**TASKA**
Veoma poznat
- Poruka
- 10.492
A ja uvek onaj koji ima puno vode...
Eto za paradajz se nikad ne bi posvadjale....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ja uvek onaj koji ima puno vode...

Joooj nikad nisam voljela paradajz....mislim mogu kad je mjesana salata.ali biram samo ono sto nema one semenkice,i da nije vodnjikav.....

)

To je odlična dijeta. Ja bogami za 15 dana skinula par kila, dobro najviše vode izbacila ali i to je nešto.
Pitanje: zašto mi prženice popiju mnooogo ulja???

Stvarno, kako se prave dijetalne prženince :?
i menije danas mesni dandanas mesni dan(juce sam jedva prezivela vocni,ne znam sta mi bi)
izvadila sam piletinu i rolovacu belo meso
salata paradajz+krastavac+mladi luk -nema lepse letnje salate(s varijacijama na temu)
ziveloooooooo meso
Al
ajde pocni cico,pa da se tesimo nedjusobnoMa ja se sećam kad sma bilka 'devojka', super mi je bila, mogla sam skoro da živim tako... Ali sad mi teško da počnem.
Ma, od ponedeljka i tačka Ne, ne; od nedelje - nedeljom se uvek jede meso)
Pa ponedeljak povrće. Odlično, znači u nedelju počinjem![]()
jao super,sad nam se dani poklapajui menije danas mesni danziveloooooooo meso
izgladneh Hani juce,ali sam izdrzala.Samo voda ceo danNajteze mi je bilo kad sam u 6 sati isla u grad da kupim letnja kolica detetu.Mirise rostilj na sve strane.U izlogu uredno poredjani kolaci.Ajd ti kolaci ne golicaju nozdrve.Zamisli.Prvo vocni,pa vodeni
Al
1,5kg manje pa ti vidi![]()

ja ne verujem da bih mogla
stvarno mackice,mnogo je lakse kad nas je vise,razmenjujemo recepte i idejeajde pocni cico,pa da se tesimo nedjusobno![]()

il' metes puno ulja u startu il' ne pojacas dovoljno ringlu pa imaju fore da se 'napiju'..vaaaljda![]()