja sa direktom mi ulepsaju dan
Ghetto BG jedan od cool likova sa ovog foruma
Filozof ako ga se secate stari forumasi :) najbolji lik koji je ikada postovao na ovom forumu
ako sam nekoga zaboravila nek se javi

nsdd
Ozbiljna forumašica koja ima odličan potpis od Bukovskog. :) Ne piše mnogo, nemam mnogo materijala da bih o njoj nešto preciznije znao, ali je bilo zadovoljstvo pročitati neke njene postove. Činjenica što je pominjem govori o tome da je uspela da ostavi utisak sa njima. Čini mi se da je inače jako neprimetna, eto, drugi i ne komentarišu njenu forumsku ulogu i ličnost. Verujem da je i u RL takva. Mislim da je dosta sklona tumačenju ljudi, pa i nekim uopštavanjima. Neke stvari prave razliku između nje i svih ostalih- osećam da je i ona usamljena na ovom svetu, čak i da je društveno aktivna, sigurno shvata da nešto u celom ovom haosu škripi.

hvala, math, moja forumska uloga je odavno u zatisju, a sve ostale idu nekim lepim i podobnim putem, te tako retko i otkucam sta ovde
u realu sam najslicnija tlosu :mrgreen: , ali suma sumarum, razumeli smo se skroz

sto se utiska o drugim forumasima tice
apsolut, math, direkt i tlos su osobe koje bih rado volela da sretnem jednom
s izuzetno prijatnim utiskom

U poslednje vreme vise citam nego sto komentarisem,sto je i u krajnju ruku logicno,posto jedva da ima neka iole dostojna tema komentarisanja.
Po meni,najzanimljiviji forumasi,koji vrede mog utrosenog vremena su Direkt,Juzer,Snikers. Pdf bi bio manje vise pustara. Takodje,korektne i pametne stavove imaju Fjodor,Tiori,Cole,Rekles ( ponajvise),Kreptoman...

Hm, kao što neki od vas znaju, za danas je bilo planirano okupljanje, ali sve je ostalo na usput ispisanim rečima i par neostvarenih planova...
Vandal koji je izneo tu ideju na ovoj temi se posle toga nije oglašavao, a ni ostali koji su nagovestili da bi mogli doći...
Elem, ako ima zainteresovanih bilo bi lepo da se okupljanje realizuje u dogledno vreme... Pa se takvi mogu oglasiti sa predlozima oko datuma koji bi im odgovarali.

Dok se za vikend sprema novo okupljanje (na koje, nažalost, ne mogu doći) neki od nas su improvizovali, napravivši mini okupljanje na kojem su se pojavila dva člana- Razrušitelj i moja malenkost. :) Usput smo se dogovorili da ovde izložimo utiske koje je na nas druga osoba ostavila, pa ću ja da budem prvi. :)

Kao što je neko na ovoj temi ranije primetio, ja ljude uglavnom hvalim, pa će to tako biti i sada, s tim što moram naglasiti da se zaista radi o iskrenom oduševljenju... Glavni utisak je nesumnjiva inteligencija i neopisiva energičnost Razrušitelja. Veoma elokventan, i prilično pričljiv, pa je i takav govornik kao što sam ja (:lol:) morao ostati u senci boljeg. Ima odlično razrađene životne stavove, iskustvo kojim ih može potkrepiti, a povrh svega VOLJU da iza njih stoji. I to ne da se krije iza njih, već da ih dosledno brani i sprovodi.

Donekle nihilistički nastrojen, ipak je uspeo u prvi plan da stavi svoju pozitivnu stranu, a od tanatosa nije bilo mnogo traga, iako je kroz neke reči dopirao miris mržnje prema životu- koje je, istina, kod mene bilo još više, pa sam sklopio svega par rečenica u kojem nisam koristio reč "apsurd". :lol: Razgovor je bio dinamičan, za šta je pre svega on zaslužan- pri čemu je inicijativnost u razgovoru odraz njegovih sklonosti ka poziciji vođe, u kojoj bi se, verujem, dobro snašao. Talenat mu seže u oblasti filozofije, psihologije, politike i retorike... Taj čovek ume braniti svoje mišljenje, a često i da ga iskaže tako da mu se ništa ne može prigovoriti- jednostavno čovek kaže sve. :) Ima retko razborit pristup problemima, i pri tom ne misli samo na sebe, što ja izuzetno cenim! Ako bih imao stranku rado bih ga postavio za lidera. :lol:

