Mirka Šizika
Elita
- Poruka
- 20.421
Ovo moje ima krila ...i letucka.
Zizak ne leti bre
Zizak ne leti bre

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nemam pasulj![]()
A u pirincu ga nema .
Brasno je u djubretu jos od 17 h.
Kako se bre stvori ...mislim nije to madjionicar ...to je buba.
...onda otvoriš kesu brašna a oni krenu 
bas sam ponosna 

Danas...djuvec i uz njega cu im ispeci meso.Juce je mm kupio Eurokrem,a to znaci da bi mogla praviti palacinke![]()

Juče je mm POJEO eurokrem...
Ne ostavivši mi ništa...
...pa misli on na tebe i tvoju liniju 
ko sad sme da kuva išta sa projanim brašnom...

htela bih da spremim lignje i krompir u kesi.sta treba da stavim unutra,ulje vodu zacine...da li je istina da treba da probusim kesu na par mesta da bi para izlazila i koliko dugo to treba da se krcka?i kako to zapravo izgleda?u tepsiju stavim kesu sa lignjama,zar se ne zalepi kesa za vrelu tepsiju?
Kada pecem u kesi uljem i zacinima premazem to sto pecem,zatvorim kesu,probusim na par mesta i stavim je na onu resetku...brzo bude gotovo,kad porumeni.
.ja sam jednom stavila meso u kesu i kad sam stavljala u vrucu rernu slucajno je dodirnulo resetku koja je bila iznad i momentalno se kesa probusila i zalepila za resetku.tako da mi je to tvoje 
Da da... sigurno je to u pitanju......pa misli on na tebe i tvoju liniju
![]()

E, necete verovati!
Donosi mi muz malopre kafu u krevet i suptilno trepce:"Je l' bi mogla danas da smuckas projicu, nisi odavno,a bas mi se jede?"
Ili je citao sta smo pisale, sto je jos manje verovatno od same slucajnosti, ili me neka visa sila opasno zaebava!

htela bih da spremim lignje i krompir u kesi.sta treba da stavim unutra,ulje vodu zacine...da li je istina da treba da probusim kesu na par mesta da bi para izlazila i koliko dugo to treba da se krcka?i kako to zapravo izgleda?u tepsiju stavim kesu sa lignjama,zar se ne zalepi kesa za vrelu tepsiju?

Pa smućkaj čoveku projice...samo pazi da nema buba...
![]()