Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
takodje, nisam napomenula, svi ti tiramisu recepti su podrazumevali ziva jaja, a to je kod mene veliki no no
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
takodje, nisam napomenula, svi ti tiramisu recepti su podrazumevali ziva jaja, a to je kod mene veliki no no

poverljiva, daj recept za te posne paprike
ja imam nekoliko komada crvenih, pa da ih sutra spremim
)
sam malo predetaljisala
), onda rachunaj da ako pojedesh 100g sira unela si 5g mlechne masti..
Prema Pravilniku o kvalitetu mleka i mlecnih proizvoda, odredjena vrsta sira mora da sadrzi odredjeni procenat suve materije i to mora da se deklarise na proizvodu i podleze kontroli inspekcije.A koga briga za tu suvu materiju kad niko tako ne jede sir????
Pa, u sustini da.hvala,al da sam razumela i nisam.bicu glupa,al nema veze,znaci ako ga jedem iz kutije u kojoj je i surutka,kako li se zove onda je 5%,a ako ga izvadim na tanjir i ostavim dva dana pa se prosusi onda je 20%
Neeego, jel se neko razume u suplemente ishrani?
Mi nesto na poslu debatovali, kazu da ne treba uzimati nikakve preparate jer to dovodi stanje imunog sistema u pripravnost, tako da na kraju organizam pocne da se bori sam protiv sebe i da su u poslednjih par godina autoimune bolesti u porastu.
Jel uzimate vi neke vitamine/minerale i sl?
Жена, ја и деца свако јутро разбијемо по једно јаје у чашу и попијемо га.У пресном јајету налази се лецитин који савршено контролише холестестерол, а кад јаје скуваш или испечеш, холестерол, који је маст остане, а лецин пошто је беланчевина,се распадне. Уосталом само се из пресног јајета развије нови живот... Опасност од салмонеле је изразито предимензионирана.takodje, nisam napomenula, svi ti tiramisu recepti su podrazumevali ziva jaja, a to je kod mene veliki no no
Жена, ја и деца свако јутро разбијемо по једно јаје у чашу и попијемо га.У пресном јајету налази се лецитин који савршено контролише холестестерол, а кад јаје скуваш или испечеш, холестерол, који је маст остане, а лецин пошто је беланчевина,се распадне. Уосталом само се из пресног јајета развије нови живот... Опасност од салмонеле је изразито предимензионирана.

Neeego, jel se neko razume u suplemente ishrani?
Mi nesto na poslu debatovali, kazu da ne treba uzimati nikakve preparate jer to dovodi stanje imunog sistema u pripravnost, tako da na kraju organizam pocne da se bori sam protiv sebe i da su u poslednjih par godina autoimune bolesti u porastu.
Jel uzimate vi neke vitamine/minerale i sl?
Жена, ја и деца свако јутро разбијемо по једно јаје у чашу и попијемо га.У пресном јајету налази се лецитин који савршено контролише холестестерол, а кад јаје скуваш или испечеш, холестерол, који је маст остане, а лецин пошто је беланчевина,се распадне. Уосталом само се из пресног јајета развије нови живот... Опасност од салмонеле је изразито предимензионирана.