Mrs.Bi
Veoma poznat
- Poruka
- 13.373
Špijuniramo te mi i ovde 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Špijuniramo te mi i ovde![]()

Špijuniramo te mi i ovde![]()
..aaahh...a ona mislila nećemo je naći...![]()

Imam jedno pitanjce- dobili smo cappuccino creme, donela zaova iz Austrije, ali ne znamo kako se priprema. Uputstvo je na nemačkom, a ni mm ni ja ga ne razumemo. A nikada nisam kupovala kod nas, samo sam ga pila u kafićima i slično. Pomoć devojčice, devojke, žene, žao mi da bacim ili poklanjam dalje, a bez veze mi stoji. Hvala unapred![]()
kao kuvano testo od jajaa šta su špecle?
skeniraj ili prepiši najbitnije pa da prevodimo =)Imam jedno pitanjce- dobili smo cappuccino creme, donela zaova iz Austrije, ali ne znamo kako se priprema. Uputstvo je na nemačkom, a ni mm ni ja ga ne razumemo. A nikada nisam kupovala kod nas, samo sam ga pila u kafićima i slično. Pomoć devojčice, devojke, žene, žao mi da bacim ili poklanjam dalje, a bez veze mi stoji. Hvala unapred![]()
Ok, evo ga uputstvo ( ako neš' pogrešno otkucam, ne zamerite ): 4-5 kaffeeloffel, pro Tasse ( 15g/150ml ) mit heiB*em ( ono njihovo B, ne znam ni kako se čita ) , nicht mehr kochendem Wasser ubergiBen, umruhren und fertig.skeniraj ili prepiši najbitnije pa da prevodimo =)

dopisaću.

Danas mm kuvao becarac sa svinjtinom, supicu iz keksice i paradajy salatu, dok sa, ja bila na poslu...
ako ovako nastavi, bice kuvar od njega ...![]()
Sarmice u blitvi...
Luk... narendane dve šargarepe, malo paškanata takođe rendan , celer ..juneće meso i malo pirinča...pred kraj beli luk..peršun biber ,aleve..i malo bosiljka ...Umotati u blanširanu blitvu...preliti vrućim bujomom i prokrčkati....
Tarator salata ...ladna...

Danas mm kuvao becarac sa svinjtinom, supicu iz keksice i paradajy salatu, dok sa, ja bila na poslu...
ako ovako nastavi, bice kuvar od njega ...![]()

učite, žene, muževe da kuvaju. Ne samo da vama/nama pomognu, nego im možda zaista zatreba u životu. Evo moj otišao u Nemačku da radi preko firme i nikakvu hranu tamo nema obezbedjenu. Radi od 7 do 18... pa posle ide da kupi nešto da pojede, ali i da ponese sutra na posao, jer ako ne ponese nema šta da jede.
On, ako je i spremao, to je bilo meso i krompir u rerni, a sad bi bolje bilo da ume da skuva nešto čorbasto: pasulj, paprikaš, bećarac, neku čorbu ili cušpajz, da pojede nešto kašikom.