Šta kuvamo danas six

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jeste,bivsi.dugo godina je radio po kazinima,uglavnom je bio pit bos .ocajan je bio kad su pozzatvarali kazina po srbiji,tj kad su samo retki dobili pravo da ih drze.u novom sadu samo hotel park.inace radio je jedno vreme i u subotici :)
to sto je radio sa kartama,ne daje mu prednost u remiju,ubijam ga :lol:

jao bože, bivši krupije, a ne bivši muž. Totalno sam se zbunila. Nije da znam sve o tvom životu, ali verujem da bih primetila da si nekad pomenula drugog muža.

jeste,bivsi.dugo godina je radio po kazinima,uglavnom je bio pit bos .ocajan je bio kad su pozzatvarali kazina po srbiji,tj kad su samo retki dobili pravo da ih drze.u novom sadu samo hotel park.inace radio je jedno vreme i u subotici :)
to sto je radio sa kartama,ne daje mu prednost u remiju,ubijam ga :lol:

Pričaj ti to nekom drugom...čuj,pobedila ga u kartama. Još nisam srela krupijea koji izgubi u kartama od amatera a da to nije svojom voljom
I, Kakve je prohteve imao sinoć...ili nešto planira danas ?

:lol: on stalno gubi u remiju i jako se nervira,jer je takmicarskog duha i lav u horoskopu,za razliku od mene kojoj je samo vazno da se igra,a idu me karte
njegovi prohtevi su uvek isti :malav:
a ja mrzim onu,ko nema srece na kartama,ima u ljubavi....
ja danas ne kuvam,tata ce staviti u rernu patku,pile i krompire,sinoc je kuvao supu
ja sam juce nosila lazanju,mnogo je bila dobra.pocela sam da kupujem one sveze kore u ideji,nisu ni malo lose.za nas sedmoro,a obicno kuvam da mama i tata mogu da zamrznu za jedan rucak,treba kilo.i kilo i po mesa i pola kile trapista i besamel od litre i po mleka,bude kao za kasarnu:lol:

:lol: on stalno gubi u remiju i jako se nervira,jer je takmicarskog duha i lav u horoskopu,za razliku od mene kojoj je samo vazno da se igra,a idu me karte
njegovi prohtevi su uvek isti :malav:
a ja mrzim onu,ko nema srece na kartama,ima u ljubavi....
ja danas ne kuvam,tata ce staviti u rernu patku,pile i krompire,sinoc je kuvao supu
ja sam juce nosila lazanju,mnogo je bila dobra.pocela sam da kupujem one sveze kore u ideji,nisu ni malo lose.za nas sedmoro,a obicno kuvam da mama i tata mogu da zamrznu za jedan rucak,treba kilo.i kilo i po mesa i pola kile trapista i besamel od litre i po mleka,bude kao za kasarnu:lol:

meni je ta sveza testenina bolja i za lazanje i za taljatelel i spagete, mnogo je ukusnija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back