kistina
Iskusan
- Poruka
- 6.427
Neka, imam recept koji mi uspeva svaki put.
Ne diram nista, time neka se bave bolje domacice.
Ne diram nista, time neka se bave bolje domacice.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde, gde?
negde je na podrsci za dijetu...
2 case belog kukuruznog brasna, casa mekinja, casa klica, 50g susama, pola case ulja, prasak za pecivo, so i 3 case tople vode
ja stavljam ovsene mekinje, kukuruzni griz (umesto klica), i laneno seme umesto susama

Sto je ex kad tako lepo zbori?![]()

Upravo degustirano, super jeOvo deluje zanimljivo...a i korisno![]()
ostalo mi od pre tri dana nekih skuvanih špageta i konačno ću da isprobam krokete od istih.
skuva se baš, baš gust bešamel, isecka neke šunkarice ili suvog vrata, narenda se malo sira, začini se, so biber, i dodaju se iseckane špagete. e, i jedno jaje.
kad se ohladi i stegne, oblikuju se kroketi, uvaljaju u prezle sa susamom i prži se na ulju.
e, napravila sam smesu, a pržiću za večeru
za ručak naravno pasulj od juče

ostalo mi od pre tri dana nekih skuvanih špageta i konačno ću da isprobam krokete od istih.
skuva se baš, baš gust bešamel, isecka neke šunkarice ili suvog vrata, narenda se malo sira, začini se, so biber, i dodaju se iseckane špagete. e, i jedno jaje.
kad se ohladi i stegne, oblikuju se kroketi, uvaljaju u prezle sa susamom i prži se na ulju.
e, napravila sam smesu, a pržiću za večeru
za ručak naravno pasulj od juče

ciscenje frizidera je kod mene danas rezultiralo necim sto bi se hrabro moglo nazvati musaka ali se na kraju jela iz dubokog tanjira:
dakle: tikvice oljustila pa isekla na kolutice, poslolila da puste vodu
crni luk izdinstala na malo grozdjanog ulja, dodala sitno seckanu crvenu papriku i 250 gr mlevenog juneceg mesa, gomilu persuna i seze mlevenog bibera
poredjala red tikvica,pa ondak meso, pa ondak tikvice i tresnula u rernu na 20ak minuta
mnogo je dobro
a i dijetalno![]()

...još si samo mogla da preliješ sa dva umućena jaja i malo mleka...
...ja tako pravim musaku i od plavog patlidžana, čak i od zelja kad ga imam,
mada je to ovde prava retkost..ali umesto da zavijam sarmice, lepo obarim zelje,
pa red zelja red mesa, dok ima i fino zapečem....odlično je...![]()
hihi
i ja to radim
ne pada mi na pamet da pravim sarice od bilo cega...tako rokam i kiseli kupus i zelje a bogami i blitvu
nego, ja nesto ne volim taj miris kad se prelije jajima i mlekom, ponekad samo umuljam jaje u meso da ga veze
ali bas je dobro ispalo

...pa to je po želji...kako ko voli...važno da je ukusno i da se sve pojede...![]()

kod mene se uvek sve pojede...neznas ko vise jede...![]()

e danas pizza
i paradajz čorbica, nešto mi se prijela
...
bila sam bas vredna 
przena jaja,zelena salata,rotkvice mladi luk i sirspanacprzena jaja,zelena salata,rotkvice mladi luk i sir
pita sa jabukama i pita sa bundevom za dezert