Iako nihilistički i destruktivno nastrojen, Razrušitelj nije samo to- on je i dobra osoba, koji može biti sjajan prijatelj. Iz razgovora koji smo vodili nije bilo teško zaključiti da o njima iskreno brine, i da se trudi da ih usmeri i izvede na pravi put. Dakle, iako neke vrednosti negira, vrlo je tolerantan, i brine o drugima, što izuzetno cenim jer živimo u svetu punom egoista, i lepo je znati da izuzetaka ima. Istina, on je i kritičan prema ljudima, iako voljan da im pomaže, ali te kritike mogu samo doprineti njihovom boljitku i uvek su dobronamerne. Dakle, još jedan čovek s vizijom boljeg sveta! Istina, razočaran u neke stvari, ali i očeličen i čvrst u svojim ciljevima i željama. Želim mu da istraje!

Prilično radoznao, prilagodljiv i objektivan. Impulsivan, ali umereno, tačno onoliko koliko treba... Dosta varijabilna i dvojaka ličnost- ali u pozitivnom smislu, jer ga sve to čini još originalnijim. Sve u svemu, čovek koji dobro razume ljude i svet, koji ume dobro da se postavi prema njima, prilagodljiv i promišljen... Ukratko- vrlo autentična i impozantna osoba.

:kpozdrav:

Моји утисци: па свакако да су позитивни. :)

Одушевљен сам, импресиониран, задивљен, позитивно шокиран. :D

Примарни утисак је Матхово челично самопоуздање (рационалност) и изванредно држање (достојно правог, и искреног господина)
које у споју са богатим речником и ставовима (који сасвим оправдано налазе своје корене у филозофији, науци, религији) девастира
(позитивно, наравно) сваког човека и подиже репутацију оваквим изванредним особама. О интелигенцији нећу да пишем, то се подразумева,
једноставно му иде у прилог колико га форумаши цене као особу (и његову мудрост), и колико сам и ја у неколико наврата данас остао без текста,
када је у једнолинијском излагању (без подизања гласа или било каквог вида повишеног пулса) сецирао иначе осетљиве теме попут љубави,
мржње, сврхе постојања људске расе, или интересантне теме о писцима попут Камија и Буковског.

За сваку појаву о којој смо дискутовали има валидно објашњење, да ли је то у питању феноменална анализа филма о којем смо обојица
нашли консензус - Борилачки клуб, да ли су у питању адекватне метафоре попут оне ''још једна цигла у зиду'' којом је ''убо у центар''
или експлицитно поставио дијагнозу савременог друштва.

Али оно што је најзанимљивије је његова природа, дакле пишем о особинама једног истински доброг човека, који није способан да учини зло, да неког мрзи, и да направи злочин, као што је сам то предочио у неколико наврата. И то се сасвим јасно видело, да у гестикулацији, говору, није ништа ''лажирао'', да се није служио
глумом, мимикријом. Није имао испаде, кардиналне грешке у изражавању. Речи су текле глатко, без икаквог застајкивања, бране, блокаде. И све је успео да
стави на одговарајуће место - није био досадан и суморан у свом излагању.

Морам само да га изгрдим да греши у вези заљубљености - немој да доводиш у сумњу платонску и једину могућу, чисту - неискварену љубав. :D

Сматрам да неправедно себе оцењује као равнодушну особу, упркос сталоженом, одмереном, аристократском наступу,
који је само штит за озбиљније манифестовање праве воље и правих намера: да се у сваком човеку налази нешто добро,
и да то племенито и божанско добро треба пробудити, а илустрација са манијацима и психопатама је посебно одговарала таквој дефиницији.

Има иза себе и успех, али и доследност у исправним идејама и ставовима, није подложан ''моралном кварењу''.
И због тога, желим му све најбоље. Поседује идеалне особине - честитог пријатеља.

