gost 191696
Elita
- Poruka
- 16.691
Odlicno zvuci...Najvise mi se dopada sto ima puno cokolade i sto se jednostavno sprema
![]()
![]()
a cokolada unutra bude tecna i cjeli sufle ima bozanstven okus ( i 12 miliona kalorija
ali zato djeca i ljubavnik mogu da uzivaju

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odlicno zvuci...Najvise mi se dopada sto ima puno cokolade i sto se jednostavno sprema
![]()
![]()

evo , prejednostavno a predobro. obradujte djecu, muza/momka, ljubavnika![]()
http://forum.krstarica.com/threads/362401

I ja sam danas bez ideje...
Preporucite mi nesto brzo i jednostavno![]()
Daj recept... odavno hoću da pravim domaće testo za supu...![]()
Ne razvlacim ni ja stalno, ali dodje mi tako ponekad.
Privremeno ludilo
![]()

soremila sam čorbicu i džigu, sada ću da probarim šargarepu, pa ne znam da li da je jedmo samo tako obarenu ili imate neki predlog kako da je modifikujem: )
.ja ću juneće šnicle u sosu od pečurkica, slatke pavlake i belog vina, uz to pirinač i salta od cvekle
receptic?
juneće šnicle ispečeš kratko sa obe strane(da uhvate koricu), na malo ulja, izvadiš pa u istu posudu izdinstaš glavicu luka, vratiš šnicle, dodaš malo vode, pustiš da se krčka uz doadavnje vode, pospoliš, pobiberiš, dodaš pečurke i belo vino i nastaviš da krčkaš na tihoj vatri u to sosu, uz povremeno dolivanje vode(i ako hoćeš još malo vina, otprilke 2 deci do 3), pred kraj dodaš slaku pavlaku, prokrčkaš još malo i gotovo
prosto je ali se dugo sprema, da se junetina raspada onako(a možeš i da ostaviš junetinu u mleku nekih pola sata, sat, onda bude brže gotovo, jer junetina brže omekša)..

evo , prejednostavno a predobro. obradujte djecu, muza/momka, ljubavnika![]()
http://forum.krstarica.com/threads/362401
ta tecna cokolada sto izadje, zar to nije obicno nepeceno testo?
e,pa to i mene buni
...nije, to je stvarno tečna čokolada....koja je fantastična....nisam pravilata tecna cokolada sto izadje, zar to nije obicno nepeceno testo?
. Dok ovde kuckam stavila sam krompir da se kuva, gotov je, sad ću ga propasirati, staviti brašno i jaje, a sutra časkom napravim knedle, a vodu u kojoj se kuvao krompir začinim belim lukom, alevom paprikom, mirođijom i napravim malene knedlice, mmmmm da prste poližeš.

Sufle treba da bude tecan u sredini...zato i jeste sufle.Pece se samo malo da se uhvati tanka korica sa strane da ta cokolada ne bi iscurila...mmmmmmmmmmmm...
On jeste bio mmmmmmm što se tiče ukusa, ali vizuelno nije bio baš reprezentativan. Pogledala sam na pdf sufle, ima nekih slika, i tamo izgleda da je upao. Valjda onda treba da se ukrasi nekim šlagom ili kremom da se rupa sakrije, a i u ovom receptu piše da se služi sa sladoledom.
Ma da se razumemo, niko se nije bunio.... samo su uzimali još i još..![]()