Mirka Šizika
Elita
- Poruka
- 20.421
Si stavila secer?
Mozda da stavis na toplije mesto?
Jesam i bilo je na radiatoru

I sad sam stavila u rernu i pece se i kad sam zabola viljuskom tvrdo je jako
Nerviram se !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Si stavila secer?
Mozda da stavis na toplije mesto?

mirka, nem pojma šta se desilo
mislim da nisi mogla da omašiš količinu brašna zato što ako si iz istih čaša sipala i vodu i brašno to ti je, samo proporcionalno uvećano ili umanjeno
možda nešto nije u redu sa kvascem, ne znam jel može on da se pokvari...

Moze, ali u onom plehu koji vec ima udubljenja.
Ne zadrzavaju bas oblik najsrecnije.
ne mora u udubljenjima. bitno je samo da se poslazu na pleh a da ima dovoljno razmaka izmedju korpica. ako se stave jedna uz drugu izgubice onaj svoj pravilan okruglast oblik.
to bi trebalo da je hrskavo pohovana i przena piletinaej da vas pitam nešto
jel čuo neko nekad za piletinu amerikan?
ili nešto slično
gugl ne zna.

ne ne,to bi trebalo da je hrskavo pohovana i przena piletina

ima i ovih u boji za pečenje
možda je fibino testo bilo gušće od kistininog i nije se razlilo
ili je rerna bila vrelija
ili ko bi ga znao

pogledacu jos sta imam,ali ne obecavam da cu naci posto imam tone casopisa,kuvara,beleski....ali...tacno znam da sam negde procitala...ne ne,
nije kao kentaki frajd
nego je to pečeno pile u "nečemu crvenom"
toliko ja znam
nisam ni jela ni videla
al bi mi bilo kul ako bi neko znao
mislim, možda je to samo interni naziv, šta ga znam...
e vidiš
to bi moglo da bude to
samo što umesto buta stavim pilence, očigledno =)
fala puno =D
),i ubacis malo karija,npr...to bi trebalo da je to...
Ne znam, Fibi, mozda ja ne umem da napravim, ispali mi ovako nesto (ovi su sa net-a, nisu moji, nasla ih kad sam u ocaju googlala da vidim da li to samo meni moze da se desi).

pogledacu jos sta imam,ali ne obecavam da cu naci posto imam tone casopisa,kuvara,beleski....ali...tacno znam da sam negde procitala...
elem,nadjoh za sad "amerikano but",meso se zacini,spikuje belim lukom,premaze medom i stavi u tepsiju,prelike sokom paradajza,pokrije folijom i ostavi da stoji 2 sata...tek posle peci...a gledala sam na tv-u onaj 'putujuci kuvar'...i spremao je neku teletinu slicno i neka rebarca...mozda je samo dodao jos malo nekih zacina,ali mislim da je ovo osnova za taj njihov crveni sos,tj. marinadu za meso...zacine menjas,verovatno u zavisnosti koje meso peces...