Zamrla tema...Hm...Ajmo jos malo

Razrusitelj - Jeste, zadnji put sam te klasifikovao kao nepoznanicu, uvek tu na forumu. Od tada sam retko bio ovde, ali citao sam postove. Mislim da o inteligenciji ne treba pricati, ostali su vec rekli,dovoljno. Svidja mi se sto o svemu imas o svoje misljenje, ali ostavljas mesta za sumnju. Trudis se da budes iskren, ali nikada grub. Par puta sam stekao utisak da bi mi,najradije rekao "Idi u piccku materinu", ali nisi. Stalozen si, uvek miran i uvek dobro razmislis pre nego sto nesto napises. Iz nekog razloga sam ubedjen da imas nekih problema i da se konstantno boris.

Direkt - Jos uvek stojim iza onoga sto sam rekao ranije. Ne osporavam njegovu inteligenciju. Takodje od svog misljenja ne odstupa, pa makar mu dokazao da nije u pravu. Malko je egocentrican, zapravo egoista u pozitivnom smislu, mada na velicanje svoje persone zaboravi samo kada treba da istakne mane drugoga, narocito moje.

TLOS - Ovo je potpuno opustena osoba, malko iskompleksirana, ali nema on potrebu nama da se dokazuje, vec tamo Englezima, kome li vec, sto je i razumljivo.

North - nema ga vise ovde cesto, srecom tu je fejs, uvek tu da nasmeje, bez predrasuda, opusten. Ako je neko ikad skapirao mene kao licnost to je on.

O ostalima vise kasnije...

Math - Uf o njemu treba napisati esej. Ali da bih to zaobisao rekao bih da me malko podseca na Raskoljnikova, osim sto ne znam kako izgleda pa ne mogu da kazem da li je mladic izuzetne lepote. Ali precesto se upusta u razmisljanja o zivotu, pridaje veliki znacaj sitnicama. U principu malo sta ga dodiruje, ali sigurno ima neku slabu tacku. Takodje uvek je spreman da pomogne, sam je naveo da to radi zato sto moze i cak i za ljude koji to ne cene na pravi nacin. Mislim da je malko nesiguran te se zato upustio u proucavanje svih mogucih tema i nauka. Jos nisam naleteo na temu o kojoj on nije imao sta da kaze. Od drugih clanova foruma sam cuo samo dobre stvari i iskreno ne mogu se opovrgnuti. Cenjenija licnost na ovom pdf-u ne postoji. Takodje se razocarao u neke ljude, na neki nacin i u sam zivot, te je valjda zato probao da pronikne u njegove tajne. Iskreno ni sam ne zna sta ga pokrece, prosto je svestan onoga sto mora da uradi i to je to. Koncentrisan je na sadasnjost i smatra da buducnost zavisi od nasih postupaka u datom periodu te nista ne prepusta slucajnosti, ne veruje u sudbinu.

Fifty - Ova devojka je jedna od opustenijih, zeza se ko musko, msm i da pije ko musko itd. Malo je iskompleksirana, sto se da videti kad joj TLOS kaze da je zdepasta. To je ocigledno bolna tacka, ali msm da treba malo manje da brine i da zanemari sta drugi misle dokle god se ona dobro oseca. Uvek ima temu za razgovor i zivi punim plucima.

TalaWolf - Ako se ne varam nju imam na fejsu? Ono lepo i unikatno ime, manje-vise. Rekao bih da je dobra osoba, a i ume da udeli dobar savet, ne znam da li ce se setiti o cemu pricam, ali je i nebitno. Ako sam dobro primetio nju Direkt gotivi, sto je meni i interesantno i zacudjujuce ako uzmemo u obzir da on retko koga gotivi. Deluje vedro i raspolozeno i msm da voli decu.

Wild Dark Sick - Mene najvise podseca na Northa i delom na Direkta, osim sto za razliku od potonjeg ima granicu. Siguran sam da ima kapacitet da podjebava ljude, ali to ne radi. Trudi se da bude drugacija, ali cesto ide iz krajnosti u krajnost. Poseduje inteligenciju, pamet i ostar jezik. Uspece u zivotu, pa makar morala da se bori za sve.

