Šta kuvamo DANAS?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...aaaaaa....nisam shvatila, jes' mislila sam da negde beležiš neke svoje
recepte....:lol:
...imaš li neke koristi od toga, ili to radiš onako iz hobija ili šta već....:confused:
meni je to hobi i zadovoljstvo
pa kao sto i ovde kuckate
tako ja tamo kuckam
i lepo mi je
upoznala sam neke divne ljude iz cele bivse juge
dobila neke savete
i tako...
i volim kuvati
a volim i podeliti sa drugima, da mogu i oni isto probati
a sajt ima i pregrst korisnih informacija o namirnicama, lepih blogova i reportaza

meni je to hobi i zadovoljstvo
pa kao sto i ovde kuckate
tako ja tamo kuckam
i lepo mi je
upoznala sam neke divne ljude iz cele bivse juge
dobila neke savete
i tako...
i volim kuvati
a volim i podeliti sa drugima, da mogu i oni isto probati
a sajt ima i pregrst korisnih informacija o namirnicama, lepih blogova i reportaza

....aauuu...nema mi druge nego da se učlanim...:lol:

Ja cu danas da kuvam corbu od povrca...brokoli,karfiol,sargarepa...To za dijetalce;) a za ove koji mogu normalno da se hrane danas potpuno nezdrav obrok:kroketi od krompira przeni u fritezi sa sosom od pecuraka..ili bez sosa.Kako ko zeli.
Salata i za mene i za njih:crveni i obican kupus i sargarepica..sitno izrendano.:)

Da se malo nadovežem na noćašnji razgovor o coolinarici... kad sam počela da tražim recepte preko neta.... ono, kad mi nešto zatreba a ja ukucam na google... e sad da vam ispričam i šta me pametni google pitao
Ja ukucam "Kesten pire sa šlagom"... a on me pita, "Da li ste mislili "Kesten pire sa BLAGOM" :hahaha:
Dakle, šta god da ukucam, obavezno mi se pojavi i neki recept na coolinarici.. i onda sam detaljno pregledavala sajt i videla da recepte pišu ljudi iz cele bivše nam domovine i komentarišu i druže se i baš mi se svideo sajt. Da ga samo gledaš i čitaš i ako nećeš da kuvaš

A ja danas neplanirano kupila džigericu, vidim ima lepa kod mesara, a nema je uvek i nisam dugo pravila. Pa ću to samo da ispržim malo, onako uvaljano u brašno... uz to neka deca naprave pire minut. A ja ću skuvati još i čorbu od tikvica i napravit salatu od krastavaca i kiselog mleka. Malo mi je izbor namirnica, koje ne mogu više da stoje u frižideru odredio jelovnik...

....e, tako ću ja danas, da "počistim" frižider...imam 4 crvene mesnate paprike, i 3 babure
male žute...3 tikvice i 1 plavi patlidžan....jaja nema, a neću da kupujem stižu iz sela koliko
sutra...ima luka i krompira, paradajiza...i šta od toga svega ja od jutros NE ZNAM:eek:

kao prvo hvala vam devojke na pohvalama i posetama i sve, baš mi nekako dosta znači to =)

a kao drugo, što afro ne kupiš jedno jaje i napraviš sataraš (bećarac, bećar paprikaš, neću da otvaram ponovo diskusiju na temu imena =P)

kao prvo hvala vam devojke na pohvalama i posetama i sve, baš mi nekako dosta znači to =)

a kao drugo, što afro ne kupiš jedno jaje i napraviš sataraš (bećarac, bećar paprikaš, neću da otvaram ponovo diskusiju na temu imena =P)

...pa glupo mi da kupij 1 jaje...a sutra mi stiže jedno 50-ak domaćih...:heart:
...a znaš stvarno nisam imala pojma da ti imaš veze sa onim sajtom, i lepo sam
se iznenadila....samo mi je pametnije da manje tamo virkam...inače ode moja
dijeta u istoriju, a nema smisla, rešila sam da se vratim na straro stanje i ne bi
da to sve pokvarim sada....kad me lepo krenulo...:lol:

....e, tako ću ja danas, da "počistim" frižider...imam 4 crvene mesnate paprike, i 3 babure
male žute...3 tikvice i 1 plavi patlidžan....jaja nema, a neću da kupujem stižu iz sela koliko
sutra...ima luka i krompira, paradajiza...i šta od toga svega ja od jutros NE ZNAM:eek:

djuvec od povrca..
sve iseckas, kasicica ulja, zacini malo vode i pravac rerna..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back