Banshee
Buduća legenda
- Poruka
- 25.746
aj posto volis i jedno i drugo,ti kuvaj a ja cu da jedemja volim da jedem,ali i da kuvam..i tako...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aj posto volis i jedno i drugo,ti kuvaj a ja cu da jedemja volim da jedem,ali i da kuvam..i tako...![]()

ajd...samo bih i ja da jedem ako nije problemaj posto volis i jedno i drugo,ti kuvaj a ja cu da jedem![]()

ocu i ja mnogo sam gladan..
ps.nosim zacin

Joj hvala ti na odgovoru ne mogu da zaspem jer prebiram po glavi sta uopste da kupim. A gde kupi covek taj celer u stapicu -zdrava hrana?celer ali onaj u stapicima,on je bas kul ja to mogu uvek da jedem
ma nemam pojma nista mi ne pada na pamet...a koje vrste namirnica?

Hvala, na pamet mi ne bi palo... tacno i volim onaj prokeljcic sa sosicem od pavlake... vidis zaboravila sam!spargle...to je dobro i ukusno,ako volis![]()
i tu tursiju 
Tek sebe radi da znas... ovo moze...ali kao prateci efekat, ovako samo da ga jedes moz' samo da umres od gladi jer budi kiselinu stravakisele krastavcice?i tu tursiju
Jeste jeste :-)pecurke...to valjda moze :?
ops:
...skuvacu corbu iz kesice.....samo jos da smislim sta cu od konkretnog uz to slani incuni su zasoljena riba tanko secena...samo ne znam kojaZa slane incune.... sam neobrazovanaops: