Šta kuvamo DANAS?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ostalo mi od pre tri dana nekih skuvanih špageta i konačno ću da isprobam krokete od istih.
skuva se baš, baš gust bešamel, isecka neke šunkarice ili suvog vrata, narenda se malo sira, začini se, so biber, i dodaju se iseckane špagete. e, i jedno jaje.
kad se ohladi i stegne, oblikuju se kroketi, uvaljaju u prezle sa susamom i prži se na ulju.
e, napravila sam smesu, a pržiću za večeru

za ručak naravno pasulj od juče

ostalo mi od pre tri dana nekih skuvanih špageta i konačno ću da isprobam krokete od istih.
skuva se baš, baš gust bešamel, isecka neke šunkarice ili suvog vrata, narenda se malo sira, začini se, so biber, i dodaju se iseckane špagete. e, i jedno jaje.
kad se ohladi i stegne, oblikuju se kroketi, uvaljaju u prezle sa susamom i prži se na ulju.

joj.
danas sam otisla da odnesem prijateljici nesto..na brzaka..zgrada u 29.nov...
ona na 5.spratu..
samo sam usla u lift, odvezla se do 5. i izasla napolje posto je ona cekala ispred zgrade..mimoisle smo se..
cela sam smrdela na przeno ulje..neko je nesto przio, pohovao..sta god..doslo mi da placem od muke..:sad2:
i u kosu mi se miris uvuako..
kako li je tek onima koji su bili u stanu gde je ta hrana spremana?:think:

Što je ovo dobro...mmm...
Moraću praviti...
Prekinula sam štrajk...
Napravila sam špagete... super su...:D;)

ciscenje frizidera je kod mene danas rezultiralo necim sto bi se hrabro moglo nazvati musaka ali se na kraju jela iz dubokog tanjira:

dakle: tikvice oljustila pa isekla na kolutice, poslolila da puste vodu

crni luk izdinstala na malo grozdjanog ulja, dodala sitno seckanu crvenu papriku i 250 gr mlevenog juneceg mesa, gomilu persuna i seze mlevenog bibera
poredjala red tikvica,pa ondak meso, pa ondak tikvice i tresnula u rernu na 20ak minuta

mnogo je dobro

a i dijetalno :mrgreen:

ciscenje frizidera je kod mene danas rezultiralo necim sto bi se hrabro moglo nazvati musaka ali se na kraju jela iz dubokog tanjira:

dakle: tikvice oljustila pa isekla na kolutice, poslolila da puste vodu

crni luk izdinstala na malo grozdjanog ulja, dodala sitno seckanu crvenu papriku i 250 gr mlevenog juneceg mesa, gomilu persuna i seze mlevenog bibera
poredjala red tikvica,pa ondak meso, pa ondak tikvice i tresnula u rernu na 20ak minuta

mnogo je dobro

a i dijetalno :mrgreen:

...još si samo mogla da preliješ sa dva umućena jaja i malo mleka...:super:

...ja tako pravim musaku i od plavog patlidžana, čak i od zelja kad ga imam,
mada je to ovde prava retkost..ali umesto da zavijam sarmice, lepo obarim zelje,
pa red zelja red mesa, dok ima i fino zapečem....odlično je...;)

...još si samo mogla da preliješ sa dva umućena jaja i malo mleka...:super:

...ja tako pravim musaku i od plavog patlidžana, čak i od zelja kad ga imam,
mada je to ovde prava retkost..ali umesto da zavijam sarmice, lepo obarim zelje,
pa red zelja red mesa, dok ima i fino zapečem....odlično je...;)

hihi
i ja to radim
ne pada mi na pamet da pravim sarice od bilo cega...tako rokam i kiseli kupus i zelje a bogami i blitvu

nego, ja nesto ne volim taj miris kad se prelije jajima i mlekom, ponekad samo umuljam jaje u meso da ga veze

ali bas je dobro ispalo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back