mmicica
Veoma poznat
- Poruka
- 12.483
Danas...spagete sa besamel sosom,rendanim sirom i tartufom i parmezanom 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

evo je forumska gozba
fali moje belo meso, ali se peklo, pa sam slikala bez njega i posle zaboravila da slikam sa njim
![]()
))Pa treba u rolat da stavis jaja...zato ti se i raspadalo meso,a posle bilo jako suvo![]()
ja nisam stavljala jaja u meso
i nije bilo ni suvo, a nije se ni raspadalo
stavila je vise mleka sa sve hlebom, pa jos i prezle posle
a ne znam ni da li je cistu mlevenu junetinu koristila
junece meso je drugacije o0d svinjetine i drugacije se veze
svinjetina se raspada
izvini ali sa ovim se ne slazem jer je moje iskustvo sasvim drugacije.Junetina je suva i mora imati neku masnocu da bi se vezala.Zato se i stavlja svinjsko meso da bi jelo bilo mekse.izvini ali sa ovim se ne slazem jer je moje iskustvo sasvim drugacije.Junetina je suva i mora imati neku masnocu da bi se vezala.Zato se i stavlja svinjsko meso da bi jelo bilo mekse.
bas naprotiv
junetina se dodaje svinjetini da je veze

)))
ko šiša oblik 
)))

hahahaha eto .) 
Pa i treba da se ponosiš. Super izgleda. Baš sam se pitala kako će izgledati gotovo i zadovoljna sam.... A kakvo je testo? Nešto specijalno ili obično

)))))))
A bila je i "de luxe" varijanta u kojoj se umesto masti koristila "zaseka", ali toga je bilo samo u najrazvijenijoj republici, Socijalističkoj Republici Sloveniji.
to se zovu londonske štangle, traži pod tim nazivom, ako nađem recept stavljam ga
jer sigurno p[ravim mirkine kineze sa ananasomja ću danas nešto u rerni, verovatno batake , da se zgrejem ko čovek, zaledih se bre
pavlake
).