Funny - Ovaj dobrodusni covek obozava da zeza, ali na neki pristojan nacin. Ociglesno je da mu je malko dosadno u zivotu, jbg svima je. Sad, nisam video nesto njegove slike, ali s obzirom da ga forumasice vole i kako on kaze vlaze na njega imam osecaj da je neki lepotanci i da spada u onu grupu kul ljudi, ali izbegava stereotipno ponasanje, te tako ne gleda na sve s visoka.

Aj ja da probijem led :lol: Danas bilo neko mini okupljanje na kom smo bili Ja, Math, Razrušitelj i Vandal. Ja se inače baš slabo snalazim pa sam otišao na pogrešno mesto :lol:
Uglavnom, bila lepo na okupljanju. Začudio sam sam sebe koliko sam pričao danas iako obično na nekim mestima gde ima više ljudi uglavnom ćutim. Da ne dužim sad pošto sam potpuno otišao od teme...

Razrušitelj: Najviše pričao danas pa sam samim tim njega i najbolje upoznao. Na prvi pogled super lik(nadam se i na drugi :lol:), prepun informacija. Nismo baš nešto mnogo pričali o svojim pogledima na svet i o nekim privatnim problemima, ali iz ovog danas mogu da kažem da je gotivan lik.

Math: Nije mnogo pričao, ali njega već dobro poznajem preko foruma i privatnih poruka tako da sam već znao da je super lik. Čini mi se da uživo mnogo manje priča o ozbiljnim temama... tu je sledeće okupljanje da se u to i uverim :).

Vandal: Ni on nije nešto pričao(razrušitelj nas sve ućutkao :lol:) a ni na forumu ne piše mnogo pa ne mogu mnogo toga da kažem. Deluje kao neko ko je uvek spreman na zajebanciju ... Opet je tu sledeće okupljanje da me razuveri :lol:

Ja nadrljah zbog ovog- devojka (s kojom sam se inače već svađao pre par dana) me danas cimala da baš u vreme okupljanja budem s njom, a ja joj rekoh da mogu tek uveče. Prvo je pristala, a sad neće ni uveče (tj. sad), a ni u naredno vreme. :lol: (kao, "***, nisi hteo kad sam ja mogla" ). Sad ću zbog toga da iskalim bes na forumaše. :lol:

Šalim se u vezi sa ovim zadnjim, komentari će biti pozitivni, jer su i utisci takvi. :) Organizator okupljanja sam bio ja, inicijator Razrušitelj, a proteklo je u prilično finoj atmosferi. U startu su se javili problemi oko lokacije nalaženja (zbog kojih sam, kao najemotivniji, najviše ispaštao :lol:), ali smo ih nekako rešili relativno brzo.

Sa ovog okupljanja imamo i sliku (tačnije ja je imam :lol:), istina lošeg kvaliteta, kojim ću sada ucenivati forumaše koji su se na njoj našli. :lol: Šalu na stranu, neće biti objavljena. :) Osim uz adekvatnu novčanu naknadu od 1.000.000 $. :mrgreen:

Elem, utisci:

Razrušitelj: ubedljivo dominanta figura okupljanja- ako taj čovek ne bude makar ministar- onda je protraćio svoj život. Tako elokventnu, načitanu i energičnu osobu u životu nisam upoznao. Stvarno je teško bilo doći do reči od njega, ali i dodati bilo šta osim pitanja- jer je njegovo izlaganje toliko logično i koegzistentno, da čak ni o stvarima koje inače kritikujem, nisam želeo ništa da kažem. I aman, koliko taj čovek zna. :lol: Ljudi sa kojima se družim nazivaju me "živom enciklopedijom", ali u ovom slučaju moram njemu da predam tu titulu- i od sada ću otvoreno protestovati, čim me bude neko nazvao tako, i pozvati se na ovog čoveka. :)

Vandal: Nije mnogo pričao, ali više nego ja (meni teme nekako nisu legle, valjda zato, a i sam sam bio nekako lošeg raspoloženja, kao i inače ovih dana, došao mi neki weltschemrz, znate kako je :lol:). Čovek kojem se divim zbog staloženosti- omiljene osobine koju sam imam. On je takođe poseduje, i ispoljava na jedan zadivljujući način. Elokventan, sa sjajnom opštom kulturom. I povrh svega, iako se ističe kao pojava, nekako je od svih najnormalniji. :lol: Nekako se uklapa u moju viziju idealnog čoveka. Voleo bih da budem poput njega, prosto je fantastično izbalansirao sve moguće ljudske osobine, i našao se na nekoj sredini koju bi svi poželeli.

