Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
A šta misliš čemu služi ona četvrta strana na rendetu?
To može na običan krompir... ne na mladi...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja danas musaku od zelja...uh...mljac...na pijaci na kojoj kupujem povrce prodaju neki vredni uzgajivaci povrca..
pre nego sto ih iznesu na tezgu, krompirice ociste
musaku od zelja..
ko da uvija sarmicemada nekada jesam..a sad se nema vremena..

)
danas pravila lagani kolac.zove se vocne mrvice od dzejmi olivera.pravi se za 5 minuta.u multipraktiku (verovatno moze i mikserom) izmiksati 110g putera,90g secera , 220 g brasna i prstohvat soli.i to je gotovo testo.dobije se praskasta masa.u vatrostalnu ili staklenu ciniju sipam zamrznuto sumsko voce,moze bilo koje,preko toga 2 kasike zutog secera i ono praskasto testo .pece se kratko na 200 stepeni.moze da se jede samo,a moze i sa slagom ili sladoledom.
Da ti je jedan ancin ali moje dete je sada u fazi ne jela paradajza pa moram da pribegavam beli sosovima...A do ovog proleca je tamanila i paradajz i sosove na bazi istog...i ja pravim takve tikvice ali ih obicno zalijem sokom od paradajza...mada priznajem i ove sa besamelom zvuce interesantno![]()
Da ti je jedan ancin ali moje dete je sada u fazi ne jela paradajza pa moram da pribegavam beli sosovima...A do ovog proleca je tamanila i paradajz i sosove na bazi istog...
Osim tikvica ja napunim u tom kompletu i neki luk..to je tek mljac,mljac...

Zapecena feta i pilece meso samo na gril tiganju...Salata od paradajza.
Danas rolat od belog mesa punjen pecurkama, kackavaljem i sunkom.
Sada kuvam krompir, muzu se prijela krompir salata![]()
cureci file u senfu i obareni karfiol.