Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.705
Hvala smoki. To kao komisbrot.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Zar tvoj muž nije krupije ? Ili sam pobrkala nešto ?omeo me muz,trazio je da ga razbijem u remiju...mazohistaza to vreme one su se skoro cele odledile.sad cu,znaci u so,brasno i malo ulja,pa na papir
a domaciceeee moja nana meni uvek donosila lenju pitu sa jabukama u kutiji za cipele
fali mi nana,miris lenje pite mi vraca secanja
Zar tvoj muž nije krupije ? Ili sam pobrkala nešto ?

jeste,bivsi.dugo godina je radio po kazinima,uglavnom je bio pit bos .ocajan je bio kad su pozzatvarali kazina po srbiji,tj kad su samo retki dobili pravo da ih drze.u novom sadu samo hotel park.inace radio je jedno vreme i u subotici
to sto je radio sa kartama,ne daje mu prednost u remiju,ubijam ga![]()
jao bože, bivši krupije, a ne bivši muž. Totalno sam se zbunila. Nije da znam sve o tvom životu, ali verujem da bih primetila da si nekad pomenula drugog muža.
nikad ne reci nikad,al mi evo trajemo i pored svega,31 godinuhahahahanikad ne reci nikad,al mi evo trajemo i pored svega,31 godinu
Svaka čast Smoki!
pa nema tu svaka cast,nije bas uvek med i mleko,ali smo uvek za to da budemo zajedno

pa nema tu svaka cast,nije bas uvek med i mleko,ali smo uvek za to da budemo zajedno
jeste,bivsi.dugo godina je radio po kazinima,uglavnom je bio pit bos .ocajan je bio kad su pozzatvarali kazina po srbiji,tj kad su samo retki dobili pravo da ih drze.u novom sadu samo hotel park.inace radio je jedno vreme i u subotici
to sto je radio sa kartama,ne daje mu prednost u remiju,ubijam ga![]()
on stalno gubi u remiju i jako se nervira,jer je takmicarskog duha i lav u horoskopu,za razliku od mene kojoj je samo vazno da se igra,a idu me karte

Mislim, uopšte nije ni bitno, niko od vas neće mi doći na ručak, ali ne mogu da verujem koliko sam luda.

on stalno gubi u remiju i jako se nervira,jer je takmicarskog duha i lav u horoskopu,za razliku od mene kojoj je samo vazno da se igra,a idu me karte
njegovi prohtevi su uvek isti
a ja mrzim onu,ko nema srece na kartama,ima u ljubavi....
ja danas ne kuvam,tata ce staviti u rernu patku,pile i krompire,sinoc je kuvao supu
ja sam juce nosila lazanju,mnogo je bila dobra.pocela sam da kupujem one sveze kore u ideji,nisu ni malo lose.za nas sedmoro,a obicno kuvam da mama i tata mogu da zamrznu za jedan rucak,treba kilo.i kilo i po mesa i pola kile trapista i besamel od litre i po mleka,bude kao za kasarnu![]()
Moj je skuvan. Supa, sos, rinflajš, pohovano belo, kupus salata, lenja pita.
Mislim, uopšte nije ni bitno, niko od vas neće mi doći na ručak, ali ne mogu da verujem koliko sam luda.

rucak ti je 5+ ..tako da si mogla da nas zoves bez obzira koja je salata u pitanju ..![]()

svi nedeljni ručkovi u Vojvodini sus ovakvi...![]()