Cole: Čovek kojem je okupljanje bilo manje važno od Lige šampiona. Pa vi sami prosudite kakav je to čovek. :lol: Baš sam se razočarao i imam samo reči kritike za njega. :lol: Dobro, šalim se, lik je dobar. Ćutljiv, neverovatno ćutljiv, iako misli da je pričao- opasno se vara. :) Naravno, ima šta da kaže, ali je introvertne prirode pa to ugavnom za sebe zadrži. U par navrata se zaista oslobodio, i imao dobrih komentara. Nije se dovoljno otvorio, za šta je valjda stidljivost zaslužena. Melanholičan je nekako. :lol: Inače, njega sam danas upoznao, jedina je osoba od učesnika okupljanja koju nisam do sada poznavao, i mogu reći da je tačno onakav kakvim sam ga zamišljao. On me zamišljao malo drugačije, pa je spopao nekog drugog lika. :lol: Uglavnom, zaista fin lik, dobra osoba, i zaista se nadam da će prisutstvovati i na narednim okupljanjima, kako bismo se i bolje upoznali.

Poslednja izmena:
Sto bi rekla moja profesorica srpskog: Nije 'par', par je dvoje, pravilno je 'nekoliko'. Izvini, zapalo mi je za oko. :mrgreen:

Inace, jedina osoba koju ne volim je TLOS, i mislim da je to svima jasno.
Imam i adekvatne argumente, ali mi mrsko da pisem. :lol:

A Skvida nikad necu preboleti. :sad2:

Cole: Čovek kojem je okupljanje bilo manje važno od Lige šampiona. Pa vi sami prosudite kakav je to čovek. :lol: Baš sam se razočarao i imam samo reči kritike za njega. :lol: Dobro, šalim se, lik je dobar. Ćutljiv, neverovatno ćutljiv, iako misli da je pričao- opasno se vara. :) Naravno, ima šta da kaže, ali je introvertne prirode pa to ugavnom za sebe zadrži. U par navrata se zaista oslobodio, i imao dobrih komentara. Nije se dovoljno otvorio, za šta je valjda stidljivost zaslužena. Melanholičan je nekako. :lol: Inače, njega sam danas upoznao, jedina je osoba od učesnika okupljanja koju nisam do sada poznavao, i mogu reći da je tačno onakav kakvim sam ga zamišljao. On me zamišljao malo drugačije, pa je spopao nekog drugog lika. :lol: Uglavnom, zaista fin lik, dobra osoba, i zaista se nadam da će prisutstvovati i na narednim okupljanjima, kako bismo se i bolje upoznali.

Ih ovo je za mene ogromna otvorenost s obzirom na to koliko sam inače otvoren :lol:
Bila bi zanimljiva scena da sam mu prišao i pitao ga "e si ti Math?" verovatno bi me pitao "e si ti normalan?" :lol:

kakve su to gej diskusije na poslednjim okupljanjima. Nema bičarki i odma se hvatate filozofije i politike, eeeh sad znamo i zašto su te nauke nastale :mrgreen:

Treba da dovedemo couple of biatches sledeći put, da vas razdrmamo. Neki alkohol, opijati, vedro nebo i sve četir' u vis

- - - - - - - - - -

Baš bih voleo da vidim Matha na LSD-u :mrgreen:

Ја за вас не знам, али знам да сам од факултета до Трга малтене летео у оним мојим мартинкама.

Није било лако, што рече председник Тома Николић у свом предизборном споту. :mrgreen:

Атмосфера је била релаксирајућа, иако сам ја водио главну реч, :mrgreen:

размена мишљења и ставова је била на одговарајућем нивоу, Матху смо (као што је навео у својој корекцији) сипали алкохол
у сок, па се због тога опустио у круцијалним моментима :) када је преузео вођство у полемици која се тиче његових интересовања.

