Torrente Bgd
Buduća legenda
- Poruka
- 34.549
Ako se ne varam - snicle od mlevenog mesa, poznatije kao fasirane snicle
Da znas da je umaklo vec pola tepsije.
Pa i ja sumnjam u tako nesto mada kada je Cicak u pitanju ko zna sta je

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako se ne varam - snicle od mlevenog mesa, poznatije kao fasirane snicle
Da znas da je umaklo vec pola tepsije.

imas li ti neki proverenio recept da ne lutam po netu i napravim ko zna sta?

Nesto sto sam na tezi nacin naucila je da nikad kad spremam hranu za goste ne pravim nesto sto nikad do tad nisam pravila, ume da se zakomplikuje pa coveku presednu i gosti i hrana...i jos mnogo togaimas li ti neki proverenio recept da ne lutam po netu i napravim ko zna sta?
. Ako se odlucis za njoke, moj ti je savet da ih napravis jednom pre subote, vezbe radi, ili uzmi gotove. Moji obozavaju odreske s pavlakom. Odreske izlupas, posolis, pobiberis i proprzis sa obe strane. Kad ih zaprzis zalijes ih sa 1/4l supe, dodas naseckan crni luk i kuvas u poklopljenoj serpi oko 20 min. Posebno umutis 2 kasicice skroba ili brasna sa 1/4l kisele pavlake i time zgusnes umak. Zatim umak zacinis solju, sokom od limuna, secerom i biberom. Pre sluzenja pospes persunom a kao prilog mozes bareni krompir (ja ga secem na sitnije komade) ili neko testo a od salate biras sta hoces, mada najbolje pase zelena salata.dakle, imam goste u subotu i zelela bih da napravim neko lepo glavno jelo, a na umu sam imala teletinu. svi predlozi su dobrodosl
Nesto sto sam na tezi nacin naucila je da nikad kad spremam hranu za goste ne pravim nesto sto nikad do tad nisam pravila, ume da se zakomplikuje pa coveku presednu i gosti i hrana...i jos mnogo toga. Ako se odlucis za njoke, moj ti je savet da ih napravis jednom pre subote, vezbe radi, ili uzmi gotove.
Moji obozavaju odreske s pavlakom. Odreske izlupas, posolis, pobiberis i proprzis sa obe strane. Kad ih zaprzis zalijes ih sa 1/4l supe, dodas naseckan crni luk i kuvas u poklopljenoj serpi oko 20 min. Posebno umutis 2 kasicice skroba ili brasna sa 1/4l kisele pavlake i time zgusnes umak. Zatim umak zacinis solju, sokom od limuna, secerom i biberom. Pre sluzenja pospes persunom a kao prilog mozes bareni krompir (ja ga secem na sitnije komade) ili neko testo a od salate biras sta hoces, mada najbolje pase zelena salata.

izvini, a sa kakvom pavlakom?Moji obozavaju odreske s pavlakom. Odreske izlupas, posolis, pobiberis i proprzis sa obe strane. Kad ih zaprzis zalijes ih sa 1/4l supe, dodas naseckan crni luk i kuvas u poklopljenoj serpi oko 20 min. Posebno umutis 2 kasicice skroba ili brasna sa 1/4l kisele pavlake i time zgusnes umak. Zatim umak zacinis solju, sokom od limuna, secerom i biberom. Pre sluzenja pospes persunom a kao prilog mozes bareni krompir (ja ga secem na sitnije komade) ili neko testo a od salate biras sta hoces, mada najbolje pase zelena salata.

)ok ok propade mi fora
a bila je smešna
nema ni veze, sve mi je tako =(
))
komada 3e da, jesam =)
mnogo volim kad se još nekome dopadne nešto što je i meni otkriće
mislim da nikad nisam jela nešto slično, mislim na kombinaciju
i da je onako "mrvicast" ili kako moja mama kaze razabran... 

njoke ne bi trebalo da su komplikovane
kao skuvaš krompir, izmeljaš =) ga, dodaš brašno, jajce, začine, napraviš njoke i kuvaš
e sad
ja to teoretišem
=)
a oduvek želim da ih napravim
ali sam negde pročitala da su bolje kad se prave od pečenog krompira, a ko će da peče krompir u rerni sat vremena da bi napravio prilog, bzvz
vero mi je ispred nosa, ali se nisam setila tamo da tražim
sledeći put ravim sa borovnicom
hvala una

Ja sam danas bas nesto raspolozena za kuvanje...corbica od blitve,pohovano pilece belo,pire krompir i sos od paradajza![]()

Pa i ja sumnjam u tako nesto mada kada je Cicak u pitanju ko zna sta je![]()