Šta kuvamo DANAS?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Umesto da im mesim kiflice pravila sam im princes krofne.Nisu bas nesto narasle,a ja nemam onaj kuvarski spric ali sam uspela da uhvatim punu tacnu da slikam jer nije bas puno ostalo.

14jvwg5.jpg

Uh onu lepu?! Mozeeee...

Treba ti 1l jogurta,1kg keksa (kao petit ber),oko 400g voca,3-4 kasike secera,malko mleka i slag.
U dublji sud nadrobis keks,nalijes jogurt,malo mleka (pola case) i secer pa to rukama dobro izmesas da dobijes homogenu smesu.Izrucis je na tacnu,oblikujes i odgore naredjas voce (jagode,maline,kupine...) i na kraju slag.
To ti je cela tematika,a ekstra je kolac.

Treba ti 1l jogurta,1kg keksa (kao petit ber),oko 400g voca,3-4 kasike secera,malko mleka i slag.
U dublji sud nadrobis keks,nalijes jogurt,malo mleka (pola case) i secer pa to rukama dobro izmesas da dobijes homogenu smesu.Izrucis je na tacnu,oblikujes i odgore naredjas voce (jagode,maline,kupine...) i na kraju slag.
To ti je cela tematika,a ekstra je kolac.

Hvala hvala isprobacu ovih dana, pa pisem kako je ispalo!

...ima jedan zgodan recept....ko voli ananas....:D

1 kutija plazma keksa od 300g....1 margarin ili 1 ipo puter (kako ko voli)...5-6 jaja,
svežih....250 g šećera u prahu....2 šlaga i konzerva nananasa seckanog na kockice...

keks se izlomi, pa prelije sokom iz konzerve i dobro promeša....umuti se penasto
puter sa prah šećerom...u drugom sudu se umiksaju ona jaja..i to se sjedini..pomeša
sa keksom pa u to ubace kockice ananasa...sve se iruči na tacnu za tortu pa se
oblikuje po želi....odozgo dva šlaga...i u frižider.............:super:

...brzo lepo i ukusno...uživajte, prijatno....:D:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back