Mrs.Bi
Veoma poznat
- Poruka
- 13.373
Bokice, mnogo ti sladak novi avatar, ali kako si uspela tooooliiiiku sliku da staviš, ne može da se vidi.... a kad se ipak vidi, onda izgleda njama, njama.... mnogo lepo i privlačno i slasno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bokice, mnogo ti sladak novi avatar, ali kako si uspela tooooliiiiku sliku da staviš, ne može da se vidi.... a kad se ipak vidi, onda izgleda njama, njama.... mnogo lepo i privlačno i slasno

i njihove mame na projekciju od 18-20 posto posle 20h su na programu karaoke a ja ne zelim da me druge majke gledaju kako se sa decom bijem za mikrofon
mhm ja ga isto obozavam...kupila sam danas dve snice, al cu tek sutra da ga spremam...moze uvek i u rerni,mada meni je ovo jednostavnije i brze. super ti je kedzri sa lososa, on se pravi od pirinca, lososa (ali fileta ne snicle), limete, i raznih zacina, i na kraju se zacini korom rendane limete i svezim persunom,ja mislim da je to moje najomiljenije jelo,a ne znam prosto da li mi bolje hladno ili toplotako sam spremila,tj sve to sam stavila, samo nisam u tiganju nego gurnula u rernu, prekrila folijom pa pred kraj otkrila
stavila maslinovo ulje, beli luk, peršun, biber, ruzmarin i malo djumbira, obarila blitvu i razvalila se
prvi put sam ga jela i odličan je
ako te bude zanimao recept,napisacu ti.

A pravila sam krempite, mmmmm,

iako bi zbog stomaka trebala jesti samo supu...
, nije lose ispala.