neozbiljko
Iskusan
- Poruka
- 5.015
i jesi uspeo da smršaš?
Jesam. Ne moram više da se naginjem da vidim šta je ispod stomaka.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i jesi uspeo da smršaš?

i bilo mi je superNemam nikad tačan recept, ali otprilike ovako.Izdinstam luk i praziluk-uvek to radim na vodi.Dodam smrzute morske plodove-kupim u Metrou.Dodam sve začine što pronadjem u kuhinji,origano,peršun, malo vegete, dolivam vodu i dodam integralni pirinač.Krčka se polako, a onda pri kraju dodam paradajz sok, kupovni, mediteraneo ili tomatelo.Vrlo jednostavno, a tako je ukusno.daj recept

Danas bataci i karabataci sa rostilja i spanac,a popodne cu pristaviti pasulj sa suvim rebarcima i slaninom za sutra
Najverovatnije ce biti i kolaca samo jos nisam smislila kojih![]()

karfiol, ali nemam ideju kako jos da ga spremim osim pohovani ili zapecen u rerni sabesamelom ili pavlakom i jajima
treba mi nesto novo : )
e zene dodje mi da ukiselim
sta mislite na balkonu,da ga uvijem u nesto da se ne smrzne,ovde su zime manje hladne nego u srbiji ali bude minusa naravno,je l neka probala?u podrumu bojim se da ce komsije da me tuze![]()

Možeš Linda....to je moja mama redovno radila...onako ukiseli koliko nam treba za
3-4 puta da pravi sarmu i to je to....može čak i da se ukiseli na brzinu...ali to bi
morala da je pitam kako se radi, ja nisam, javljam ti čim uspem da joj izvučem tu
"tajnu"
l:
)