Šta kuvamo DANAS?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rolovana pileća prsa..sa mlevenim mesom i domaćim sirom...sa prilogom ..Pekarski krompir i dresing...crveni luk .šargarepa rendana šampinjnoni..sa crnim vinom..koje smo uz ručak popili...
Slika1872.jpg
Slika1873.jpg

November....:zag:
S-A-V-R-Š-E-N-OOOOO!!!

Ma ima da kupimo one modle za kućicu sledeći put! :lol:

A moraću i ja da probam ovu pogaču, vidim da je niko nije upropastio, neću valjda ni ja :D

..medo, za ovu kolibu ne trebaju modle, samo lenjir i noz - sve su pravougaonici.. :zper:
http://www.celebrating-christmas.com/recipes/log-cabin.shtml
..doskochili smo modlashima za nepripremljenost za nashe hirove.. :lol:

..hvala svima na reputacijama i pohvalama - iskreno, ja sam ochekivala dobru zabavu,
a to shto su ispali ovako veseli i praznichni je chist bonus.. :D

Poslednja izmena:
..medo, za ovu kolibu ne trebaju modle, samo lenjir i noz - sve su pravougaonici.. :zper:
..doskochili smo modlashima za nepripremljenost za nashe hirove.. :lol:

..hvala svima na reputacijama i pohvalama - iskreno, ja sam ochekivala dobru zabavu,
a to shto su ispali ovako veseli i praznichni je chist bonus.. :D

Skapirala sam, svaka čast, toga se ne bih setila.
Al' hoću da imam i one prave modle :zelenko:

Zabava je najvrednija u ovome. Ili je to do mene, iskreno, kuvanje me vrlo retko zabavlja - jedenje je druga priča z;) Sa medenjacima je bilo obrnuto.

Ako si još uključila klince u to, mogu misliti kako vam je bilo z:lol:

Medo, a da nisi negde videla takve modle za kućice, onda kada si tražila modle?

Samo ovde, Novi Sad
http://magichome.rs/product_info.ph...=2055&osCsid=06e2ba3b19f13ab01a8e714ad7a8aa13

Piše da može da se poruči, ali sam kasno našla ovo, već je bilo pred praznike, pa nisam ni zvala.
A u prodavnici u Mihaila Gavrilovića u BG, gde imaju sav taj poslastičarski materijal i čuda (tamo sam kupila gelove za pisanje), su rekli da su imali, više nemaju, al' biće.

hoću nešto lagano posle ovih praznika, jer mi je muka od svega... mislila sam kelj i belo meso, pa ako imate neki dobar predlog da bude lagano a ukusno

ja bih ako baš hoćeš laganicu belo meso samo bacila na teflon,a kelj prokuvala u vodi sa kimom i krompirom seckanim na kocke,kada je skuvano ocedila vodu,posolila,pobiberila sa belim biberom i stavila preko malo pavlake i sitno seckanog celerovog lista i to je to....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back