Дакле, Матх - као и увек, човек на свом месту, са приступом који доликује финим персонама. Увек спреман на акцију,
и жртву, мора да се цима због нас лудака, али сав тај надчовечански труд се на крају исплати - било му је заиста фино данас у откривању
нових ствари везаних и за себе и за своје цењене форумаше који су у амбијенту пригушеног светла лупетали глупости под гасом (алкохолом). :D

Овај човек под хитно мора да се баци на писање и на публикацију својих мисли, идеја и ставова, и то заиста мислим. У земљи
у којој разне ''контраверзне личности'' објављују књиге о свом потресном и експлозивном животу и трују ову садашњу омладину, ред би био
да неко направи истински пробој и револуцију, и научи младе да постоји бољи пут. Тиме би млади имали правог идола, имали би реални ослонац
и имали би на кога да се угледају.

Вандал - колега са факса. Чуди ме како раније нисам упознао оваквог изванредног човека. Човека који је опуштен, пре свега, и увек насмејан,
и који успева да то своје ненаметљиво/пријатно стање/издање укомпонује са неспорним знањем у вези не само нашег окружења (легендарног санаторијума)
него и у вези самог погледа на живот и политике, економије, који су његови саставни делови. Свестрана личност, то је кључни опис.
Желим му пуно среће у раду његовог бенда, даљег студирања, и уопште пробоја у свим важнијим животним пољима.

cole1 - да будем искрен, њега раније нисам примећивао, зато што сам сматрао да је још један у низу тинејџера који су желели да се сепаратишу
од својих година и да буду старији, и да буду изнад својих вршњака. Испоставило се да на основу данашњег сусрета, (у разговору са једном мирном,
сталоженом али и стидљивом особом), имам посла са неким ко одудара од своје генерације. Зна да постави питање када треба, зна да прича о темама које познаје,
не курчи се и не просерава, и брзо учи.

Sto bi rekla moja profesorica srpskog: Nije 'par', par je dvoje, pravilno je 'nekoliko'. Izvini, zapalo mi je za oko. :mrgreen:

I don't follow rules, I make them. :)

Ih ovo je za mene ogromna otvorenost s obzirom na to koliko sam inače otvoren :lol:
Bila bi zanimljiva scena da sam mu prišao i pitao ga "e si ti Math?" verovatno bi me pitao "e si ti normalan?" :lol:

Realno, u zbiru sam pričao možda i manje nego ti.

, Матху смо (као што је навео у својој корекцији) сипали алкохол
у сок.

Znao sam. :mrgreen:
Inače hvala na lepim rečima. :)

Baš bih voleo da vidim Matha na LSD-u :mrgreen:

Nisam pijan, ali se osećam tako. :) Weltschmerz, tako to ide... :lol:

heh, pa nema veze opijanje sa LSD-jem, za razliku od alkohola, ovo direktno i sigurno udara u mozak :D
Sećam se one tvoje priče gde si popio dosta al' ti nije ništa bilo
eh,
to ne bi mogao da kažeš za lsd, da uzmeš ;)

Ako si za, imam ja neku šemicu, možemo se iskombinujemo, možda i Northa pozovemo, hoće on da uzme :D

cole1 - да будем искрен, њега раније нисам примећивао, зато што сам сматрао да је још један у низу тинејџера који су желели да се сепаратишу
од својих година и да буду старији, и да буду изнад својих вршњака. Испоставило се да на основу данашњег сусрета, (у разговору са једном мирном,
сталоженом али и стидљивом особом), имам посла са неким ко одудара од своје генерације. Зна да постави питање када треба, зна да прича о темама које познаје,
не курчи се и не просерава, и брзо учи.

Još će ispasti da sam pametan :lol: I da citiram Matha
Hvala na lepim rečima

Sećam se one tvoje priče gde si popio dosta al' ti nije ništa bilo

Tačno. Eksperiment je ponovljen (u strogo naučne svrhe :lol:) i došlo se do istih rezultata. :)

Ipak, iako mi je stalo do daljeg napretka nauke (i civilizacije) ne bih da se petljam u onu vrstu istraživanja koju mi ti predlažeš. :lol:

I da citiram Matha

Drago mi je što sam tako citiran. :mrgreen:

Back