Šta kuvamo DANAS?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa nisam bas trcala,trcala....ali sam se rekreira :)
doduse sutra idem na slavu i to tek na veceru...tako da necu ni da doruckujem,ustvari pojescu koju narandzu da ne riknem do devet :?
jao samo kukam a tako volim da jedem...zlo :(

Moram iz zdravstenih razloga da drzim sugar free diet neko vreme.
Vegetarijanac sam.... sa izuzetkom jogurta mogla bih biti vegan.

Ako imate predloge da ne skapam od gladi molim vas bilo ovde bilo pp jer sam gladna i nemam sta da topim vise od masnih naslaga a osusicu se od nejela!
Sve sto mi pada na pamet je piletina s ovim i onim,.... i mogu ja to, ali bas kad me muka natera jer sam se odvikla vec.
Riba je cool, ali ne moze dorucak/rucak/vecera
Secer je dozvoljen u vidu do dve jabuke dnevno, pre sam pravila neki gadni hlebic sa heljdom a sad mislim da ni to ne mogu, psenica mi MNOGO nedostaje i kesten... i tako razne djakonije.
Dakle sta se uopste zvace a da nema secer i da nije meso.... potrebno mi je da pregrizem nesto iako mogu da prezivim na dobroj dozi jogurta. Sto gaze moja baka "sine pa pregrizi kabl" :-)

Molim vas...GLADNA SAM!

celer ali onaj u stapicima,on je bas kul ja to mogu uvek da jedem :)
ma nemam pojma nista mi ne pada na pamet...a koje vrste namirnica?
Joj hvala ti na odgovoru ne mogu da zaspem jer prebiram po glavi sta uopste da kupim. A gde kupi covek taj celer u stapicu -zdrava hrana?
Koje vrste namirnica -sve koje preradom ne daju secer -dakle nema pirinca, spagetica, psenice, graska, pasulja, krompira, banana... e sad normalno bi bilo mesu da se okrenem... ali to vec godinama prakticno ne jedem i ...samo sam gladna i zbunjena :lol:

Ako ti ista padne na pamet a ti budi slobodna pa kucaj, hvala!

imas da kupis u merkatoru sa sve onim liskama pa mozes da seckas :?
kisele krastavcice? :lol: i tu tursiju
pecurke...to valjda moze :?
brokoli,kelj...za corbe
ummm...slane incune,tunjevina iz konzerve :?
sirevi...jedes to?....mislim ako pijes jogurt.
ajvar? :lol:

e spargle su jako lepe u kajgani...ako to jedes....od drvenastog dela spargli se inace pravi odlicna corba...

eto nemam pojma nista mi vise ne pada na pamet.

Joj devojke hvala puno!
Bas sam bila na ivic gladi nocas.... nesto mi mozak stao sta da jedem
kisele krastavcice? :lol: i tu tursiju
Tek sebe radi da znas... ovo moze...ali kao prateci efekat, ovako samo da ga jedes moz' samo da umres od gladi jer budi kiselinu strava
pecurke...to valjda moze :?
Jeste jeste :-)
E znas sta.... iz istih ovoh razloga (bubrezi) iz kojih sam sad na sugar free, bila sam na protein free dijeti i sve mi se zbrkalo vise u glavi sta moze a sta ne moze. Pecurke su njam njam! [/QUOTE]
Za slane incune.... sam neobrazovana :oops:

Hvala puno, bile ste od pomoci zaista, odoh da kuvam sad!

Za slane incune.... sam neobrazovana :oops:
slani incuni su zasoljena riba tanko secena...samo ne znam koja :lol:
sad toliko su slani da kada normalan covek pojede jedan utoli mu glad....vecina ni ne moze same da ih jede....a ja ih jedem direktno iz tegle pa cele u usta,samo od tolike kolicine soli stvarno ti ne pada na pamet da stavis nesto u usta tj ako prezivis istu...ako imas problem za bubrezima pretpostavljam da ne moze slano :?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back