Nik Name
Zainteresovan član
- Poruka
- 102
Bila bih zahvalna kada bi i neko objasnio kako se cisti skusa. Posto ribu obozavam, ali skusu jos nisam pravila. Przila bih je.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sitno isjeckaj bijelog luka, dodaj u to maslinovo ulje i pesun. Batake malo rasjeci i napuni sa tom smjesom i onda ih povegeti. Dobiju super aromu od bijelog luka. Peces u rerni, sa krompirom, u koji takodje mozes dodati bijeli luk. Jos supica i salata i super rucak, ali pod uslovom da volis bijeli luk.![]()
Evo kuvam slatke kupuse...Mačko gde si ti?
Nema te sto godina...![]()
Sitno isjeckaj bijelog luka, dodaj u to maslinovo ulje i pesun. Batake malo rasjeci i napuni sa tom smjesom i onda ih povegeti. Dobiju super aromu od bijelog luka. Peces u rerni, sa krompirom, u koji takodje mozes dodati bijeli luk. Jos supica i salata i super rucak, ali pod uslovom da volis bijeli luk.![]()

ne.
pod uslovom da tvoja okolina hoce da te trpi u svom prisustvu posle pojedenog rucka![]()
luk se poslije ne osjeti, posto se ispece zajedno sa piletinom i da joj samo aromu

Ja kuvala grasak sa povrcem i batake.
Za salatu bile kisele paprike .
Dezert-cokolada sa ljesnjacima.

Bila bih zahvalna kada bi i neko objasnio kako se cisti skusa. Posto ribu obozavam, ali skusu jos nisam pravila. Przila bih je.![]()

Ja danas punjene krompire, nasla sam recept na netu.
Skuvam 4-5 krompira, isecem ih na po 2 dela, zatim uzmem jedan deo, kasikom izvadim sredinu. Tu sredinu izmesam sa seckanim pecurkama i opet vratim u krompir. Zatim u posebnoj posudi izmesam pavlaku i rendani kackavalj, premazem krompir i stavim u pecnicu jos 10-ak minuta. I tako sa ostalim krompirima. Videcemo sta ce ispasti...![]()

ja se jos oporavljam od rucka
sacuvao sam butkicu od dve godine stare sunke i dodao jedan suvi papak, sareni paselj, pa na corbasto
stqavio sam za svaki slucaj u prvu vodu jednu kesicu caja od kamilice, kako mi se pasulj ne bi "daleko" cuo
otislo vise od pola lonca, a lonac je kao onaj za otkuvavanje vesa![]()

ja hoću da skuvam pasulj, čorbast, lep, al ne znam ni kako ni koje meso da kupim
znam da su najbolja suva rebra al šta ako ne mogu da ih nadjem, šta još ide u pasulj od mesa?

ja hoću da skuvam pasulj, čorbast, lep, al ne znam ni kako ni koje meso da kupim
znam da su najbolja suva rebra al šta ako ne mogu da ih nadjem, šta još ide u pasulj od mesa?
ma potražiću,ali sve nešto sumnjam da ću da nadjem detaljan recept za pasulj, nekako se podrazumeva da znaš da ga praviš : )