neizreciva
Buduća legenda
- Poruka
- 34.075
imam lazanje koje sam juce napravila....a uspele mi nevidjeno.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daj ovo u detaljeSpremala sam rolat-pitu koju ama svi obozavaju...premazuje se svaka kora posebnim filom,i na kraju nadev po zelji...od jednog pakovanja kora naprave se 3 rolata...
TASKA - srećan ti rođendan /s malim zakašnjenjem/.
Da ti se ispuni sve ono što želiš sama sebi.![]()

Ja pravila tortu...maloprije sam zavrsila.....zasto tortu?.....
Eeeeee pa rodjo mi je danas....tacnije od 00:08....![]()

cek da pitam muza sta kaze. :-)cao jubetrstop bil se ti udala?ops:
sta je bilo za rucak?uu dobro izgleda ova torta
al koome da pravimje l ima mera za jednu osobu
a rucak iznenadjenja je bio razocaranje,bar predjelo i desert
Како је свет мали, и мени је рођендан био у суботу.
...nas troje na forumu....Taska, umesto brasna moze i psenicni griz i super je isto. A moze da bude i slatka, npr visnje se stave, mljac![]()

joj predjelo napravio neki omlet pa ga nafilovao pavlakom i stavio onu ribu sto mirka uvaljuje detetu(ne znam kako je na srpskom saumon) i to uvio u rolat,i sekao parcicecek da pitam muza sta kaze. :-)
sta je bilo za rucak?
ja sam za veceru spremala pastetu od sardina.
Konzerva sardine, kuvano jaje, kasika sira, ili krem maslaca, malo majoneza, malo kecapa, so, sve se izgnjeci i maze na hleb.
moze i luk da se doda, moji klinci ga ne vole, pa ga ja ne stavljam. :-)

joj predjelo napravio neki omlet pa ga nafilovao pavlakom i stavio onu ribu sto mirka uvaljuje detetu(ne znam kako je na srpskom saumon) i to uvio u rolat,i sekao parcice
a ja tu ribu ne mogu da stavim blizu usana :| i onda se on nadurio kako sam zatvorena i ne umem da istrazujem
za glavno jelo neku govedinu u necemu,ne znam u cemu nisam smela ni da pitam,i sos u kojem je bilo crnog vina(opet nisam smela da pitam,pa nagadjam),i krompir i sargerepe je obario pa nesto zapekao,tako nekako
a desert opet kuknjava,pohovani kamember i marmelada od brusnice:| opet "ti si konzervativna u kuhinji,blabla" eto,jela sam samo glavno
sta cu kad se ne usudjujem,mrzim sebe zbog toga,ali takva sam![]()

Salmon ti je losos. Ja ga jedem isključivo dimljenog, uz šampanjac ili uz "Krokan" - ne postoji bolje belo vino! Istraži ti njemu lepo sladak kupus sa ovčetinom (strpaš ovčetinu, začin, kupus i beli luk u lonac, na jedinicu, pa odeš malo do grada, a kad se setiš ručka, kažeš "iju", požuriš kući, kad ono taman gotovo.

bas sam se namsejalaSalmon ti je losos. Ja ga jedem isključivo dimljenog, uz šampanjac ili uz "Krokan" - ne postoji bolje belo vino! Istraži ti njemu lepo sladak kupus sa ovčetinom (strpaš ovčetinu, začin, kupus i beli luk u lonac, na jedinicu, pa odeš malo do grada, a kad se setiš ručka, kažeš "iju", požuriš kući, kad ono taman gotovo.

Koh...![]()

unjeni paradajz:
ops:
)))
)))