Šta kuvamo DANAS?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
..juče sam planirala da danas napunim paprike, da bude za nekoliko dana,
sad gledam ovo sunce napolju i razmišljam dal' je pametnije provesti dan
napolju ili pored šporeta...paprike mogu da čekaju, sunce neće još dugo...

Afro, živa istina, baš je nekako gre'ota ne biti napolju danas.
Ja juče bila na pijaci, pa kupila šampinjone, karfiol, brokoli i prokelj. I nemam baš ideju za neku kombinaciju toga, ali sam tako stihijski kupovala, jer je sve lepo i mami me, pa ne mogu da odolim. Posle sam videla i divan kelj, ali uzdržala sam se. Što se mene tiče, ja mogu to povrće samo obareno, još mi najlepše tako, ne pokvarim ga raznim začinima i drugim ukusima... ali deca se sigurno neće obradovati. Moraću neko meso da dodam, ili ribu, imam filete soma u zamrzivaču... to vole. Da ne idem opet u nabavku. Ionako planiram ujutru u malo veću... Ovo je baš bio tok misli, bez želje i potrebe da se nešto konkretno odluči i kaže :think: :)

bi, možeš da obariš sve sem pečuraka ali ne potpuno i onda staviš u vatrostalnu posudu i zaliješ bešamelom i zapečeš i pred kraj pospeš sirom
ja da sam dete tako bih jela =)

Hvala Parka, imam ja tako neki recept zove se Povrće u bešamel sosu. Ali je nešto mnogo komplikovan. Mogu to da pojednostavim tako kako ti kažeš, samo probarim i pomešam. A mogu da dodam još i npr. šargarepu, da još malo zašarenim? Sigurno će biti atraktivno, a nije neka gnajvaža. To ću i da uradim.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back