Ja mislim da su ti to one tanke kore, za gibanicu i pite.
...moguće..onda i treba dve kore...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...e ja sad ne razumem šta ti tražiš...
U receptu pise kore za savijacu, pa pitam koje i kakve su to kore?
A ovo drugo pitanje nema veze sa prvim, tice se kora za lazanje za koje kazem da ih nikad nema u Tempu kad idem u nabavku
Mislim da nisu....Evo recepta, pa procenite:
SAVIJACA OD KISELOG KUPUSA
2 kore za savijacu
400 gr kiselog kupusa
50 gr pancete
20 ml ulja
1 mali luk
beli luk u prahu
150 gr svezeg sira
zacin C
biber
mlevena slatka paprika
Na ulju kratko prodinstajte sitno naseckani luk, pancetu i beli luk u prahu. Dodajte kiseli kupus i melvenu slatku papriku. Zacinite biberom i zacinom C.Sastojke dobro prodinstajte. Testo rasirite po radnoj povrsini.Na vrh stavite zdrobljeni sir i kiseli kupus, pa testo zamotajte. Savijacu stavite u pleh premazan uljem i pecite na 180 stepeni, oko 35 minuta.

...ja bi to pileće belo ispohovala, ali bi u masu za pohovanje stavila i susam...mmm..
...i uz to bi dodala neko povrće bareno, dinstano....
...a pečurke bi izdinstala na crnom luku...i uz to bi taj dimljeni sir samo nasekla onako na štapiće..pa ko voli može da ih ubaci u vruće pečurke...i neka salatica uz to..
..tako imaš dva ručka ili večere...

Ijao, ide mi voda na usta
,
Imam celo pakovanje pecurki koje mora da se iskoristi ili cu moci da ih bacim.

Mislim da nisu....Evo recepta, pa procenite:
SAVIJACA OD KISELOG KUPUSA
2 kore za savijacu
400 gr kiselog kupusa
50 gr pancete
20 ml ulja
1 mali luk
beli luk u prahu
150 gr svezeg sira
zacin C
biber
mlevena slatka paprika
Na ulju kratko prodinstajte sitno naseckani luk, pancetu i beli luk u prahu. Dodajte kiseli kupus i melvenu slatku papriku. Zacinite biberom i zacinom C.Sastojke dobro prodinstajte. Testo rasirite po radnoj povrsini.Na vrh stavite zdrobljeni sir i kiseli kupus, pa testo zamotajte. Savijacu stavite u pleh premazan uljem i pecite na 180 stepeni, oko 35 minuta.
...verovatno se misli na dva pakovanja kora....ili možda da umesiš dve kore pa
napraviš savijaču, pravu domaću...ako znaš...

...za koliko osoba ti treba..ako je za dve može pola pakovanja za to, a druga
polovina za one testenine sa pečrkama, prelepe su...pisala sam već kako se spremaju...

A da zaboravim ja na ovaj recept?
A da zaboravim ja na ovaj recept?
Moze za 3,4 osobe.
E ovi moji beogradski ukucani nisu ljubitelji testenina uopste. Pravila ja i njoke, lazanje, pene, al kazu daj meso
Mogu ja za sebe da napravim tu pastu sa pecurkama, sacu da potrazim recept
 to sa testeninom...
 to sa testeninom...
dobro veče, da se i ja umešam. Biće da je Afro u pravu, treba sama da razviješ kore. A nisu napisali ni od čega. Ovo je izgleda recept za neke iskusne domaćice. Ako nećeš sama da razvijaš, ja mislim da ti je ova količina nadeva za jedno pakovanje kora od pola kg.
Otkud sad kiseli kupus?

Pa i ja sam to pomislila, al eto da pitam..
Ma ima da se kupi ribanac u kesicama u Univerexportu, ima i u listovima kao za sarmu..preko cele godine ga kupujem kad zatreba.Ne znam ko je proizvodjac,ali ako treba, mogu da proverim
....nemojte da se plašite tih domaćih kora...ja sam to naučila i verovale ili ne
stvarno nije teško...samo treba malo volje, malo strpljenja, brašno, voda, malo
soli i malo svinjske masti.....prve budu onako, druge tu i tamo..a treće su već
odlične....
....probajte, ja uvek za tekve stvari kažem, ako sam mogla ja može svako...

Hvala, ne treba, nisam neki ljubitelj ni kad mu je vreme, a pogotovo ne sad. A znam da ima..

Ma nisam ni ja ljubitelj kiselog kupusa, nego moj tata voli,a htela sam da ga obradujem, nesto je povredjen, lezi.Imam i neke jednostavnije recepte sa obicnim korama, pa cu to.
 ...ja na dijeti a citam o pitama od kiselog kupusa, koje mi se tako jeeeeddddduuuu.
...ja na dijeti a citam o pitama od kiselog kupusa, koje mi se tako jeeeeddddduuuu. 
 ) rano, al da l je neko možda video ono gotovo lišće kis. kupusa na pijacama?
) rano, al da l je neko možda video ono gotovo lišće kis. kupusa na pijacama?
 )
)